نحوه‌ی سوالی کردن جمله‌ی Are many carpets in Pakistan going to be made by child workers با willچگونه است؟

اگر بخواهیم جمله‌ی Are many carpets in Pakistan going to be made by child workers?
با will ب کار ببریم ایا اینجوری میشه:
Will be many carpets in Pakistan made by child workers?

این تاپیک مربوط به درس «زمان آینده» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان های واقعی»، فصل «برده‌داری کودکان»

سلام خدمت شما
جمله سوالی ایشون نباید به این شکل مطرح بشه؟

Will many carpets in Pakistan be made by child workers?
این جمله به این شکل هم می‌تونه باشه.
Is there a likelihood that child labor will be used to make carpets in Pakistan?
یا
Child workers will be involved in the making of many carpets in Pakistan?

1 پسندیده

اين كار ساخته شدن فرش طبق داستان توسط كودكان مدت ها ست داره انجام ميشه و الان هم در حال انجام هست نگراني سوال كننده اينه كه در آينده هم شما فكر ميكنيد با توجه به صدمات و لطماتش روي كودكان اين روند ادامه پيدا مي كنه يا نه . كار خلق الساعه و لحظه اي نيست كه فرضا بپرسه تو آينده كار ساختن فرش توسط كودكان به نظر شما انجام ميشه

1 پسندیده

درسته، فقط سوالم اینه که، اگر میخواستیم با will سوال بپرسیم، به چه شکل باید سوال مطرح میشد؟

Will many carpets in Pakistan be made by child workers?

1 پسندیده

درسته

1 پسندیده

سلام خدمت شما
دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ سوالات میدن فقط و فقط به نیت کمک هست. شما اگر به پاسخ من و دیگر دوستانی که پاسخ میدن اطمینان ندارید میتونید سرکار خانم صالحی که به عنوان استاد در این تالار فعالیت دارند تگ کنید و فقط ایشون پاسخ شما بدهند.
یه نکته دیگه اینکه پاسخ ها اگر ایراد داشته باشه و نیاز به توضیحات تکمیلی داشته باشه، خانم صالحی زحمت اصلاح پاسخ ها میکشند و تا زمانی که ایشون تیک راه حل برای پاسخ ها نزدند نباید به پاسخ ها اطمینان داشته باشید.

یه نکته دیگه که من در تالار یاد گرفتم اینه که توضیح جملات در انگلیسی خیلی به متنی که اون جمله در اون استفاده شده وابسته است، خودم شخصا سعی میکنم پاسخ سوال هایی بدم که اون دوره و درس را خونده باشم.

2 پسندیده