زیبوک 1402 📚

سلام صبا خانم.
ظاهرا فقط پوسترش هست. توش برید نمیاره. از سرور حذف شده.

بره دوستانی که کتابو نخوندن این خبر خوب رو بدم که خود نویسنده فیلمی براساس همین کتاب کارگردانی کرده که بسیار مورد استقبال هم قرار گرفته و قبلا در لینک زیر معرفیش کردم:

با بازی تحسین برانگیز اِما واتسون :heart_eyes:

7 پسندیده

احتراما با حذف آدم ها مخالفم
داریم میگیم بیمار
میشه مدیریت و کنترل کرد
تو جوامع پیشرفته مثل کشورهای حوزه اسکاندیناوی اینها شناسایی میشن
بعضی خودشون میان خودشون رو معرفی می کنن
تحت مشاوره مستمر قرار میگیرن
و مشاغلی بهشون معرفی میشه که در اون تو موقعیت های قرار نگیرن که اتفاقی بیافته
جالب اینجاست که موتی پیش یه مستند کوتاه دیدم از خانمی که پدوفیلیا داشت و گاهی همراه با همسرش کلاس و مشاوره می رفت (همسرش در روند درمان یا بهتر بگیم کنترل، چون گرایش ها ممکنه عوض نشن ازش حمایت می کرد)
اگه حذف آدم ها خوب بود، ما بیشترین تعداد اعدام نسبت به جمعیت در جهان رو داریم، الان باید ایران بهشت می بود

1 پسندیده

هیچ جای پیام من حاکی از حذف کسی نبود، کاملا واضح وروشن گفتم که عده ای توجامعه ازینکه بیمارای جنسی مزاحم بقیه باشند و به دیگران آسیب وصدمه بزنند، دوام وبقاشان تامین میشه. البته که اگه برای مسئولين مهم باشه، شناسایی ودرمان اینجوربیماران اصلا کارسختی نیست. تعجب میکنم چطوراین موضوع روبه اعدام و…ربط دادید.

درضمن کسانیکه توایران تواین چنددهه ی اخیراعدام شدن بیش از ۹۵درصدشون،جزو بهترین ،انسان ترین،پاکترین ومتهعدترین انسانهای روی کره ی زمین بودند،دقیقابه همین دلیل زندگی بسیاری از مردم الانمون جهنمه،ما حسرت یه زندگی معمولی رودلمون مونده،بهشت ارزونی باورمندان خوش خیال و…

5 پسندیده

من هر وقت به این مشکلات فکر میکنم همیشه با خودم میگم ریشه همه اینها به طبیعت ناقص انسان برمیگرده (خالق این انسان هر چی بوده موجودی بسیار ناقص و معیوب رو آفریده) و پرهیز از ادامه نسل بهترین کار برای جلوگیری از افزایش این مشکلاته، چرا که ریشه رو هدف میگیره و برخلاف کارهای دیگه مثل درمان و کنترل تضمین صددرصدی داره.
از کجا معلوم که فرزند آینده من پدوفیل، دیکتاتور، جانی، خونریز و … نشه؟ یا قربانی اینگونه جنایتها؟ پس عقل حکم میکنه که کاری کنم که کمترین احتمال آسیب رو چه به فرزندم و چه به انسانهای دیگه وارد کنه. در نتیجه بهترین کار پرهیز از ادامه نسله.

4 پسندیده

صبا خانم
متوجه منظورتون هستم، و با بیشترش موافقم
فقط میگم که با قدری تغییر و کنترل میشه از همه آدم ها استفاده مثبت کرد. همه ما نواقص و ایراداتی داریم، کمتر بیشتر، اینجا یا اونجا، بهرحال هیچ کس کامل نیست.
و کاملا موافقم که برخی از اعدامی ها واقعا آدم های خوبی بودن. در قسمتی از کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته دکتر فرانکل آمده : و همه می دانیم که برخی از آنهایی که بازنگشتند، بهترین های ما بودند.

