ارزیابی شما از دوره «دوره مبتدی کودکان»

ارزیابی شما از دوره «دوره مبتدی کودکان»
none 5.0 6

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از دوره «دوره مبتدی کودکان» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن مناسب برای : سنین 2-8 سال ای بی سی موس پیشرو و جامع ترین منبع یادگیری دیجیتال برای کودکان 2 تا 8 ساله است. برنامه درسی ABCmouse که توسط کارشناسان آموزش توسعه داده شده است شامل دروس متفاوت برای پیش دبستانی، پیش دبستانی، مهدکودک،… از جمله خواندن و هنرهای زبان، ریاضی، علوم، مطالعات اجتماعی و موسیقی میباشد

سطح: ساده

دوره ی خوبیه

1 پسندیده

سلام و خسته نباشید به تیم خوب زبان‌شناس
ممنون بابت آیو دوره عالی،آیا این دوره ترجمه میشه؟

سلام ممنون از شما
چون این دوره برای سطح مبتدیه شاید در لیست ترجمه قرار بگیره اما در حال حاضر اولویت با دوره های دیگه ای هست که در نوبت ترجمه ست.

1 پسندیده

خیلی عالیه کاش ترجمش روهم بذارید

A post was merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

نمونه تدریس و بخشی از پکیج موجود هست که ببینم بدرد خواهر کوچیکه ترم میخوره یا خیر؟

دوست خوبم پیشنهاد میکنم اشتراک طلایی یه ماهه بگیرید از پکیج ها و امکانات اپ آشنا بشید و هم استفاده ای بکنید.
اگر از خدمات و امکانات اپ راضی بودید میتونید به یکساله ارتقا بدید

سلام چرا ترجمه نداره، خیلی از بخش ها بدون ترجمه است و این کیفیت زبان شناس رو پایین آورده ، بخصوص لهجه امریکن ، من حتی این بار سالانه ثبت نام نکردم ، لطفا بررسی کنید

سلام وقت بخیر برای یادگیری زبان با ترجمه پیشنهاد میکنم اپ زبان آموز رو دانلود و نصب کنید همه دوره های زبان آموز با ترجمه هست.

لینک اپ زبان آموز خدمت شما:rose:

اینکه بخشی قسمت ها ترجمه فارسی نداره واقعا بده.