سلام وقتتون بخیر. من مدت هشت ماهه بصورت متوالی از زبانشناس استفاده میکنم و تا الان پیشرفتم نسبتا خیلی خوب بوده بنظر خودم. الان در درک مکالمات و فهم مطلب خیلی خوبم ولی نمیتونم اونجوری که لیسنینگ خوبی دارم مهارت اسپیکینگ خوبی داشته باشم؟ چه راهکاری برای تقویت اسپیکینگ پیشنهاد میکنید؟! ممنون
برای تقویت اسپیکینگ باید با یکی مکالمه کنید یا مربی استخدام کنید و یا اینکه از دوست مجازی و… کمک بگیرید.
مقاله های زیر هم سربزنید
چطور مکالمهم رو بهتر کنم؟
«تمرین بازگویی داستان با محدودیت زمانی» روشیه که خودم تو پروسهی یادگیریم ازش استفاده کردم
تا بتونم به درسی که خوندم مسلط بشم. این روش یکی از بهترین متودهای تمرین مکالمهست چون مغزت رو به چالش میکشه و ناخودآگاهت رو درگیر میکنه.
در ویدئوی زیر درمورد این روش توضیح میدم، اگه مایلی این روش رو امتحان کنی ویدئوی زیر رو از دست نده.
ویدئو
توضیحات
برای انجام این تمرین شما داستان رو تعریف میکنی، تایم میگیری و دفعهی بعدی سعی میکنی سریعتر بگی.
به چندتا نکته حین…

سلام. بارها به این سوال بر می خوریم.
چجوری مکالمم رو بهتر کنم؟ چه تمرینی لازمه؟ با چه منبعی میشه سلیس و بی نقض صحبت کرد؟ تکنیک سایه به مکالمه کمک می کنه؟ و…
در این باره جواب های زیادی هم شنیدیم. هر کسی یه سری پیشنهاداتی بهتون میده و گاهاً درست و گاها نادرست هستند.
برای مکالمه ای بهتر داشتن شما نیاز به فاکتور های زیادی دارید. بطور مثال، باید احساس اعتماد بنفس و راحتی داشته باشید، شرایط مکالمه رو در نظر بگیرید، که مثلا آیا تو عجله هستید یا با خ…