من در مورد ژنتیک مقداری مطالعه داشتم، و بنظرم می اومد که تغییرات ژنتیکی و اصلاح نژاد انسان که از مدت ها پیش شروع شده ممکنه جوابی برای آینده بشر باشه. انسان هایی به کمال نزدیک و در تعداد خیلی کمتر
اما الان بنظر میاد هوش مصنوعی آینده نژاد انسان خواهد بود و هر جور فکر می کنم بیشتر احتمال میدم این هوش مصنوعی تصمیم بگیره به ادامه حیات انسان پایان بده، چیزی که منطقی و معقول هم بنظر میاد. بنظر میاد تا پایان بشریت چیزی نمونده

3 پسندیده

دوستان این تاپیک برای معرفی کتاب هست. قابل قبوله که افراد با هم در مورد موضوع و مفاهیم و داستان ی کتاب و اهمیتش بحث کنن ولی بعضی از موضوعات پیچیده و عمیق و چند بعدین که صحبت کردن در موردشون و به ی جواب و نتیجه محکم رسیدن کار یکی دو تا کامنت نیست.

لطفا دیگه بحث رو تو این تاپیک ادامه ندین.

4 پسندیده

خیلی خیلی ممنونم. :rose:

1 پسندیده

ببخشید بودیکای عزیز.
دوستان در جواب کامنتم کامنت میذارن و من نمیتونستم که پاسخی ندم و این شد که بحث به اینجا کشید.
خیلی به شما ارادت دارم و از اینکه در این سن اینقدر مشتاق کتاب خوندنی لذت میبرم و غبطه میخورم.

بازم معذرت میخوام. :rose: :hibiscus:

4 پسندیده

نیازی به عذر خواهی نیست، آقا مصطفی. ممنون که به قوانین تاپیک احترام میزازین. :rose:

شما لطف دارین، همچنین :sunflower:

2 پسندیده

ای کاش زبانشناس قبل از حذف یه اطلاع از طریق نوتیفیکیشن یا ایمیل بده که علاقمندان دانلود کنن.

5 پسندیده

سلام دوستان خوبم @mostafa.76 و @boudicca
لطفا یه کتاب قشنگ معرفی کنید که روابط آدما سطحی و ظاهری نه،بلکه عمیق ومبتنی بر روابط اصیل اخلاقی_انسانی باشه،ازجنگ وجنایت وتجاوز و…خبری نباشه،باندازه کافی دوربرمون می بینیم ومی شنویم این‌ها را.
خیلی ممنونم

3 پسندیده

سلام صبا خانم. کتابهای زیر بنظرم کم و بیش به روابط عمیق انسانی پرداخته اند:

• کشتن مرغ مقلد
  • فقط رحمت
  • آن شرلی با موهای قرمز
  • بازمانده روز
  • آرزوهای بزرگ (چارلز دیکنز)
  • مردی به نام اوه

و از همه انسانی تر و عمیقتر بنظرم رمان بینوایان از نویسنده فرانسوی ویکتور هوگوست:

انسانیت در این کتاب موج میزنه، از همون برخورد به دور از قضاوت کشیش با ژان وال ژان در آغاز کتاب گرفته تا تبدیل شدن ژان وال ژان به شخصیتی ستودنی در طول داستان.
این کتاب با اینکه ۶۰ ساعته اما بیش از نیمی از اون درباره اتفاقات تاریخی و … صحبت میکنه، انگار نویسنده داستان رو برای مدّتی متوقف میکنه و میزنه به جاده خاکی. من این قسمتها رو که ارتباطی با داستان ندارن جلو میزدم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو کنید. اینطور روند داستان سریعتر پیش میره.

8 پسندیده

سلام،خوبین؟ :rose:

زنان کوچک رو خوندین شما؟ این کتاب وسطش یکم غمگین میشه ولی در کل خیلی کتاب قشنگیه. مخصوصا لیبر باکس ی ورژن داره که هر کدوم از شخصیتا راوی خودش رو داره و خیلی دلنشنینه که میتونین تو اپ Cast Box پیداش کنیین. البته کتاب مردان کوچک این نویسندم قشنگه ولی من زنان کوچک رو ببشتر دوست داشتم.

