هدف امسالتو بنویس📑✏️

هرروز ۱۲ درس بخونم یعنی ۱۲ ساعت ؟ :neutral_face:

1 پسندیده

کم کم عادی میشه:joy:

چی عادی میشه؟

1 پسندیده

ساعت مطالعه
مخصوصا اگه کنکوری باشین

1 پسندیده

فکر میکنم ۱۲ ساعت یکم اغراق آمیز و غیر واقعی باشه :grin:

1 پسندیده

نه کاملا واقعیه ولی رسیدن بهش سخته و تمرین لازم داره رفیق من ۱۴ ساعت در روز میخوند و شد رتبه یک کنکور ارشد الانم تو یکی از بهترین دانشگاهای تهرانه همدانی بود اومد تهران

3 پسندیده

خب دیگه اون بنده خدا لیست اهدافش اینجوری بوده:

۱-درس بخونم

3 پسندیده

شاید ولی کارهم میکرد تو لوازم آرایشی عموش.

صد البته ناگفته نماند که به کیفیت مطالعه خیلی بستگی داره شاید یکی ۱۵ ساعتم بخونه ولی خب ۱۵ ساعتی که ما میگیم کمی هست آیا کیفیت مطالعش هم ۱۵ ساعت بوده؟ قطعا خیر چون اگه کسی با تمام فوکوس و تمرکزش بخونه خسته میشه و نمیکشه از ده ساعت بیشتر.
و همش خوندن نیست تایم تست و جزوه و ایناهم جزو همین تایم مطالعس

1 پسندیده

فکر کنم بدن یعنی شاید :smiling_face_with_tear::thinking:

من کلا تنبلم :sloth:

2 پسندیده

بله چون کنکور دارم و برای یک دوره مد نظرمه نه کل سال:handshake:t2:

2 پسندیده

بازم مرسی از شما:rose:

من البته فقط اهداف زبانیم رو اینجا مینویسم.

یک منبع اصلی و یک منبع فرعی رو برای زبانم انتخاب کردم.

منبع اصلی:point_left:انگلیسی پایه بدون تلاش:هفته ای 1 درس

منبع فرعی:point_left:دوره مسیر انگلیسی: هفته ای دو یک بخش

امیدوارم همگی به اهدافمون برسیم:rose:

3 پسندیده

خب میتونید همه هدفاتون رو باهم پیش ببرین.
من تمرین گیتارم با زبانم با درسم با ورزشم با گویندگیم اینا هیچکدوم به هم ربطی ندارن و کاملا مسیر های متفاوتی هستن تازه خیلی کارای دیگه رو هم نگفتم ولی تلاشمو میکنم چون به همشون علاقه دارم پس باهم ادامه بدم.
هرچند ادما متفاوتن شاید شخصیت شما طوری هست که دوست دارید روی یک هدف فوکوس کنید

6 پسندیده

به به ماشاالله به تو:clap::clap:
مشخصه یه چندپتانسیلی حسابی هستی:victory_hand:

4 پسندیده

منظورتون رو متوجه نمیشم! یعنی چی رنگ میبازن؟ یعنی دیگه دوسشون ندارید؟

2 پسندیده

خب این دیگه به انگیزه و علاقتون بر میگرده
وقتی علاقتون به یه چیز واقعی نباشه و صرفا از روی جو و هیجان بخواید چیزی رو شروع کنید این وضع پیش میاد.

4 پسندیده

خود منم اینطور بودم
اوایل که میخواستم گیتار یادبگیرم خیلیییی ذوق و شوق داشتم بعد که رسیدم به مرحله یادگیری بقدری واسم سخت بود که عصبیم میکرد و یه مدت طولانی کلا سراغش نرفتم و همش غر میزدم.
ولی بعد که یکم فکر کردم دیدم واقعا دوست دارم گیتار زدن رو حالا هر چیم سخت باشه باز تلاشمو میکنم.

علاقه ای داشتم به گیتار اولا از روی جو و هیجان بود ولی بعدش واقعی شد و پذیرفتم با تمام سختی هایی که داره باز یادش بگیرم در صورتیکه یه تایمی واقعا بدم میومد از گیتار:joy:

5 پسندیده

خب علاقه چند بار واقعی نباشه؟
بعد وقتی یه چیزی رو میخواین شروع کنید قطعا سختی ها و … رو هم میبینید پس نمیشه گفت همش از رو جو و احساساته.
من فکر میکنم زمانی این وضعیت پیش میاد که طرف ندونه چند چنده با خودش علایقشو استعداد هاشو خودشو نشناسه و ندونه پی چی هست
پیشنهاد میکنم دوره های استعداد یابی رو بهتون توی ایتا و بله یه آقایی رو میشناسم مجتبی مصطفایی فعال و متخصص هستن تو این زمینه کلی هم ویدئو های رایگان میزارن که میتونه کمکتون کنه

1 پسندیده

سلام
باید عرض کنم که زنجیرم پاره شد:smiling_face_with_tear:
وای تصمیم گرفتم از امروز دوباره شروع کنم برا همین اومدم تو تالار:cherry_blossom:

2 پسندیده

من چند روز دیگه زنجیره ام یکساله میشه و در یک عملیات انتحاری می خوام به این بازی خاتمه بدم و با قدرت زنجیرمو پاره کنم.
زنجیره چیه، عادت سازی رو عشق است.
دیگه به صدای ای جی هوگ عادت کردم

2 پسندیده

سلام من این برنامه رو دانلود کردم …میشع طریقه استفاده شو بکین …خیلی هاش انگلیسیه