خاطرات و نتایج هفتگی من در زبانشناس

حدود 44 روزه اومدم به زبانشناس و تا امروز زنجیرمو حفظ کردم یعنی 44 روز. سنم ۴۷ ساله، یعنی تقریبا درسهای زبان دبیرستان و دو واحد زبان دانشگاهم یادم رفته و یه جورایی دارم از صفر که نه ولی حداکثر از ۱۰ شروع می کنم و هدفم اینه به صد برسم.تصمیم گرفتم بعضی از فعالیتهامو اینجا ثبت کنم. از جمله اینکه روشم و منابعی که می خونم. چون می خوام به مرور زمان بگم آیا تاثیری در پیشرفتم داره یا نه. می خوام اشتباهات و انتخابات خوب و بدم رو در طول زمان ثبت کنم. البته هنوز برای این حرفا خیلی زوده. اما همین 40 روزی که انگلیسی قدرت کار کردم روزانه حدود 4 ساعتی بشه گوش کردم الان وقتی به پاتکستهای دیگه یا فیلمی نگاه می کنم احساس می کنم چند درصدی بهتر شدم و انگار هوا کمی روشنتر شده.
بعضی از نمودارهامو تو پست بعدی می فرستم. البته من دوتا اکانت تو زبانشناس دارم. و فایلا رو با اکانت گوشیم ممکنه بفرستم.

20 پسندیده

13 پسندیده

17 پسندیده

امروز یکی از ویس هامو بعد از 20 بار تمرین میزارم اینجا. سعی کردم یکم مسخره بازی هم دربیارم و نقش دو نفرو بازی کنم.

15 پسندیده

امروز زنجیره من ۶۱ روزه میشه با تعداد ساعات مطالعه نسبتا زیاد، 61 روز با زبانشناس بدون توقف و بعد از ساعات کاری. هدف من از این تاپیک اینه که تجربیاتم و نتایجم رو با توجه به عملکردم به اشتراک بزارم، اینکه با فلان عملکرد و دوره و فلان تعداد تکرار چه نتیجه خوب یا بدی دارم می گیرم،

10 پسندیده

تو این ۶۰ روز تا درس هفتم قدرت رو جلو رفتم، و کتابا یا فایلهای پراکنده مثل آهنگ هم می خوندم، اما از ده روز پیش خودمو محدود کردم فقط به قدرت و ۴۰۰۰ واژه برای افزایش واژگان و فصل اول ۴۰۰۰ رو که ۳۰ درسه تموم کردم. از این کتاب ۴۰۰۰ خوشم میاد. هر فصل رو یک هفته تکرار می کنم. یعنی فعلا گسترده خوانی نمی کنم.

8 پسندیده

دیروز از یکی از دوستان با تجربه تالار خوندم که فقط گوش کردن کافی نیست، و از وقتی ایشون شروع کرده بودند به تکرار خواندن هر متن به تعداد زیاد در کنار شنیدن، ظاهرا نتایج خیلی بهتری گرفته بودند. منم از این به بعد می خوام همین کارو بکنم، یعنی علاوه بر گوشام از زبانم هم بیشتر کار بکشم.

13 پسندیده

اشتباه بزرگ من تا الان یعنی این ۶۰ روز این بوده که برای جواب دادن به سوالات ویدئو رو پالس نمی کردم و همزمان جواب میدادم، دیروز که پالز کردم و جواب دادم تازه فهمیدم بهتر یاد می گیرم و نحوه سوال پرسیدنم علاوه بر جوابا یاد می گیرم. البته که این روش سختر و زمانبرتره. تا دو سه هفته دیگه نتیجه و تفاوت یا بی تفاوتی که این پالس کردن برام ایجاد می کنه رو اینجا گزارش می کنم.

11 پسندیده

سلام

آفرین :clap:t2::clap:t2:

آفرین

شما نیازی به مربی زبانشناس ندارید بلکه دارید خودتون دارید میخونید

و خیلی خوبه خودخوان بودن

من قصد پُز دادن ندارم ، اما من ۴۳۴ روز با زبانشناسم و بدون وقفه دارم میخونم

سنم هم بالای ۲۰ سال نیست
۱۴ سالمه :grin:

8 پسندیده

سلام
30 درس رو در یک هفته تموم میکنین؟یعنی منظورتون از یک فصل همون سی درسه؟

3 پسندیده

درسته من جنینم هنوز ولی خب غلظتم در نظر بگیر، خونه هام از شدت آبی شدن سیاه.
شوخی کردم، شما پوز ندادی. شما بهم انگیزه دادی.آفرین، فوق العاده است و قابل ستایش. خوش به حالت که جوانی. همینجور با انگیزه بمون و فعال و مواظب باش من بهت نرسم.

