پیداش نکردم من
کودوم قسمته؟
سلام دوست عزیز
قسمت زیبوک هست قفسه نوجوان
سرچ بزنید میاره براتون
ممنونم
سلام.
ببخشید که دیر جواب میدم. من این کتابو بصورت تفنّنی انتخاب کردم و خوندم. کتاب کوتاهییه و قطعا ارزش خوندن رو داره. بخصوص برای ما که ارتباطمون رو با طبیعت از دست دادیم.
کتاب درباره پسری نوجوانه که از خونه فرار میکنه و تصمیم میگیره چند ماهی رو تو جنگل به تنهایی زندگی کنه.
از لحاظ زبانی هم کتاب ساده ای هست و من واژه های جالبی رو مثل flint (سنگ چخماق) ازش یاد گرفتم.
پیشنهاد میکنم همین کتاب اوّل سهم من از کوهستان رو بخونید و دیگه ادامه ندید. کتابهای دوّم و سوّمش چندان جالب نیست.
ممنون از پاسخ اتون آقا مصطفی
، اتفاقا منم چون به مستند های بقا علاقه داشتم کتاب اول اش رو دارم میخونم ولی ریتم اش خیلی کنده
فعلا نیروهای اهریمنی رو که شما نظرتون رو درباره اش گفتید دارم میخونم
خواهش میکنم.
![]()
من خیلی این کتابو دوست دارم و اتفاقا دوباره دارم میخونمش.
امیدوارم از مطالعه هر دو کتاب لذت ببرید.
![]()
سلام![]()
من بلاخره دو تا از کتابام رو تموم کردم
کتاب Crime & Punishment نوشته ی Fyodor Dostoevsky
داستان از ی ایده شروع میشه، ی فکر!
آیا قتل با هدف خیر رسوندن به جامعه قابله قبوله؟ آیا زندگی ی پیره زن ربا خوار که مثل ی شته به جون جامعه افتاده و داره ده ها زندگی رو از بین میبره با ارزشه؟ آیا کسایی که جامعه بهشون لقب قهرمان داده، کسایی که بشریت رو جلو میبرن، برای هدف های بزرگترشون مرز اخلاقیات و قانون رو زیر پا نزاشتن و باهاش قسر در نرفتن؟…
با این فکراست که راسکولنیکوف ۲۳ ساله تو اتاق کوچیک و تاریکش شروع به کشیدن ی تقشه قتل میکنه…
این کتاب فکر کنم برای کسایی که به روانشناسی علاقه دارن جذاب باشه چون تقریبا ۹۵ درصد کتاب افکار و ذهنیت شخصیتاست. من قلم نویسنده رو خیلی دوست داشتم، شخصیتای واقعا جالبی ساخته بود و طنز داستان با این که کم بود ولی برای من خیلی جذاب بود.
کلا من از این کتاب خیلی خوشم اومد. تنها مشکلی که باهاش داشتم اسم شخصیتا بود که من تا نیمه کتاب همش قاطی میکردم. ![]()
I asked myself whether a human being is a louse, it proved that it wasn’t true for me, though it might be for a man who would go straight to his goal without asking questions .
…
He is an intelligent man, but to act sensibly, intelligence is not enough
…
if you reach a line you won’t cross, you’ll be unhappy, and if you cross it, maybe you’ll be even unhappier.
…
I like them to talk nonsense!
That’s man’s one privilege over all creation.
Through error you come to the truth.
I am a man because I err!
…
Talk nonsense, but talk your own nonsense, and I’ll kiss you for it!
کتاب The secret garden نوشته ی Frances Hodgson Burnett
بخوام بطور خلاصه بگم، این قصه ی دختریه (مری) که برای اولین بار یاد میگیره که عشق ببینه و عشق بورزه، قصه ی پسر بچه ایه ( کالین) که میفهمه ترس ها و غصه هاش چیزی جز زاده ذهنش نیست و قصه ی دیکنز مو نارنجی و حیووناش و ی باغ مخفیه که ۱۰ ساله که کسی توش پا نزاشته…
من این کتاب رو خیلی خیلی خیلیییی زیاد دوست داشتم، انقد که هر روز ازش فقط یک یا دو فصل بیشتر نمیخوندم که تموم نشه. قلم نویسنده انقدر قویه که من احساس میکردم واقعا تو صفحه های کتابم و با این ۳ تا شخصیت دوست داشتنی دارم اومدن بهار رو وسط پاییز تجربه میکنم! آدیو بوکش خیلی دلنشین بود، مخصوصا اون قسمتایی که شخصیتا با لهجه یوکشیر حرف میزدن. ![]()
فقط این که فیلمی که از رو این کتاب ساخته شده با خود کتاب فرق میکنه و راستش من اصلا فیلمش رو دوست نداشتم.
