سلام دوستان
نمیدونم تاحالابه موسیقی زیباودلنشین گیاهان گوش کردیدیانه؟ارزش گوش کردن داره وخیلی جالبه.
نوشین جانم @noushin8
حدس میزنم همسرجان شما این ویدئو رو دوست داشته باشند،باتوجه به طرفدارمحیط زیست بودن ودوست داشتن گیاهان و حیوانات و…احیانا چیزی درینمورد شنیدید،تماشاکردید؟
سلام دوستان
من هر موقع فرصت داشته باشم،ازین سایت استفاده میکنم،چه بخوام سوالی بپرسم یا دنبال جواب معتبرعلمی باشم،چون اکثرانیتیوهااونجافعالن.
وچون عضوم مرتب مطالب جدید توایمیلم میاد،امروز باین موضوع برخوردم،عادتهایی که به مغزمون آسیب میزنه،گفتم باشماباشتراک بذارم.
خوشحالم دوست داشتیننننن.
واقعاخیلی جالبه،یه زمانی میگفتندواسه گلهاوگیاهانتون آهنگ پخش کنید،رشدشون بهتربشه،غافل از اینکه یروزی متوجه بشوندکه گلها خودشون تولیدکننده موسيقی هستند.
می گفتندبه گلهاتون توجه کنید،که سریعتروبهتررشدکنند،بعدکشف کردندکه برخی گلها مثل کاج مطبق دوست ندارند بهشون توجه بشه،وخصوصامرتب جابجابشوند،خراب میشوند.
براستی که علم بشربه چه جاهاوچیزهایی دست پیداکرده،ولی شخصامعتقدم نایافته هابسیاربسیاربیشترهستند.براستی که هیچ چیزی زیباترازکشفیات علمی نیست.
چشم،حتما.
فقط گاهی نمیدونم چیزاییکه واسم مفیدو جذابن،آیا برادوستانم هم همینطوره یانه.
ولی خب،به امتحانش میارزه
چون مطالبی که قرار میدید جدید هستند و اکثرا با دیدگاه قدیمی که در ذهن ما وجود داشته در تضاد هستند برای همین ناخودآگاه جذاب میشن و توجه رو جلب میکنندممنونم
سلامی دوباره دوستان خوبم
احتمالا میدونیدکه ازدولینگوواسه یادگیری فرانسه استفاده میکنم،معمولاهفته ای یبار ادمینا درجواب سوالات کاربرا،یسیری راه کارهاواسه زبان آموزان ارایه میدهندکه خیلی خیلی جالب وقابل توجه هستندواغلب مطالبشون،دانسته های قبلی مادرباره ی یادگیری زبان رو زیر سوال میبرند،درجهت مثبت البته
امروزهم بررسی کردنداینکه مافکرمیکنیم،برخی مردم تویادگیری زبان خارجی بااستعدادترهستند،درست نیست وپروسه تسلط به هرزبانی بستگی به عوامل زیادی داره.لینک واسکرین تقدیم شما،بخونیدولذت ببریدبامیداینکه خوندنشون ازنگرانی هاتون توسفریادگیری زبان کم کنه،و محرک خوبی واسه پرقدرتترادامه دادن مسیریادگیری باشه.