5 پسندیده

اره، یکی دو روز اول که معمولا پنجشنبه جمعه هست همه ۳۰ درس رو یکبار می خونم ، روزای بعد هر کدومو یک بار یا دوبار بار تکرار می کنم. البته گاهی روزا فقط نصفشو وقتم میرسه. ولی سعی می کنم در پایان حداقل ده بار هر درسو تکرار کنم. یه هفته بیشترم شد مهم نیست برام. سخت نمی گیرم.
به نظر خودم برای لغت تکرار روی چند درس باشه بهتره، حتی در آینده شاید زیادش کنم و شش فصل رو در شش هفته بخونم، یعنی تکرار ۱۲۰ درس در طول یک هفته، اینجوری شش هفته در معرض همون لغاتی. شایدم این روش غلط باشه اما نتیجه کارو یک ماه بعد اینجا میزارم که تکرار تک درس تو یادگیری لغت بهتره یا تکرار چندین درس باهم.

6 پسندیده

چه عالی موفق باشید

1 پسندیده

چه جالب با اون سطح که گفاید خوب رسیدید اینجا من تازه با انگلیسی بدون تلاش شروع کردم به اراده شما باید افرین گفت

2 پسندیده

من درس یک انگلیسی بدون تلاشم و همین کار رو میکنم اصلا عجله ندارم برم درس بعدی تکنیک بازخوانی و سایه رو اجرا کردم سخنرانی رو هنوز نه میخوام صدا ضبط کنم بعد هم ویدیو اون نوار دور هر درس هست اون تا صد در صد نشه نمیرم درس بعدی از بس گوش دادم دخترم حفظه خخ میگه عه مامان تو چقدر اینو گوش میکنی خسته نمیشی ولی برای تسلط به نظرم باید عجله نکرد خیلی عالیه که از خوندن تون میگید ۵ روز زنجیره داشتم دو روز کلی کار کردم شب یادم رفت زبان رو قطع شد الان روز اول اولم باز دیگه گذاشتم الویت اخر شب قبل خواب گوش میکنم که زنجیره قطع نشه روز هم تکرار

2 پسندیده

اول ممنون از تعریفتون، عالیه که اینقدر تکرار می کنید. اگر هدف اصلی مکالمه هست به نظر میاد تکرار و تمرین هر چه بیشتر یک درس بهتر از رفتن به درس بعدیه. همانطور که بچه ها با داشتن هزار کلمه می تونن صحبت کنن و گاهی قصه بگن اما خودم مثل خیلیا با آنکه حداقل چهار هزار کلمه بلدم نمی تونم صحبت کنم. البته با تکرار شاید چند درصدی بهتر شدم.

یه نکته مهم هم اینکه حتما قبل از ادامه تکرارهای درس یک، درس هفتم انگلیسی قدرت رو ترجمشو یه بار بخونید. انجا گفته چطور تکرار کنید و تکرارها نباید شبیه هم باشه، بلکه باید تمایز ایجاد کنی. امیدوارم موفق باشید.

2 پسندیده

سلام مجدد چه خوب حتما میرم میخونم من درس اول قدرت رو خوندم یه کم خب سخت تره و ترجمه هم نداره منم لغت خوب بلدم هدفم حرف زدنه فقط و تلفظ درست درس هست رو واجب شد برم بخونم من داشتم به ترتیب میخوندم

1 پسندیده

من اومدم که تجربه بد خودم رو در رابطه با خواندن تعداد درس زیاد پشت سر هم از کتاب ۴ هزار لغت ضروری بگم.
کتاب اول چون ساده تر بود من ده درس ده درس جلو رفتم یعنی تو سه چهار روز کتاب اول رو خوندم و تقریبا خوب بود، اما تو کتاب دوم و بخصوص سوم که کمی مشکلتر بود این روش خیلی برام خسته کننده و کم بازده شد. احساس کردم کتاب دوم و سوم رو خوب یاد نگرفتم.
برای همین دوباره برگشتم به کتاب دوم و می خوام هر روز فقط دو درس رو بخونم ولی خوب و قوی بخونم.

8 پسندیده

یکی از تمرینات صوتی خودم رو از کتاب 4000 واژه اینجا میزارم. اگر کسی دوست داشت گوش بده.

4 پسندیده

اینم سرعتی همون درس بعد از تمرین بیشتر

4 پسندیده