“If tha’ was a missel thrush an’ showed me where thy nest was, does tha’ think I’d tell any one? Not me,” he said.
“Tha’ art as safe as a missel thrush.”
…
At first people refuse to believe that a strange new thing can be done, then they begin to hope it can be done, then they see it can be done—then it is done and all the world wonders why it was not done centuries ago.
One of the new things people began to find out in the last century was that thoughts—just mere thoughts—are as powerful as electric batteries—as good for one as sunlight is, or as bad for one as poison. To let a sad thought or a bad one get into your mind is as dangerous as letting a scarlet fever germ get into your body. If you let it stay there after it has got in you may never get over it as long as you live
خیلی خیلی ممنون از خلاصه مفید و جذابتون از کتاب. کنجکاو شدم این کتاب رو بخونم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
الان دیدم لهجش بریتیش است بیشتر جذبش کردم!
خواهش میکنم ![]()
من خودم عاشقش شدم، فکر نکنم این آخرین بارم باشه که این کتاب رو میخونم.
امیدوارم از خوندنش لذت ببرین.
![]()
خیلی ممنونم دوست عزیزم. چون توضیحاتتون از کتاب خیلی خوب بود پیشنهاد میکنم در قسمت ثبت نظرات خود کتاب هم این کامنت خودتونرو قرار بدید برای افرادی که ممکنه اون کتاب رو اونجا بخوان انتخاب کنند
چشم، اونجام قرارش میدم.
سلام بودیکا.
بهت تبریک میگم. خوشحالم که از خوندن این کتابها لذت بردی.
![]()
حالا که این کتابو دوست داشتین بنظرم وقتشه که کتاب برادران کارامازوف از همین نویسنده رو شروع کنید. یکی از تأمل برانگیزترین کتابهایی که آدم در زندگی میتونه بخونه.
مشکل همیشگی کتابهای روسی. ولی کم کم بهتر میشه، و بنظرم اینجور کتابهای عمیق اونم از نویسنده بزرگی مثل داستایفسکی ارزش چندین بار خوندن رو دارن. دفعات بعد با این مشکل کمتر مواجه میشید.
و نکته آخر هم اینکه فیلم Match Point رو حتما ببینید. وودی آلن، کارگردان این فیلم برخلاف داستایفسکی پاسخ بدبینانه ای به این پرسش میده. این فیلم در واقع واکنشی به کتاب جنایت و مکافاته با دیدی متفاوت. اسکارلت جوهانسن هم توش بازی کرده.
عه، من این کتاب رو تو اپ ندیده بودم! میزارمش تو لیستم یکی دو ماه بعد میخونم چون الان میخوام کتاب ادیسه و هابیت رو شروع کنم.
دقیقا، .لی واقعا کتاب خوبی بود و ارزشش رو داشت.
خیلی ممنون بابت معرفیاتون، حتما میبینمش.
![]()
#معرفی کتاب
قبرستان حیوانات خانگی نوشته استیون کینگ
یکی از ترسناک ترین کتابها!
یادمه وقتی این کتاب رو می خوندم چند شبی راحت خوابم نمی برد، از بس که داستان ترسناکی داشت و البته که قلم نویسنده با بیان دقیق و زنده جزئیات در این امر بی تأثیر نبود. خود استیون کینگ این کتاب رو ترسناک ترین نوشته اش می دونه.
سلام
بنظرتون کتاب دراکولا ترسناکِ؟!
یا اگر کسِ دیگه ای خوندَتِش! ترسناکِ آیا؟
سلام.
بعضی جاهاش ترسناکه.
ولی در کل زیاد ترسناک نیست، بیشتر هیجان انگیزه. بخصوص نسخه زیبوک که بره هر شخصیت گوینده متفاوتی داره.
همون…
میخواستم ببینم مشکل از منِ یا از معرف کتاب!
میگفت خیلی ترسناکِ…!!!
ممنون
دو ورژن متفاوت تو زیبوک هست کدوم رو شما خوندید؟
خواهش میکنم.
نه اونقدر ترسناک نیست. در مقایسه با همین قبرستان حیوانات خانگی! اصلا ترسناک نیست.