این دو عادت برای زبانآموزان اجباریه…
#زبانشناس
شما اگر همه عادتها رو نداشته باشید اما این دو رو در پروسه یادگیری زبان داشته باشید به شما کمک بسزایی خواهد کرد.
خلاصه درس:
به من چی زبان یاد داد؟ دو تا ویژگی:
-
صبر: چون پروسه یادگیری زبان وقت گیره. هنوز بعد 7 سال، همچنان وقت میذارم تا زبانمو بهتر کنم.
-
عمق مطالعه: امروز قراره درباره این صحبت کنیم.
خیلیاتون یه بار یه درسو میخونید، فکر میکنید یاد گرفتید و تموم میشه میره پی کارش. مثلا میری کلاس زبان، استاد یه درسی رو میگه، حله دیگه تمریناشو حل کردی و تموم شد رفت پی کارش. دیگه تکرار و تمرین معنی ای نداره.
مشکل خیلیاتون اینه که فکر میکنید تموم کردن اصل موضوعه. یه منبع رو خوندی، میری بعدی، بعدش بعدی، بعدی، بعدی برو آخر…
اما شما لازم نیست کلی منبع بخونی تا بتونی مکالمه کنی، بلکه لازمه چند تا منبع محدود رو مسلط بشی. ممکنه سه تا منبع باشه، ممکنه حتی یه منبع باشه. و این مستلزم تکرار اون منبع به قدر کافیه. مثلا یه درس رو یه هفته گوش میدی. لازم شد بیشتر گوش میدی.
علاوه بر اون گاهی وقتا لازمه برگردی و درسهای قبلت هم مرور کنی. من الان بار سومه دارم این کتاب فوقالعاده رو از رابرت گرین میخونم. هم بخاطر زبانش هم اینکه مطالبش برام یادآوری بشه.
این کمک میکنه که واقعا جملات و ساختار انگلیسی تو ذهنت بشینه و فردا روز ناخودآگاه ازشون استفاده کنی. به من اعتماد کن، این معجزه میکنه.
تو چقدر مرور داری؟
اجراکننده کلیپ: کامبیز کشاورز
راههای ارتباط با ما:
DM
ما رو دنبال کنید:
@zabanshenas_com
@zabanshenas_com
#انگلیسی #زبان_انگلیسی #مکالمه_انگلیسی