ساختار جمله I've had چیست؟

I’ve had my briefcase stolen.
ساختار این جمله چجوریه ؟
میتونست بگه my briefcase had stolen ؟

این تاپیک مربوط به «Cambridge Practice Tests for IELTS 1.1» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Cambridge IELTS»، «Book 1»

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
از ساختار have +something+ pp برای زمانی استفاده می‌کنیم که بخواهیم نشون بدیم یه شخص دیگه‌ای کار رو برامون انجام میده و ما خودمون اون کار رو انجام نمی‌دیم. (بیشتر برای کارهای خدماتی که دیگران برامون انجام میدن مثل لباس دوختن یا تعمیر ماشین یا خدمات آرایشی استفاده می‌شه.)
قسمت have می‌تونه تو هر ساختار گرامری به کار بره، مثلاً اینجا به زمان حال کامل یا present perfect استفاده شده.
یا مثلاً می‌تونیم بگیم:
i had my hair cut. (گذشته‌ی ساده)
موهام رو کوتاه کردم.
or
i will have my hair cut. (آینده‌ی ساده)
موهام رو کوتاه می‌کنم. (خواهم کرد)
و اینکه جمله‌ای که نوشتید چون اینجا فاعل مشخص نیست نمی‌شه به حالت active استفاده بشه ولی می‌شه تو ساختار passive نوشته بشه.
مثال:
my briefcase had been stolen.
کیفم دزدیده شده بود.
or my briefcase has been stolen.
کیفم دزدیده شده.

تو لینک زیر می‌تونید اطلاعات بیشتری درباره‌ی این ساختار کسب کنید.

تو لینک زیر هم می‌تونید ساختار passive رو ببینید.

سلام سحر خانم
با توجه به توضیحات شما، جمله ای که ایشون نوشتن از نظر ساختار و قابلیت معنی کردن اشتباه است؟

سلام دوست عزیز
اگه منظورتون به جمله‌ی my briefcase had stolen هستش، معنیش می‌شه کیفم دزدیده بود، خوب قطعاً کیف که نمی‌تونه چیزی بدزده و باید یه شخصی این کار رو انجام بده.
یا باید بگیم someone had stolen my suitcase (یه نفر کیف من رو دزدیده بود) یا باید بگیم کیفم دزدیده شده بود که در این صورت که فاعل عنوان نشده باید از ساختار مجهول استفاده بشه.
my briefcase had been stolen (کیفم دزدیده شده بود)
یا my briefcase was stolen (کیفم دزدیده شد)
my briefcase is stolen. (کیفم دزدیده شده)

1 پسندیده

منظورم جمله

I have had my briefcase stolen.

بود.

جملات مجهول که شما فرمودین کاملا قابل درک هست برام. ولی این جمله نه.

تو کامنت بالا توضیح دادم که ساختار have something done رو زمانی استفاده می‌کنن که از یه نفر بخواهیم کاری رو برامون انجام بده، مثلاً تصور کنید ماشینتون خراب شده و بعد اون رو می‌برید تعمیرگاه و تعمیرش می‌کنید. در واقع این کار رو خودتون انجام نمی‌دید بلکه یه شخص دیگه براتون انجام می‌ده، ولی تو زبان فارسی شما می‌گید ماشینم رو تعمیر کردم. (ولی مفهومش اینه که دادم تعمیرش کردن).
و تو قسمت have ممکنه از زمان‌های دیگه هم استفاده بشه که اینجا از زمان حال کامل و به صورت have had استفاده شده.
از طریق این لینک می‌تونید توضیحات این ساختار رو به صورت کامل ببینید.

1 پسندیده

ممنون از لطف شما
:pray:

1 پسندیده