سلام وقت بخیر چرا در این جمله What makes you think I’m irresponsible? بعد از what از فعل اصلی makes استفاده شده؟
این تاپیک مربوط به بخش «قسمت 01» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. فیلم «دوزیستان»
سلام وقت بخیر چرا در این جمله What makes you think I’m irresponsible? بعد از what از فعل اصلی makes استفاده شده؟
این تاپیک مربوط به بخش «قسمت 01» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. فیلم «دوزیستان»
سلام دوست عزیز
به این نوع سوال، سوال subjective question گفته میشه و زمانی که بخواهیم درمورد فاعل سوال بپرسیم جای فاعل کلمهی پرسشی قرار میگیره و بقیهی جمله عیناً تکرار میشه. این حالت بیشتر تو زمانهای حال ساده و گذشتهی ساده اتفاق میافته.
مثال:
my mother made a cake for me.
مادرم برام کیک پخت.
who made a cake for me?
کی برام کیک پخت؟
لینک زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
سلام جانم ممنونم از توصیحاتتون ولی شما فرمودید که این شکل گرامری در خصوص فاعل هستش؟ ولی اینجا فاعل مد نظرش نبوده
سوال در مورد چی پرسیده شده .چه چیزی باعث میشه شما فکر کنید من مسولیت پذیر نیستم .چون اون چیزه یک چیز هست در واقع it هست و s یا es میگیره ولی اگر چه چیزهایی بود در واقع they بود و نیازی به s نبود .فرضا کن میخواهی جواب بدی تنبلی باعث میشه من فکر شما مسولیت پذیر نیستی میگی laziness makes me think you’re irresponsible حالا اگر بخواهی چه چیزهایی یعنی جمع باشه میگی تنبلی و به تعویق انداختن کارها باعث میشه من فکر کنم شما مسولیت پذیر نیستی laziness and postponing make me think you’re irresponsible
ممنونم
![]()