اینم از زنجیره کوچولوی من تا به امروز، گزارش و خاطره بعدی من رفت تا یه ماه دیگه. بیاین تصمیم بگیریم ماه بعدی خیلی قویتر و خوشحالتر تمرین کنیم.
پالس چیه دوست عزیر من اصلا متوجه این پیامتون نشدم
ببخشید اشتباه تایپ کردم. منظورم پاز (pause) یا همون توقف ویدئو هست.
سلام نتیجه چطور بود شما چیا میخوندی چجوری میخوندی ممنون میشم بگین از نوشته های این آقای پرتلاش ک لذت بردم و بنظرم هیچوقت برای یادگیری دیر نیس منم 28سالمه تو ی حیاط با سه خانواده و دوتا بچه کوچیک دارک نهایت تلاشمومیکنم من سطحم a1 چن ماهی هست شروع کردم و باید بگم از صفر شروع کردم نهایت چنتا لغتی ک تو دوره مدرسه یاد گرفتم ولی تایم زیادی ندارم میانگین بگم نیم ساعت در روز ولی جدیدا تایم مطالعمو زیاد کردم حدودا یه ساعت درروز امیدوارم موفق بشم برسه اونروزی ک پیام بزارم و بگم دارم کتبای سطح پیشرفترومیخونم و ب امید موفقیت همه
زودتر میگفتی هی دارم سرچ میکنم ببینم چیه
اگ میشه تاریخ پیاماتونم بنویسین مثلا اخر پیاماتون بگین ۱۲اردیبهشت ۱۴۰۴
این خودش انگیزه میده منم ۱۲ماه بعد میام از پیشرفتم میگم
چقدر خوبه ک با این شرایط ک توصیف کردی میخوای زبان رو یاد بگیری،چون با بچه که واقعا سخت هست …
اما اگه موفق بشیم الگوی خوبی براشون میشیم… امیدوارم شما حتما تا آخر این مسیر برین و موفق بشین،
و سال بعد از پیشرفتت بگی…
ولی از من میشنوی برای دوسال برنامه ریزی کن نه یکسال…
سلام خداروشکر دارم ادامه میدم و انشاالله بتونم تا پایان مسیر برم چشم برای دوسال برنامه ریزی میکنم یه برنامه ریزی کوتاه مدت لازمه مثلا الان میخام تا شیش ماه دیگه سطح دو رو تموم کرده باشم چون الان سطح A2 وانشاالله همونطور ک گفتین الگوی خوبی برای بچه هام باشم ممنون ک پیاممو ریپ زدین باعث شد یاداوری بشه
آفرین به همت شما
سلام و درود
ممنون بابت نظرتون
متاسفانه دقیق یادم نیست چه منابعی رو میخوندم
و اینکه در سن ۲۸ سالگی با این شرایط شروع کردین به زبان خوندن واقعا قابل تحسینه