تفاوت بین modest و humble چیست؟

People who are humble do not believe that they are better than other people.

آدم‌هایی که فروتن هستند، باور ندارند که بهتر از دیگران باشند.

If people are modest, they do not think that they are too important.

اگر افراد متواضع باشند، فکر نمی‌کنند که خیلی مهم باشند.

منبع: ۴۰۰۰ واژه ضروری

تفاوت بین modest و humble چیست؟

2 پسندیده

سلام
تاجایی که من میدونم humble یکم معنی منفی تری نسبت به modest داره و کلمه modest جنبه مثبت تری داره.

خب Humble میتونه به معنی حقیر و خوار هم باشه. یا فردی که هیچ اعتماد بنفسی نداره.
اما modest میتونه به معنی فرد متواضع و فروتن و بقول خودمون خاکی باشه.
فرقشون اینطوره که humble فردیه که از روی نداشتن اعتماد بنفس فروتن هست و خودشو کوچیک میبینه
اما modest میتونه فرد بزرگی باشه که مغرور و … نیست و فکر نمیکنه که از همه سره.

امیدوارم درست منظورم رو رسونده باشم.

5 پسندیده

خیلی خیلی ممنونم‌دوست عزیزم از پاسخگوییتون:heart_eyes::rose:

1 پسندیده

صفت humble نقطه ي مقابل متكبر و مغرور به معني خاكي متواضع يا down to earth ميباشد كلا يه فضيلت و مرتبتي هست (virtue) و اصلا بار معنايي منفي نداره از نقطه ضعف ها و قوت هاي خود آگاهي ولي اين فضيلت دروني رو داري كه از هيچ كسي بهتر نيستي و نمد بيروني نياز نداري كه فخر فروشي كني يا پز بدي يا در كل دروني هست ولي modest صورت بيروني داره يعني يه نفر كه بخاد modest باشه بايد به صورت بيروني اين رو نشون بده كه من متواضعم پس در اين مفهوم ما تواضع كاذب رو هم داريم كه براي رسيدن به هدفا كه تحسين ديگران باشه يا تاييد ديگران برسي كه ميشه false modest و تواضع كاذب

2 پسندیده

پاسختون خیلی خوب بود.
البته منظور من هم از منفی بعد منفیشه یعنی طرف فکر میکنه هیچی نیست و پیشرفتی نمیتونه بکنه در کل خودکوچک بینی داره:no_mouth:

1 پسندیده

تا به آنجا رسید دانش من که بدانم همی که نادانم

2 پسندیده

البته الان یک مشکلی پیش اومد

در توضیح دوست اولمون @baroon1400 این humble بود که میتونست در شکل منفی خودش تعبیر به نوعی شکست نفسی و کم کردن خود بشه

و در توضیح دوست دیگرمون @1359jahrom این modest بود که در شکل منفی خود میتونست تبدیل به نوعی تواضع کاذب بشه و به نوعی ریا باشد.

به نوعی هر دو کلمه نوعی از بار منفی رو در گرفتند.
ولی در توضیح دوست اولمون modest یک فضیلت و در توضیح دوست دیگرمان humble یک خصیصه ارزشمند محسوب شد.

من هنوز متوجه نشدم که بار مثبت کدام یک از این کلمات در بیان یک ویژگی انسانی بیشتر است :see_no_evil:

1 پسندیده

من همچنان فکر میکنم modest مثبته
چون توی متن ها هم جنبه مثبت داشت.

2 پسندیده

سایت hi native بزنید تفاوت humble و modest نیتیوها جواب دادند

1 پسندیده

با درود
فرض کنید که در مصاحبه کاری هستید و مصاحبه کننده از شما درباره مهارت‌ها و صلاحیت‌های شما سوال می‌کند.
اگر با این جواب پاسخ دهید: “من در کاری که انجام می‌دهم خیلی خوب هستم و بهترین کاندیدای این شغل هستم”، این نشانه نه فروتن ( humble) و نه متواضع بودن ( modest) است.( اين افراد به خودشان فخر می کنند)
با این حال، اگر با این جواب پاسخ دهید:
“من سخت کار کرده‌ام تا مهارت‌های خودم را بهبود دهم و باور دارم که می‌توانم به این شرکت کمک کنم”، این نشانه متواضع بودن از خود است.( modest)
کلمه “modest” به معنای متواضع و عاری از خودپرستی استفاده می‌شود. افراد متواضع به خودشان فخر نمی‌کنند و هیچ گاه به خودشان اهمیت زیادی نمی‌دهند.
از سوی دیگر، اگر با این جواب پاسخ دهید:
“معتقد نیستم که بهترین کاندیدای این شغل هستم، زیرا بسیاری دیگر از من شایسته‌تر هستند”، این نشانه فروتنی است.( humble)
در زبان انگلیسی، کلمه “humble” به معنای فروتن و پایین‌تر از دیگران بودن استفاده می‌شود. افراد فروتن باور ندارند که برتری بر دیگران دارند و هیچ گاه به خودشان فخر نمی‌کنند.
بنابراین، در این مثال، " modest" به معنای پذیرفتن مهارت‌ها و صلاحیت‌های خود بدون تفاخر و اعتماد به نفس بیش از حد است، در حالی که " humble" به معنای داشتن نگاهی با فروتنی و کمترین میزان اعتماد به نفس درباره خود و توانایی‌های خود است.

2 پسندیده

کلمه ی humble از درون میجوشه و کاملا درونی هست وبرای نشان دادنش و اینکه بگیم یک نفر humble هست اصلا نیاز به بروز بیرونی و نشان ندادن مهارت ها و توانایی ها و قابلیت هایتان نیست واصلا شخص humble نیازی به این کار نداره فضیلتی بس گرانبهاست و ربطی به شکسته نفسی کردن نداره تا دیگران این صفت را به شما نسبت دهند پس چون درونی است هیچ چیز نمیتونه اون رو خدشه دار کنه humble هم صفتی عالی است ولی برای انتساب اون به یک شخص نیاز به نماد بیرونی داره یعنی خونه ی محقر ماشین محقر تا اینا نباشن modest بودن شما معلوم نمیشه حالا چون نماد بیرونی برای اثباتش میخاد میتونه مورد خدشه واقع باشه و نیت داخلش غل و غش بره خونه محقر ماشین محقر ولی نیت جهت تحسین مردم یا حتی اهداف پلید که false modesty میشه ولی humble مرتبت و فضیلتی است که اگر نیت خراب توش باشه دیگه در محدوده ی این حوزه معنایی قرار نمیگیره

2 پسندیده

Modest هم صفتی عالی است

2 پسندیده

البته این خونه و ماشین که مثال زدم برای درک بهتر بود وگرنه بیل گیتسم متواضع وmodest و humble فرضا برای خونه ی محقر نمیگیم humble house میگیم modest house

2 پسندیده

دوستان عزیزم بی نهایت سپاسگزارم
مثال ها و پاسخ ها بسیار خوب و آموزنده بود.‌:rose::rose::rose::rose::rose:

@h_nakhaee
@1359jahrom
@baroon1400

1 پسندیده