وقتی برای اولین بار این تاپیک رو دیدید ، پیش خودتون چه فکری کردید؟
بعد از چند ماه ، نتیجه ای گرفتید ؟
حتی تازه وارد ها ، نتیجه ای گرفتید ؟
لطفاً اینجا بازگو کنید
و راستی ، پیشاپیش عیدتون مبارک باشه
مبارک
من به نتایج جالبی رسیدم…
اما ترجیح میدم مهمترینشو که به تو مربوطِ! باهات در میون بزارم…! بقیه اش بخودم مربوطِ و خیلی هم مهمترن
ها…بله…
اونم! اینه! که
از دیده بنده! ما شخصی موفق خواهیم داشت… که با پشت کار بالا و استمار فوق العاده اش پله های ترقی رو یکی پس از دیگری طی خواهد کرد و فارغ از هر گونه ترس با اعتماد بنفسی مثال زدنی راهشو پیدا و پیش میبره تا بجایی که تمامیِ زیر دستانش رو به مویی آویزان خواهد کرد! حتی…من باب گزارشی ساده و پیش پا افتاده ! اما همین پیگیری های مداوم و صبر و حوصله بالاش که توامان با دلسوزی و مهربانیه مردانه ایست! سبب پیدایش فردی موفق و مدیر در آینده ای نچندان دور خواهد بود.
((یه منش یا رفتاری رو که اصلا دوست ندارم اما باهاش حال میکنم و در تو زیاد میبینمش… اینه که خیلی مختصر و مفید (البته نچندان مفید! هنوز رشد نکرده در اینده با کسب تجربه درست میشه) حرف میزنی. خصلت یه ذهن پردازشگر و مدیر که باید خروجی نهاییشو به زبون بیاره. ))
موفق باشی سید
صادقانه جواب بدم؟
اولش با خودمگفتم این چهجور وقت تلف کردنیه! کسی که بخواد زبان بخونه میخونه دیگه؛ احتیاجی به این همه سروصدا نیست!
حس کردم این جور فعالیتا تمرکز آدمو تو کار اصلیش کم میکنه
اما باتوجه به وضعیتی که در حال حاضر دارم خیلی کمک کنندهست
مخصوصا با توجه به اینکه این روزا تایم آزاد بیشتری دارم و فعالیتم تو فروم بیشتر شده، میتونم بگم تاپیکت کمکم میکنه از هدف اصلیم دور نشم و سایت کارکرد اصلی خودش رو واسهم از دست نده
من فقط بر اساس شرایط فعلی خودم میتونم نظر بدم و شرایط دیگران به من مربوط نیست؛ کما اینکه شرایط آیندهی خودم هم قابل پیشبینی نیست
اما از این موضوع مطمئنم که در حال حاضر خیلی خیلی برام موثره
و دارم بیشترین کیف رو از بودن در جمعتون میبرم
دم همهی بچههای تاپیک گرم؛ مخصوصا خودت
وقتی دیدم اینجا امتیاز می دید و فرد پر تلاشی هستید و وقتی دیدم واوووو امتیازهای بچه ها چقدر بالاست و مثل این که امکان داره آدم این همه امتیاز بگیره و همچنین انرژی مثبت تاپیک من رو وارد رقابت امتیازها کرد
این عکس زیر رو ببینید اولین قله ی این نمودار یعنی ۱۷ دی روزی بود که با تاپیک شما آشنا شدم و تصمیم گرفتم در چالش شما شرکت کنم
دقیقا معلومه چقدر جوگیر شده بودم
یک چیز دیگه دیدید دولینگو حالت بازی داره و همش تشویقت می کنه این خلا در زبان شناس رو فردی به نام سید یوسف داره پر می کنه
(فقط آقا یوسف یکی مثل من شاید وسط درگیری ها و سختی های زندگی اینجا می شه براش دلخوشی که اون سختی ها یادش بره ازش به دل نگیرید و فکر نکنید بی انضباطه باهاش راه بیاید فقط پر انرژی تشویق مثبت بکنید بازخواست نکنید همون امتیاز پایین خودش نشون می ده جایگاهی رو بین بقیه م تلاش خودش رو بیشتر می کنه)
من اگر این قدر سرم شلوغ نبود حتما پابهپای شما ادامه می دادم البته با امتیازهای کمتر
الان هم اگر فرصت کنم سعی می کنم همراهی کنم
ببخشید دیر پاسخ میدم. این مدت مریض شدم.
من واقعااااا از تاپیک رقابت ها نتیجه گرفتم. چون زنجیره خود زبانشناس رو با ده دقیقه مطالعه هم میتونستم حفظ کنم ولی این تاپیک نه تنها بهم انگیزه میداد بیشتر مطالعه کنم بلکه باعث میشد ببینم دوستان دیگه چجوری پیش میرن و از همه مهمتر چند نفر در طولانی مدت دوام میارن.
من واقعا خوشحالم که چنین تاپیکی ایجاد شد و از آقا یوسف خیلی خیلی ممنونم
از همه مهمتر دوست های خوبی پیدا کردم