تفاوت strict و severe چیست؟

A strict person makes sure others follow rules.

شخص سخت‌گیر مطمئن می‌شود همه از قوانین پیروی کنند.

منبع: ۴۰۰۰ واژه ضروری

تفاوت strict و severe چیست؟
هر دو این واژه ها سخت گیر را در ترجمه خود داشتند.

با درود
در کل، هر دو کلمه “strict” و “severe” به معنای سخت گیری و اعمال قوانین و مقررات سخت در برخورد با یک شرایط خاص هستند، اما در برخی موارد تفاوتی در کاربرد آن‌ها وجود دارد:

واژه “Strict” به معنای دقیق و دقت بالا در رعایت قوانین و مقررات است. اگر کسی “strict” باشد، به معنای این است که به خوبی قوانین و مقررات را رعایت می‌کند و از دیگران هم انتظار دارد که به همین صورت عمل کنند.
مثلاً می‌توان گفت “My teacher is very strict about deadlines” به معنای “معلم من در قبول کارها در موعد بسیار دقت می‌کند و انتظار دارد همه دانش‌آموزان به همین دقت عمل کنند”.

واژه “Severe” به معنای شدید و سخت بودن است. اگر کسی “severe” باشد، به معنای این است که در رعایت قوانین و مقررات نسبت به دیگران بسیار سخت گیر و شدید است و ممکن است در برخورد با نقض قوانین و مقررات، مجازات‌های سخت و شدیدی را اعمال کند.
مثلاً می‌توان گفت “The judge gave him a severe punishment for his crime” به معنای “دادستان برای جرم او مجازات سختی را اعمال کرد”.

بنابراین، با توجه به تفاوت در مفهوم دقیق هر کلمه، در برخی موارد از “strict” برای توصیف فردی که به قوانین و مقررات دقیقاً عمل می‌کند و از “severe” برای توصیف فردی که در برخورد با نقض قوانین و مقررات سخت و شدید استفاده می‌شود.

1 پسندیده

در معنای سخت گیر بودن severe به معنای بیش از حد سخت گیر و دیگه شورش در آمده و دوستانه و خیر خواهانه نیست و بار معنایی منفی داره مثلا رییسی که severe هست اجازه نمیده بین کار اصلا استراحت کنی یا اگر خواستی یک روز مرخصی بگیری از حقوقت کسر میکنه در کل بار معنایی منفی داره ولی strict درچارچوب قوانین سفت و سخت هست درکل severe در مورد هر چی استفاده میشه harsh و زننده هست مثلا severe storms یعنی طوفانی که همه چی رو نابود کرد

1 پسندیده

خیلی خیلی ممنونم دوستان بزرگوارم
@h_nakhaee
@1359jahrom

البته در مورد پاسخ دوستمون @1359jahrom در مورد بار منفی کلمه sever کمی شک دارم . چون من این کلمه را در ترجمه آیات قرآن دیده بودم که در برخورد با ستمکاران اعمال قدرت خداوند رو با severe مطرح میکرد.‌ البته در مورد شدت زیادش موافقم.

عزیز در مدخل شخص سخت گیر و انسان سخت گیر دیکشنری انگلیسی این طور تعریف می‌کند .someone who is severe doesn’t seem friendly or sympathetic and is very strict and disapproving کلمات unfriendly and unsympathetic and disapproving and very strict به معنای دوستانه نبودن و محبت آمیز نبودن و عدم تایید کلا disapproving یعنی انسان سخت گیری که نیتش خیر نیست حالا اگر برای شدت عذاب باشه که یعنی نهایت قیر و قیف و عذاب

1 پسندیده

متوجه شدم‌. خیلی ممنونم از توضیح تکمیلی:rose::rose::rose::rose:

1 پسندیده