تفاوت get in و get into در وارد شدن چیست؟

It was two nights later that I was driving back from having dinner with an old friend, and it was already dark before I got into Lymstock.

دو شب بعد بود که داشتم بعد از اینکه با یک دوست قدیمی شام خورده بودم، برمی‌گشتم و تا به لیمستوک برسم هوا تاریک شده بود.

پاسخ زیر تفاوت این‌دو کلمه را در حالت کلی مطرح کرده است ولی متوجه نمی شوم در معنای وارد شدن که جز معانی هر دو است چه تفاوتی دارند.‌

تفاوت get in و get into در حالت کلی

این تاپیک مربوط به فصل «فصل 10 - 02» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. مجموعه «کارآگاه مارپل»، کتاب «انگشت محرک»

in
برای وسایل نقلیه بیشتر کاربرد داره! وسایل نقلیه ی سر بسته.

into
برای مکان کاربرد داره.

1 پسندیده

سلام دوست عزیز
از get in و get into هم برای وسایل نقلیه استفاده می‌شه و هم برای وارد شدن به یه مکان.
منتها یه تفاوت خیلی کوچیکی دارن، اونم اینکه get in یه فعل ترکیبی هستش که نیاز به مفعول نداره. البته بعدش می‌شه مفعول به کار برد ولی الزامی نیست.
ولی فعل عبارتی get into یه فعل ترکیبی هستش که نیاز به مفعول داره. مثال the car
و تفاوت دیگه در معنی‌ای هستش که حروف اضافه‌ی in , into ایجاد می‌کنن.
حرف اضافه‌ی in نشون‌دهنده‌ی مکان هستش. get in the car
ولی حرف اضافه‌ی into نشون‌دهنده‌ی حرکت هستش.
مثلاً زمانی که بخواهیم بگیم اون داره می‌ره تو ماشین چون یه حرکتی داره صورت می‌گیره از into استفاده می‌کنیم.
he is getting into the car.

4 پسندیده

خیلییییی ممنونم دوست عزیزم :rose::rose:
@s_salehi

خیلی ممنونم دوست خوبم از توجه همیشگیتون :rose:
@youn_sou

3 پسندیده

دوستان من با توجه به توضیحات داده شده متوجه تفاوت دو جمله زیر در get in و get into نمیشوم

Her friend got in trouble.
‏دوستش به دردسر افتاد.

In fact, they were glad when he got into trouble.
‏در حقیقت، آن‌ها وقتی او با مشکلی مواجه شد خوشحال شدند.

سلام دوست عزیز
به نظر خود من get into trouble شدت و تاکید بیشتری داره.
ولی توضیحات زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

تفاوت اصلی بین “get in trouble” و “get into trouble” در معنای کلمه “trouble” هستش. در “get in trouble”، کلمه “trouble” به معنای “مشکل” یا “مشکلات” است. در این حالت، جمله بیان می کنه که فرد به دلیل انجام کاری اشتباه، با مشکل روبرو شده.

در “get into trouble”، کلمه “trouble” به معنای “وضعیت دشوار” یا “وضعیت پرخطر” هستش. در این حالت، جمله بیان می کنه که فرد وارد موقعیتی شده که می تونه براش خطرناک یا دشوار باشه.

1 پسندیده