سلام من خودم از دوره انگلیسی قدرت، دوره VIP ای جی هوگ، و کارتون پپاپیگ خوشم میاد، چون هم صدای خوبی دارند و هم داستان جذاب
از دوره 4000 کلمه ضروری زیاد خوشم نیومد چون انگار داره ربات صحبت میکنه
دوست دارم بدونم شما از چه دوره هایی استفاده می کنید؟
این یکی از دوره هایی هست که تو مسیر یادگیری زبان انگلیسی نمیشه واسهش صفتی برای خوبیش پیدا کرد
وقتی سطحت حدودا به بالای A2 رسید اینو اگه بخونی باعث میشه درک و فهمت از زبان انگلیسی و مسیری که در حال پیمودنشی بسیار بره بالا و در اینده هر مجموعه یا دورهای رو که شروع کردی به خوندنش بهتر اون دوره رو یاد بگیری سریعتر فرا بگیریش چون در قالب یک دورهی اموزش زبان انگلیسی با فرهنگ و زبان و گفتار روز مره کشور امریکا اشنات میکنه و این رو یادگیری و درک ما خیلی تاثیر مثبتی داره و باعث میشه سریعتر یادبگیریم بهتر یاد بگیریم و ماندگاری مطالب تو ذهنمون بسیاااار بیشتر بشه
کلا تا نخونیش نمیدونی چیه و مطمعنم بعد خوندن درس اولش تا کل کتاب رو تموم نکنی هیچ چیز دیگهای رو نمیخونی.
سعی کن وقتی خوندیش کتابشو گیر بیاری یا حداقل پیدیافش رو پرینت بگیر. چون تو اپلیکیشن زبان شناس فقط جاهایی که صوت داره بارگزاری شده.کلمات اصطلاحات نکات توضیحات و غیره چون فایل صوتی ندارن بارگزاری نشدن.
ممنون.
آقا من نمیدونم چجوری از شما تشکر کنم بخاطر اینهمه لطفی که به من دارینفقط میتونم بگم خودتون فوق العادهاین که این چیزای فوق العاده رو پیدا میکنین
رفتم سر وقتش دقیقا همونطور که خودتون گفته بودین بود عالی و نایسمنکه شیفتهاش شدم گذاشتمش توی لیست مجموعه های انتخاب شدهام منتظرم هرموقع حداقل 10 درس از دوره مسیر انگلیسی رو گذروندم این دوره فوق العاده رو شروع کنم.
فقط اینکه هرموقع یه سوژه جدید و جالب دیگه مث همین پیدا کردین منو بی خبر نزارین
بازم مرسی