باغ مخفیم میتونه انتخاب خوبی باشه، خیلی کتاب ارامش بخش و دلنشینیه.

خدمتکارانم در مورد نژاد پرستیه و من رابطم با این کتاب گریه-خنده بود اما درکل فضای خوبی داره.

نمیدونم کتابای هری پارت رو خوندین یا نه، ولی این مجموعه مثل خونه میمونه من حداقل ماهی ی بار بهش ی سری میزنم.

به نظرم جلد اول آن شرلی که آقا مصطفی گفتن بهترین انتخاب باشه.

7 پسندیده

سلام آقامصطفی
خیلی ممنونم ازمعرفی های خوبتون.کشتن مرغ مقلد وقسمت اول آن شرلی ومردی بنام اوه رو قبلا خوندم،کشتن مرغ مقلد روحتما تصمیم دارم دوباره بخونمش.
آرزوهای بزرگ،بازمانده روز وبینوایان روحتما تولیستم میذارم.خیلی لذتبخش بایدباشه بینوایان،چون فارسیشو دبیرستانی بودم خوندمش.

خیلی متشکرم ازین توضیحات عالی،اتفاقامنم حوصله‌ی خوندن اینجورمطالب تاریخی که چندان تاثیری توفهم ودرکمون ازاوضاع نداره،ندارم.

سلام خوبم،مرسی.امیدوارم شماهم خوب وسلامت باشید :rose:
زنان کوچک و باغ مخفیو چندسال قبل سطح بندی شده اشونوخوندم،دوست دارم اورجینالشونوهم حتمابخونم،ممنونم.

خدمتکارانو فیلمشو دیدم،قشنگ بودپس کتابشم میذارم تولیستم :blush:

نه نخوندم،یعنی چندبارمیخواستم بخونم ،نمیدونستم دقیقاخوشم بیاد،حالادیگه خیالم شد.
خیلی متشکرم دوستان ازمعرفیهاتون:rose::rose::pray::pray:

3 پسندیده

خواهش میکنم.:heart: :rose::heart:

3 پسندیده

کتاب Big little lies نوشته ی Liane Moriarty

فکر کنم این کتاب تو دسته mystery قرار بگیره، مخصوصا که داستان از ی پرونده قتل شروع میشه و تا فصلای آخر معلوم نیست که چه خبره یا اصلا قاتل و مقتول کین. ولی به نظرم وقتی که به عنوان خواننده با کتاب همراه میشی و با داستان زندگی ۳ تا مادر به ظاهر خیلی معمولی و دنیای پیچیده ی مدرسه ابتدایی پیریوی آشنا میشی، میفهمی که این کتاب در حال سادگی و روز مرگی بودنش، چقدر کتاب جالبیه. این کتاب در مورد Domestic violence هستش ولی همین طور در مورد انسان بودنه، در مورد تمام چیزای به ظاهر کوچیکی که هیچ وقت کوچیک نبودن و نیستن، در مورد روابط‌ آدما با هم، خانواده و دوستی. در مورد این که خیلی وقتا زندگیایی که میبینیم خیلی پیچیده تر از اون چیزین که فکر میکنیم و آدمایی که میبینیم خیلی بیشتر از قضاوت های سطحی و نادرستی هستن که ما تو ذهنمون ازشون میسازیم…

من شخصیتای این کتاب و طنز داستان رو خیلی دوست داشتم و plot داستان ام خیلی هیجان انگیز و جالب بود، مخصوصا فصلای آخر.

“Domestic violence victims often don’t look at all like you’d expect them to look,” said Susi.
“And their stories don’t always sound as black-and-white as you’d expect them to sound.

She’d always known that her reaction to that night had been too big, or perhaps too small. She hadn’t ever cried. She hadn’t told anyone.
She’d swallowed it whole and pretended it meant nothing, and therefore it had come to mean everything.

7 پسندیده

سلام حضور دوستان.

کتاب هومو دئوس (انسان خداگونه) خوانده شد.

