ارزیابی شما از مجموعه «مجموعه هانیبال لکتر»

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از مجموعه «مجموعه هانیبال لکتر» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن نمره آدیبل: 4.6 این مجموعه یکی از پر سروصداترین اتفاقات نشر در دهه ۱۹۸۰ بود و ترکیب ژانر وحشت و شخصیت پردازی پیچیده و روان شناسانه اش، ذهن جامعه آمریکا را تا حد زیادی به خود مشغول کرده بود. لکتر شخصیتی سرد، باهوش، جذاب، زرنگ، بسیار خطرناک و به تمامی بی رحم است و جادوی شخصیت او در همین خصوصیت ها نهفته است و به همین دلیل زمانی که او تلاش دارد فرار کند، مخاطب به نحوی دوست دارد از او طرفداری کند. قبل از خلق شخصیت هانیبال، علاقه زیادی نسبت به قاتلان زنجیره ای وجود نداشت، با این حال اگر به شخصیت او با دقت نگاه کنید، می بینید که او تحصیل کرده، فرهیخته و حتی ملایم و با ادب است.

سطح: خیلی سخت

از تیم زبانشناس میخوام این کتاب رو حذف کنن. این کتاب منجر به علاقه ی ما به قاتلین میشه بجای تنفر از اونا. این شخص اینقدری وحشی بوده که جهانیان از متنفر باشن، اما این کتابا دارن جای ادم بد و خوب عوض میکنن.
مهم نیست اون کیه، همین که شخص اصلی داستان کافیه تا الگو برداری غیر ارادی ما نسبت به اون شروع بشه.

دوست خوبم در پشتیبانی هم خدمتتون اطلاع دادم. لطفا قوانین بارگذاری منابع رو مطالعه کنین.
طبق درخواست‌های زیاد بارگذاری انجام میشه و مطالعه و انتخاب منابع سلیقه‌ای هست در کنار اینکه این کتاب‌ها مجوزدارن و در بازار هم موجود هست:rose:

از بهترین کتابای دنیا که عاشقشم مرسی زبان شناس

1 پسندیده

من مدتی دنبال کتابای صوتی این مجموعه بودم.
ممنونم

1 پسندیده

مجموعه ایی بسیار زیبا، داستان هایی دیالوگ محور، پر از جزئیات و نکات جالب. کتاب آخر یک شخصیت داره که گوینده خیلی سعی کرده مثل شخصیت حرف بزنه و اوایل برام نامفهوم بود صحبت هاش، اما اگه همزمان از روی متن بخونید خیلی جالبه، پایان همه شون غیر منتظره بود و تا لحظه آخر درگیر داستان بودم

1 پسندیده

very interesting :ok_hand:

1 پسندیده