من اومدم اینجارو مرور کنم و یه سوال خیلی عجیبی برام پیش اومد.
شاید مسخره باشه ولی خیلی منو درگیر کرده
کلمههایی که توشون از R استفاده شده؛ مثلِ car, your و …
این تلفظ R با عقبِ دهنِ یا جلوی دهن(نوکِ زبان)؟ متوجهی منظورم میشید؟
چون من حرفِ R کلمهی car رو از تَهِ حلقم میگم
ولی حرفِ ر توی کلمهی کار رو از نوکِ زبونم میگم.
هرچهقدر هم صدارو آروم میکنم نمیتونم بفهمم.
بذارید یه جوریِ دیگههم بگم. ما دو جور میتونیم حرف ر(r) رو تلفظ کنیم. یکی با نوکِ زبون و اون یکی با حلق. همه توی فارسی حرفِ ر رو با نوکِ زبون تلفظ میکنن و از جمله من؛ ولی توی انگلیسی از تَهِ دهان؛ میخوام بدونم این مشکلی چیزیه و باید درست کنم؟
سلام فکر میکنم بستگی به یسری چیزا داره چون وقتی حرف ر با نوک زبون که البته نوک زبون نیست بلکه فک بالا یا سقف دهان پشت دندونه تلفظ میشه واضح و صریح و درست تر شنیده میشه و ما در گویندگی این نوع از تلفظ ر رو صحیح میدونیم.
اما ر که میگید با ته حلق به اندازه قبلی به گوش نمیرسه.
بعد در گویش زبان انگلیسی بیشتر تلفظ کلمات به دلیل شکل کلمه و لهجه و حروف صدادار و غیره ناخوداگاه با ته حلق تلفظ میشه چه بخواید چه نخواید و این در لهجه بریتیش به اوج میرسه و انگار کلا تلفظ نمیشه.
نمیدونم تونستم تااینجا منظورم رو برسونم یا نه اما خواستم بگم مشکلی نیست درکل و فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه و بسته به کلمات و لهجه ها تلفظا متفاوته و اندام صوتی شما کارشون رو در برخورد باهرکدوم کاملا درست انجام میدن پس نگران نباشید.
این لینک هم میتونه براتون مفید باشه.
سلام
بله فرم صحیح تلفظ r به این صورت هست که نوک زبان رو، روی قسمت انتهایی سقف دهان بزارید.
وقتی به کمک بخش جلویی دهان تلفظ کنید حرف ر خیلی شیوا تر و سلیس تر بیان میشه که بیشتر شبیه اسپانیایی میشه
حتی بریتیش ها وقتی حرف r به دنبال حرف صدا دار بیاید اون رو تلفظ نمیکنن و حرف بعدی رو کشیده تر میکنن به جاش.
حتا تلفظ دابلیو هم باید دقت بشه که لب حالت غنچه باشه.
با اینکه همتای این صدا ها رو توی فارسی داریم اما باید به تفاوتای ریزی هم که دارن دقت کنیم.
در مورد تلفظ حرف r اوایل که زبان کار میکردم یه داستان عجیبی باهاش داشتم که خوشبختانه حل شد
فقط نمیدونم اینجا چطوری ویس بفرسم وگرنه خیلی خوب و راحت یادت میدادم
وقتی آیکون لود رو زدید که اون پایینه طبیعتا باید سه تا پیشنهاد براتون بیاد که یکی دوربین گوشی و یکی هم فایل ها هست
روی فایل باید بزنید بعد صدایی که ضبط کردین انتخاب کنید