کتاب هومو ساپینس (انسان خردمند) از همین نویسنده رو چندماه پیش خونده بودم. هر دو کتاب بینظیر هستن، شما رو با تاریخ بشر و اینکه از کجا آمده ایم و به کجا می رویم آشنا می کنن و با قلمی روان و گاهی شوخ طبع درباره مسائل مهم سیاسی، فلسفی و علمی بحث می کنن و در یک کلام با مطالعه این دو کتاب کلی مطلب جدید یاد می گیریم.

نویسنده تاریخ انسانهای امروزی رو که با نام علمی “هومو ساپینس” شناخته میشن به سه دوره تقسیم میکنه:

۱. انقلاب شناختی که حدود ۷۰ هزار سال پیش رخ داد و باعث شد که نیاکان ما رفته رفته خودشون رو از سایر جانداران متمایز کنن. تاریخ و فرهنگ از این بازه زمانی آغاز میشه.

۲: انقلاب کشاورزی که حدود ۱۲ هزار سال پیش آغاز شد و انسانها یکجا نشین شدند. نویسنده در این بخش بحث جالبی میکنه که نیاکان ما پیش از انقلاب کشاورزی که با کمک شکار و گردآوری غدا (Hunting and Gathering) زندگی می کردن از انسانهای کشاورز و یکجا نشین در جنبه های مختلف مثل سلامتی و رفاه وضع بسیار بهتری داشتن و انقلاب کشاورزی در واقع باعث ضعیف شدن ما انسانها شد!

۳. انقلاب علمی که حدود ۵۰۰ سال پیش آغاز شد و همچنان ادامه داره و پدیده هوش مصنوعی هم در ادامه همین مسیره.

نویسنده استدلال میکنه که آنچه باعث شد که انسانها بر کره زمین تسلّط پیدا کنن توانایی بالای اونها در ساختن افسانه ها و باورهایی بود که فقط در ذهن حضور دارن و در واقع وجود خارجی ندارن. مثل خدایان، ملّتها، شرکت ها، پول و …
این توانایی بالا در ساختن نهادهای صرفا ذهنی باعث شد که انسانها در تعداد بسیار بالا (هزاران و میلیونها نفر) با هم مشارکت و همکاری کنند و در نتیجه به قدرتمندترین موجود کره زمین تبدیل بشن.

نویسنده به تفصیل و با آوردن شواهد فراوان تاریخی استدلال میکنه که در طول تاریخ سه پدیده پول، مذهب و امپراتوری باعث یگانگی انسانها شدن و این روند یگانه شدن (یا به قول معروف دهکده جهانی شدن) همچنان ادامه داره.

نویسنده درباره انقلاب صنعتی هم صحبت میکنه و اینکه چطور این صنعتی شدن باعث افزایش رنج حیوانات و همچنین آسیب به محیط زیست مثل گرمایش زمین و تغییرات سریع آب و هوایی شده. (در اینجا لازم به ذکره که نویسنده یک گیاهخواره و به همین خاطر شایسته بسی احترام :clap: :clap:)

به عقیده نویسنده انسان قرن بیست و یک تا حد زیادی در نبرد با سه پدیده شوم قحطی، طاعون و جنگ به پیروزی رسیده و حالا تمرکزش بر غلبه بر پیری و مرگ، رسیدن به خوشی فراگیر و حتا خدا شدنه. البته نویسنده متذکّر میشه که همه اینها تنها پیش بینی و احتمال هستن و نه پیشگویی آینده.

به باور نویسنده، مذهب غالب در قرن بیست و یک انسان گرایی (Humanism) هستش. البته در قرن بیستم سه گونه انسان گرایی وجود داشت: لیبرالیسم، سوسیالیسم و تکامل گرا (نازیسم). ولی از پایان سده بیستم به این طرف انسان گرایی لیبرالیسم که اهمّیت رو به آزادی فردی میده تبدیل به مذهب غالب شده. اما نویسنده به تفصیل بحث میکنه که چطور پیشرفتهای علمی در حال زیر سؤال بردن پایه های انسان گرایی لیبرال هستن. اینکه علم نشون میده که انسانها برخلاف تصوّر خودشون فاعل مختار نیستن و چیزی به نام “فرد” تغییر ناپذیر هم وجود نداره. هوش مصنوعی هم کم کم به تسلّط انسانها بر جهان داره پایان میده.

