در دوره مود بهتر که به تازگی به اپ اضافه شده، نظرات سودمند فیلسوفان برای داشتن زندگی بهتر به زبانی ساده و روان توضیح داده شده اند. برای نمونه در یکی از اپیزودها، به نظرات فیلسوف فرانسوی آلبر کامو پرداخته شده.
بسیار خوشحال شدم وقتی که فهمیدم این دوره ارزشمند در اپ بارگذاری شده. ممنون از تیم زبانشناس. مثل همیشه عالی.
این دوره ساخته شده توسط کانال یوتیوب Einzelgänger (واژه آلمانی به معنای تکرو) هست و درصورت امکان بسیار عالی میشه که ویدیوهای دیگر این کانال هم به اپ اضاف بشن، چون واقعا مطالب ارزشمندی داره و همه افراد دسترسی به یوتیوب ندارند.
توی این سالها غالبا افسرده،بد انرژی و بهم ریخته بودم و همیشه به دنبال تلاش برای کمی بهبود…
شاید انجام دوبارهی اینجور کارها تاثیر چندانی روی من نزارن ولی صرفا خوندن و مرور این جملات مثبت و خوش انرژی خودش میتونه از بار منفی ذهنم کم کنه
همین تلقینِ وجود امید برای بهبود و کمی مثبتتر شدن هم خوبه
بعد از دیدن پستتون سراغ دوره رفتم
فعلا قسمت اول رو تا حدودی دیدم
ترجمش یک مقدار برام سخت بود و نیاز به کمک گرفتن از دیکشنری داشتم،ولی لذتبخش و دوستداشتنی بود
تا اینجا دقیقا کارهایی رو عنوان میکرد که شخصا برای کمی ارامش گرفتن ازشون کمک میگیرم و همونطور که توی دوره گفته میشه،واقعا جوابگو هستن،حس خوبی میدن و تا حدی باعث رهایی ذهن و اروم شدن میشن
به شخصه حتما این دوره رو به خاطر انرژی مثبتی که داره کامل میخونم
سلام آقامصطفی
امیدوارم حالتون عالی باشه.
خب من امروز این دوره روتموم کردم،خیلی راهکارهای عالی پیشنهادمیدهند واسه داشتن حال،روحیه وخُلق بهتر.
اتفاق جالبی که حین گوش گردن به قسمت “فلسفه ی یک ذهن آرام” برام افتاد،ازبس لذت بخش بود،خوابم بردوگذاشته بودم رو پخش خودکاروتایکی به آخرمونده رفته بودومن خواب بودم.
البته باردوم بودکه گوش میکردم.باین میگن تاثیربخشی عمیق مطالب مفیدی که بهش باورداریم
همه ی قسمتهاشو دوست داشتم،بعضی هاشوبیشتر،اونجاکه فیلسوفه از یه مجسمه درخواست کمک کنه بعنوان تمرینی برای rejection خیلی برام جالب بود،مااگه بخواهیم میتونیم تاحدزیادی توقعاتمونوازدیگران کم وکمترکنیم تا به آرامش درونی بیشتری برسیم.
و تاکید بر تغییر دیدگاه مواقعی که افکارمنفی میان توذهنمون،بنظرم یکی ازبهترین وموثرترین راهکارها واسه کسب آرامش هست.
فقط قسمت نوستالژیک بودن اتفاقات وموقعیتهای گذشته مونو،همیشه موافق نیستم.
مثلا من شغلمو ترک کردم،چون مطمئن بودم موندنم نه بنفع خودم خواهدبود ونه کساییکه باید بهشون کمک میکردم،هرگزهم پشیمون نشدم بعدازدوسه سال ودلم هم تنگ نشده واسه مواقعی که می فهیمدم نمیشه اونجوری که بایدکاری ازپیش برد،تو ویدیومیگه شما ازشغلتون ناراضی هستید،وقتی ترکش می کنید دلتون تنگ میشه واسه مواقعی که تواون محیط بودید.
همیشه اینجورنیست.
ولی درکل خیلی دوره ی خوب ومفیدیه ،به همه ی دوستانیکه این پست رو میبینند،گوش دادن به مودبهتر را شدیدا پیشنهاد میکنم.
ممنونم ازمعرفیش
@Behzad.Rayan
شما این دوره رو دیدید؟
اگه نه،چک کنید،فکرکنم خوشتون بیاد
موافقم صبا جان باشما منم دقیقا از شغل ام ناراضی شدم و رفتم یک موقعیت دیگه واصلا هم پشیمون نیستم دلتنگ هم نشدم با تعاریف شما و آقا مصطفی کنجکاو شدم این دوره رو ببینم چون واقعا بهش احتیاج دارم، ممنون از هر دو بزرگوار
پس شماهم تجربه مشابهی داشتیددرارتباط با ترک موقعیتی که ازش ناراضی بودید،خوشحالم که این قدرت درکِ ترک کردنوداشتید.همونطورکه میدونید،همه چنین قدرتیوندارند،یامتاسفانه انتخاب دیگه ای ندارند
حتما گوش بدین،راستش من اگه بخوام یه قسمتشو انتخاب کنم واسه توضیح یامعرفی بیشتر،نمیدونم کدوم یک رو ازش تعریف کنم
چون هر قسمت ازاون یکی جالبتر،کاربردی تر ومفیدتره.
خواهش میکنم نوشین جان
حدس میزنم شروع کنیدتاآخرگوش کنید