بله، ممنون.
خواهش میکنم. ![]()
بله
در کل اصلا ترسناک نبود.
سلام.
باخبر شدم که کتاب مزایای گوشه گیر بودن هم از زیبوک حذف شده.
یادش بخیر من درخواستش داده بودم. ![]()
آره متاسفانه. من سرش باهاشون دعوا کردم. ![]()
چرا حذف شده؟؟
چون راجع به تجاوز جنسی به کودکانِ. مسئله ای که تو کشورمون تابوست.
واقعا باعث تاسفه! و البته قابل درک که اپلیکیشن مجبور به رعایت قانون های خاص برای ادامه فعالیت است…
ولی واقعا دردناکه…
کاش به جای حذف کتاب… افراد پدوفیلی رو شناسایی و حذف (درمان!!!) میکردن! مثلا با به تست گرایش میل جنسی تو محل کار! معلم! مربی مهد! و و و
منِ مادر یا پدرِ نوعی! بدونیم و آگاه باشیم حتی نسبت به نزدیکترین کسانمون! و بچه ها رو هم آگاه کنیم بهتره یا ندونسته طعمه بشیم!
اه مقوله تلخیه… اصن حالم بد شد…
کاش کاش کاش !!! یادمه وقتی برای اولین بار با چنین گرایش و بیماری آشنا شدم وحشت تمام وجودم را گرفت !!! آن هم در زمانی که تمامی کشورهای پیشرفته آگاه سازی اختصاصی را برای محافظت از جامعه به شکل های مختلف در این موارد در اولویت قرار داده اند این رویکردها فقط افسوس و غم را افزایش میدهد! به ویژه برای افرادی که به صورت اختصاصی در چنین حوزه هایی فعالیت میکنند. چه پژوهشی و چه جامعه شناسی و حقوقی …
باعث تاسفه
خوب شد خونده بودمش
احتراما بنظرم اشتباه کردین
در مورد این موضوع نوشته
اتفاقا تو کتاب گفته که چقدر بد و اشتباه است
نه صحنه بدی تصور شده، نه حتی گفته چطوری اتفاق افتاده
فقط در مورد تاثیرش روی زندگی قربانی گفته
حتی خود قربانی هم نمیدونه چرا مشکلاتی تو زندگی داره
فقط در آخر کتاب می فهمه که در کودکی بهش تجاوز شده، همین
من باور دارم ما بعنوان بخش کوچکی از جامعه که کتاب میخونیم، اونم به زبان انگلیسی، باید به همون اندازه متفاوت نگاه کنیم
بتونیم مسائل رو از زوایای متفاوت ببینیم
و اینکه در مقابل حذف و سانسور هم بایستیم
ببینید حذف و سانسور چه بلایی سر جامعه ما آورده
واقعا انتظار ندارم که ما خودمون به ابزاری برای سانسور تبدیل بشیم
فقط چیزها رو جاهایی بذاریم که ناخواسته استفاده نشن
همین
عذر خواهی من رو ببخشین اما متوجه منظورتون نشدم. اینکه به خاطر اینکه با تیم زبانشناس سر اینکه چرا همچین کتابی حذف شده دعوا کردم رو اشتباه می دونین یا فک کردین من جزء افرادی بودم که گفتم این کتاب نباید توی اپ باشه؟
آهان
فکر کردم شما کسی بودین که مجبورشون کردین کتاب رو حذف کنن
سو تفاهم شده؟
عذر میخوام ![]()
آخه تیم زبان شناس تحت فشار هستن و گاهی بخاطر اعتراض یک نفر هم شده یک کتاب رو ممکنه حذف کنن
البته اگه جاشون باشم در این مورد بیشتر مقاومت می کردم و زودی تسلیم نمی شدم
ولی بهرحال میشه درک کرد که نمیخوان کسب و کارشون تعطیل بشه یا مشکلی پیدا کنن
بهرحال ببخشید، سوتفاهم شد
خواهش می کنم. ایرادی نداره. نه، من نبودم. به نظرم با سرپوش گذاشتن روی یه واقعیت نمیشه مانع به وقوع پیوستنش شد.
پاک کردن صوت مسئله و نادیده گرفتنش متاسفانه ![]()
عزیزان نمیشه به زبانشناس معترض بود
به هرحال باید قوانین رو اجرا کنه و گرنه براش مشکل پیش میاد.
متشکرم ![]()
تا حدی موافقم
گرچه بنظرم زیاد هم نباید نگران بود و ترسید
با لین اوضاع بخوایم پیش بریم از الان تقریبا همه کتاب ها رو باید حذف شده بدونیم
آنکوجان
اینا اصلازندگی شون،درآمدشون وبقاشون به اینه که اینجوربیمارای جنسی توجامعه بیشترباشندواسه اذیت وآزارسایرمردم،براشون اهمیت نداره که بخوان اونهاروشناسایی یادرمان کنند وگرنه کارسختی نیست،اگه اراده ای واسه درمانشون وجودداشته باشه.
بماند که عده ایم مستقیم وغیرمستقیم،خواسته یاناخواسته،به دوام همیناکمک میکنند،بیمارای روحی جنسی ایی که توزندگیای واقعیشون بازنده شدن وپلاسن تواینترنت واسه شکارانسانهای خوش قلب وساده دل، چهارتاکتاب ومقاله اینطرف اونطرف خوندن،توهم روشنفکری وفرهیختگی بسرشون زده،فکر میکنند بااین ادا واطوارامتمدن محسوب میشن،بجای اینکه درصدددرمان مشکلات روحیشون باشند،دنبال انتقام گیری وعقده گشایین …درصورتیکه حیوانات ازینهامتمدن ترن.
اما من این کتابو هنوزدارم روتبلتم

از قبل دانلود کردید و مونده …اگر کسی بخواهد تازه دانلود کنه نیست