چرا نشه؟ من اولین کتابی که خوندم بافی قاتل خون آشام ها بود چقدر هم ذوق کردم
منم همینطور ولی رمان های زبان اصلی بدون ترجمه یا سطح بالاتر از متوسط رو نمی فهمم گاهی هم ناامید میشم
ولی از اون جایی که یکی از آرزوهام خوندن کتاب ها و رمان های انگلیسی هست نهایت تلاشم رو می کنم
بستگی داره چه سطحی هستین ژانر مورد علاقه اتون چیه ولی قفسه نوجوانان کتاب های قشنگی داره سیرک عجایب هم جالبه
Don’t give up on your goals, persevere
Sure my friend
سلام وقتتون بخیر
چقدر جالب که تالار زبانشناس شاهد این حجم از تنوع زبان آموزان با شخصیت های متفاوته…
بعد از مطالعه آثار یوستین گردر برای آشنایی بیشتر با فلسفه پیشنهادی دارید؟
ممنون میشم از تجربتون استفاده کنم.
سلام بچه ها چطورین؟
سال جدیدتون مبارک باشه
زبانشناس انقد کتاب جدید نذاشت که من این روزا کلا تنها دلیلی که از اپش استفاده میکنم همون زنجیرست که بزودی فک کنماونم به اندازه کافی انگیزه نده که بیام
ولی از دفه قبلی که اینجا ریویو گذاشتم چندتا کتابو از اپ خوندم که به نظرم خوب بودن
تو این لیست سه جلد Red Rising, Morning Star و Golden Son خیلی خیلی خوب بودن و تو اپهستن.
یکم شبیه هانگرگیمزن اگه دوست داشتین اونو احتمالا خوشتون بیاد از اینم
ولی دو سه فصل به کتابه فرصت بدین که وارد اصل داستان بشین.
ماجرا دربارهی یه دیستوپیاست که آدما براساس رنگشون طبقه بندی میشن. گلد بهترینه، بعد سیلور، … تو پایین ترین رده رِد(قرمز) ها قرار دارن. دَرو که شخصیت اصلی داستانه یه رِده. همسرش رو اعدام میکنن و درو تصمیم به انتقام میگیره و خودشو به عنوان یه گلد جا میزنه.
من خیلی کتابشو دوست داشتم واقعا تو هر جلد با احساساتم بازی میکرد

I Must Betray Youهم ازاپبود که قبلا خیلی راجع بهش صحبت شدا تو تاپیک من دیگه چیزی نمیگم خیلی خیلی خوب بود
به جز اینا تو این لیست into the wild, rage becomes her و big little lies هم از اپ بود که کتابای اوکی و تفکر برانگیزی بودن.
همین دیگه
امیدوارم 2024 سال فوقالعادهای برای هممون باشه:)
اینارو وقتی اینطوری اسمشون ترجمه شدست آدم نمیشناسهبعد میبینی عه! همون Secret History عه که
تو لیستش Clockwork Orange جزو کتابای مورد علاقه منه. استنلی کوبریکم یه فیلم خیلی محشر ازش داره که البته پایان فیلم و پایان کتاب فرق دارن. ولی بسیار تفکر برانگیزه اون کتابم راجع به خیلی چیزا فکر میکنین حین خوندنش
مردی که زنش را با کلاه اشتباه میگرفتم من سالها قبل درخواست دادم که بذارن تو اپ ولی نذاشتن. فایلشو دارم فکر میکنم ولی هنوز خودم گوش ندادم ولی اونم کتاب خوبیه تاجایی که میدونم و بسیار جالب و عمیقن کیسایی که دکتره مطرح میکنه.
ارزومه یک روز مثل شماها اینقدر روان کتاب بخونم دیدن پست هاتون در اینجا خیلی خیلی انگیزه بهم میده.چقدر خوبه که افرادی مثل شما اینجا هستن
سلام به شما دوست عزیز
قفسه نوجوان رو بخونید.
کتابهای قشنگی داره من خودمم هرازگاهی بهش سرمیزنم و میخونمشون.
سلام. همونطور که دوستان گفتن کتابهای قفسه نوجوانان گزینه بسیار خوبیه. کتابهای رولد دال مثل ماتیلدا و چارلی و کارخانه شکلات سازی عالین. اگه سبک ترسناک دوست دارین داستان های گوسبامس هم خوبن، هرچند اونقدرا هم ترسناک نیستن.
سلام و درود به شما.
بنده به نمایندگی از دوستان این مطلب رو مطرح کردم و گویا تا فروردین ماه بارگذاری کتابها دوباره آغاز میشه:
سلام خیر نخوندم
ممنونم
سلام
سطحم فعلا B1 هست
ممنون نگاهی بهش میندازم ببینم چطوره
سال نو میلادی که گذشت … ۱۱ دی بود
ایشالا
سلام ممنونم
سلام ممنونم
خیر به ژانر ترسناک علاقه ندارم
خواهش میکنم
قفسه نوجوان سطح کتاب هاش سخت تره ( لااقل برای من )
دزدان دریایی کارائیب واقعا جذابه از کتاب های سطح ساده دو زندگی و گتسبی بزرگ هم ارزش خوندن داره
سلام به همه دوستان و امیدوارم که حالتون عالی باشه
در پی اطلاع رسانی اخیر، لازم میدونم که بهتون بگم که این موضوع به این معنی نیست که ما متعهد به شروع بارگذاری محتوا از فروردین ماه هستیم. تصمیمگیری در این زمینه به عهده خود تیم زبانشناس هستش.
در صورت تمایل به ادامه بارگذاری… بعد از رفع مشکل فنی، در اون زمان تصمیمگیری میکنیم
سلام. امیدوارم
شما یکی رو بعد مدتها ۱۲ فروردین ببینین سال جدیدو بهش تبریک نمیگین.؟
بنظرتون قفسه نوجوان
کتابش در دنیا واقعی موجود نیست ؟
کنجکاوم چون دوستان خیلی دارن ازش تعریف میکنن
والا … خب
بعد چند روز سال نو میلادی شما هم مبارک باد
تشکر از توضیحات کاملتون…
با آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون
منظورتون کتاب کاغذی اش هست؟ معلومه که هست فیلم و سریال هم از بعضی هاشون ساخته شده حتی