من رفتم دوساعت بعداومدم وبیفایده است
اره منم،
راستی صبا جان از دوره های ای جی هوگ بزرگ کدومش رو خوندی؟
قدرتوکه خیلی قیل خوندم
دوره تلفظشم خوندم دوباره بایدبرم مرورکنم
انگلیسی بدون تلاشم خوندم خیلی وقت پیش
اون کتاب گویاشم خوندم
انگلیسی واقعیشوچنددرس
دوره vip رواین روزا دارم بعضی درسهاشومجددمیخونم ومیخوام کاملش کنم
پادکستشم دوباره دارم میخونم وکیف میکنم مثل کتابه
چیز دیگه ایم اگه داره نمیدونم
من کلا شروع زبانشناسم با ای جی بوده ولی متنفرم از تکرار داستان هرگزم اینکارونکردم وخیلیم خسته کننده است برام که حتی اون خانم کریستین توvip صدبار تکرارمیکنه y’know یعنی you know خیلی کاربیهودیه
چون کسیکه میرسه باین دوره وحتی دوره های پایینتر بخوبی بااین چیزاوارده…گرچه بعنوان دوست وهمیار ای جی بااون یکی جو براشون احترام قائلم، اما ای جی انصافا آدم دیگه ایه
من انگلیسی واقعی با نیمی از قدرت، میدونی من کلا با تکرار مشکل دارم من زبانشناس رو برای گسترده خوانی دوست دارم،
دقیقا مثل خودمی
شایدتکرارواسه بعضی هاخوشایندومثمرثمرباشه،ولی واسه من مصداق بارزشکنجه است،حتی ازمحتوی داستانهاشم خوشم نمیاد،حالاصدملیون نفربیان بگن این روش خوبه،وقتی من نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم،نمیتونم دیگه،این تنهاراه تسلط نیست.خوشحالم که تحت تاثیر مانورزیادرواین روش قرارنگرفتم،عاشق همون کتابخوندنم
دقیقا
دقیقا منم با گسترده خوانی خیلی راحت از تکرار هستم.تکرار رو برای متن های اصلی ای جی که انگیزشی است و محتوی آموزشی داره دوست دارم ولی تکرار جملات عادی و و روزمره واقعا برام شکنجه است.
اتفاقا منم همون متنهای اصلی روچندبارگوش میکنم،چون شالوده ی هرقسمتی همون متنای اصلیه،وگاهی محتوای داستانهاکاملاپیش افتاده وسطحیه ،وهمین باعث عدم کشش نسبت بهش/میشه،چه برسه تکرارکردن
البته قبول دارم سطحشونوساده کردند که تکرارش راحتترباشه،ولی واسه من صفردرصدم جذابيت ندارن
سلام آنکوجان @uncoo
خوبید؟ فقط میخواستم احوالپرسی کنم.آرزوی سلامتی وحال خوب براتون دارم.
داشتم فکرمیکردم کجا سراغی بگیرم که بدون دردسر باشه،یهویادم اومدکجا بهتر ازتاپیک خودم
سلام دیر گرنی جان
عزیزم ممنون از لطفتون که به یادم هستید.
شکر خدا نفسی میاد و میره…
شما خوبین؟ اوضاع وفق مراد هست؟
چه بامزه نمیدونستم تاپیک دارین! ندیده بودمش…
سلام ووقت بخیر
خواهش میکنم
ممنونم، سلامت باشید
همچنين غرق لینگبی ام که اون هفته ۳۰ ساعت اونجا اطراق نموده بودم…حدیث مفصل بخوانید ازین تایم…
ای جااااان حالی کردین پس… یه آن دلم تنگ شد واسش… دوست قدیمی که منم میشناختمش خوبه؟
عاااا گرنی من حساسیت شدید به پیشیام پیدا کردم و احتمالا باید واگذارشون کنم…
درسته،یا تلفنی حرف میزنیم بادوستان،یا مینویسم.
