Waste Reduction: Reusing resources helps minimize waste generation and promotes sustainable waste management.
تفاوت generation و production چیست؟
Waste Reduction: Reusing resources helps minimize waste generation and promotes sustainable waste management.
تفاوت generation و production چیست؟
سلام دوست عزیز
کلمات generation و production هر دو مترادف هستند، تفاوتشون در اینه که generation میتونه به افرادی اشاره داشته باشه که هم سن هستن و تو یه اجتماع زندگی میکنن (نسل)
ولی کلمهی production بیشتر به فرایند تولید یا افزایش کالاها برای فروش اشاره داره.
لینکهای زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
تفاوتشون در این معنی از generation رو متوجه هستم. در معنای نسل که کاملا معنای متفاوتی دارند.
منمنظورم دقیقا مثال مطرح شده بود. جایی که هر دو با معنای تقریبا مشابه" محصول و تولید" به کار میروند.
من تفاوت زیر رو دیده بودم که متوجه منظور آن نشده بودم و البته هنوز هم متوجه نشدم
production is the act of producing, making or creating something while generation is the fact of creating something, or bringing something into being; production, creation.
ببینید production بیشتر روی فرایند شکل دادن به محصول نهایی تاکید داره که برای تولید یه محصول از یه سری مواد اولیه استفاده میشده که اونها تبدیل به محصول نهایی میشن.
Generation زمانی استفاده میشه اون شی تو یه کمیت پیوسته اندازهگیری بشه، نه یه شی واحد یا تعداد قابلشمارشی از اشیا.
بیشتر برای کلمات غیرقابلشمارش به کار میره.
مثال power generation
این کلمه نه بابا شمارشه نه یه شی واحد.
لینک زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
خیلی عالی. بی نهایت سپاسگزارم