بخش پایانی کتاب به مبحث هوش مصنوعی پرداخته که یه کم افسرده کنندس، اینکه سناریوهای ترسناکی ممکنه در آینده رخ بده و این احتمال وجود داره که بسیاری از شغل ها و حتا “هنر” معنای خودشون رو از دست بدن و هوش مصنوعی چه بسا باعث افزایش نابرابری میان خود انسانها بشه.

اینها خلاصه ای بود از مهمترین بخش های دو کتاب که قطعا جای مطالعه خود کتابها رو نمیگیرن. هدفم از این خلاصه ها این بود که شما دوستان رو به خوندن این دو کتاب ترغیب کنم و امیدوارم که در این کار موفّق شده باشم.

درضمن جدا از مطالب آموزنده، این دو کتاب به طور شگفت آوری برای تقویت زبان انگلیسی مناسبن و با مطالعه اونها با کلی لغات جدید و ساختارهای گرامری آشنا خواهید شد…

9 پسندیده

خیلی خلاصه عالی بود. بی نهایت سپاس از معرفی این کتاب جدید:ok_hand::ok_hand::ok_hand::rose:

4 پسندیده

خواهش میکنم. :hibiscus: :hibiscus: :bouquet: :bouquet:

4 پسندیده

The Great Alone
Kristin Hannah

تنهای بزرگ
اثر کریستین هانا
بعد از خوندن کتاب بلبل Nightingale
از همین نویسنده که صبا خانم معرفی کرده بود، و کتاب خیلی جالبی بود، دنبال یک کتاب دیگه ازش بودم که این کتاب رو پیدا کردم
به خوبی کتاب بلبل نبود، ولی اینم خیلی خوب بود
داستان زندگی لئونا آرنت آلبرایت، یک دختر نوجوان که در یک خانواده مشکل دار زندگی می کنه
پدر که مردی خوش تیپ و خوش اخلاقه، به جنگ ویتنام رفته. اونجا اسیر شده و تحت شکنجه ویتکونگ ها قرار میگیره. مردی که برمیگرده با مردی که رفته بسیار متفاوته.
بعد از بارها جابجایی بالاخره از دوست و فرمانده کشته شده پدر در جنگ ویتنام، یک مزرعه در آلاسکا به اونها به ارث می رسه
انزوا، سرما و تاریکی آلاسکا مشکلات روحی پدر رو بیشتر می کنه. کابوس های شبانه بیشتر، ترس و پارانوئید بیشتر و منزوی و زندانی کردن همسر و تنها فرزندشون و در نهایت خشونت و کتک زدن
و مادر به دلیلی نامعلوم که در برخی زنان می بینم و هیچ وقت درکش نکردم هنوز اون رو دوست داره و به زندگی باهاش ادامه میده
در این فاصله لنی بزرگ میشه، عاشق میشه و غیره
اینم اضافه کنم از شخصیت لارج مارج که زنی سیاهپوست و گنده و قدرتمنده و قبلا در واشینگتن دادستان بوده و بعد از قتل خواهرش بدست شوهر خواهرش شهر رو ول کرده و به آلسکا اومده خیلی خوشم اومد. شخصیت لارج مارج از جهاتی شبیه خودمه، بخاطر همین باهاش هم ذات پنداری کردم. همچنین تام واکر رو هم دوست داشتم.
شاید اگر جای لنی بودم ترتیب قتل پدرم رو می دادم. تو اون فضای خالی از پلیس و تحقیقات و جمعیت کم، گم شدن یه نفر موضوع مهم یا حتی عجیبی نیست.
شاید خوندن این کتاب برای تمام افرادی که ممکنه روابط ناسالم و سمی رو تجربه کنن یا همین الان در چنین رابطه ای هستن لازم باشه
بهرحال خوندن این کتاب رو پیشنهاد می کنم

Screenshot_20231101-162615

6 پسندیده