بله خوبه،اگه بهش بگم سراغشوگرفتیدحتماسلام میرسونه
یعنی هیچ راهی نداره بجزواگذاریشون؟
عادت کردن به شما،جای جدیدوصاحب جدیدبهشون سخت میگذره تابیان عادت کنن طول میکشه.
حتما سلام منو هم بهش برسونید. چند باری در خصوص شعر از هم کمک گرفتیم.
الان سه هفته اس درگیرم
بزرگی حتما اذیت میشه چون خیلی حساسِ… اما کوچیکه نه کلا فاز تعطیله خولیه مسلم دلم واسشون تنگ میشه… نمیدونم چَکار کنم تنگی نفس شدید میگیرم.
سلامت باشید
اوه،قبلایعنی حساسيت نداشتید،چقدرسخت
درهرصورت سلامتی تواولویته
نه نداشتم…!!!
شرایط سختیست…
سلام آقا مصطفی @mostafa.76
امیدوارم حالتون خوب باشه.شما اپلیکیشنی می شناسید که واسه یادگیری عربی تا سطح پیشرفته،کاربردی ورایگان باشه.نمیدونم چرادوره های دولینگو واسه عربی اینقدر کوتاه بود،همشوگذروندم وچندتا آپ دیگه رو سرچ کردم مثل ممورایز،و drop که بنظرم چندان مفید نبودند.دوست دارم مکالمه واریادبگیرم،مثل انگلیسی،اپ ایرانی بیاموزم اخیرا عربیو اضافه کردن،ولی هنوز کامل نشده،یچیزی میخوام مثل دولینگو که واسه فرانسوی بیش از ۳۰۰ تاداستان کوتاه تو لولهای مختلف داشته باشه.
ممنون میشم اگه اپی سراغ دارید معرفی کنید،من حتی مشکلی باخریدن خارج ازایرانم ندارم،اگه مطمئن بشم،مفیدوکاربردی باشه.بنظرتون lingoq آقای کافمن داستانهاش واسه سطح بالای متوسط وپیشرفته ام هست؟
چندتااپ دوستای عربم معرفی کردن که هیچکدوم توکشورما نصب نمیشه فقط یکی تونستم ازپلی استوردانلودکنم که اونم فقط متن داره،من بیشترین نیازم صوته ومکالمه،وگرنه که خوندن کتابهای عربی چندان سخت نیستن وچیزی میخوام که حتماباصوت باشه.
سلام صبا خانم.
متاسفانه به جز اپ LingQ چیز دیگه ای سراغ ندارم. اگه پیدا کردم حتما به شما هم میگم.
اگه با خرید اشتراک خارجی مشکل ندارید بنظرم همون اپ lingQ خیلی خوبه. پر از منابع مختلف در سطوح مختلفه. میتونید قبل از تهیه اشتراک نگاهی به قسمت عربیش بندازید و اگه مناسب بود تهیه کنیدش.
لینک علاوه بر اپ نسخه ویندوز هم داره.
خیلی ممنونم ازپاسختون.رفتم یه نگاه به اپ رزتااستون انداختم،یسری داستان های ساده داشت،دانلودکردم،واینکه دولینگو واسه عربی هیچ قسمتی واسه تلفظ ویاتکرارنداره،نمیدونم چرا،برعکس رزتااستون قسمت تلفظش خیلی عالیه،وگاهی دوتااپ میتونن مکملهای خیلی خوبی واسه ماهاباشند.
چشم،حتماچک میکنم داستانهای عربی استیوکافمن رو،واگه دوست داشتم، شده ،باکمک دوستای غیر ایرانیم،اشتراکشومیخرم.
واقعابرام سواله که چرادولینگو نه زبان فارسیوپشتیبانی میکنه،ونه بسته ی عربیش کامله،حتی چندروزپیش ایمیل زدم تیمشون،واسه گذاشتن داستانهای سطح بندی شده ی عربی،ولی هیچ جوابی تاحالا ندادن.