تفاوت Future perfect continuous و future continuous چیست؟

تفاوتشون چیه

من برای ازمون ایلتس باید همه ی اینا رو بلد باشم
و قطعا باید ریز به ریزشو بفهمم

قصد مهاجرت دارید؟
ببین شما اول به طور کامل روان صحبت کردن و توانایی فهمیدن موضوعات رو یاد بگیر. بعد یادگیری گرامر براتون مثل آب خوردن میشه.
دقیقا مثل یه کودک که قبل از رفتن به مدرسه میتونه به سلاست صحبت کنه.

بله

شما دوره انگلیسی قدرت رو گذروندی؟

بله همه شو

خب من دیگه نمیدونم چطوری شما انقدر سوال گرامری دارید چون با توجه به سوالات شما من حس میکنم یا انگلیسی قدرت رو نگذروندید یا اگه تمومش کردید هیچی متوجه نشدید.
در کل امیدوارم همیشه با انگیزه بمونید.
و همچنین منتظر شنیدن خبر موفقیتتون توی آزمون آیلتس به شخصه هستم.

نه اتفاقا کاملا متوجه شدم انگلیسی قدرت رو و جدای از این که سطح b1 داره من انگلیسی قدرت سطح c2 که کاملا خصوصی در کلاس هاش شرکت کردم رو هم خوندم مسئله اینکه یکی از دوستام ازمون آیلتس داده و حتی بعضی‌ مترادف ها رو ازش اشتباه گرفتن مثل threat=menace که هم معنی هستند ولی شرایط استفاده فرق میکنه پس لازمه که ریز بشیم

بله کاملا حق با شماست.
من اطلاع نداشتم که میخواید مهاجرت کنید.
تصور میکردم فقط برای کار یا مسافرت های خارجی از زبان استفاده میکنید. چه زمانی میخواید آزمون بدید؟

همین چند ماه فعلا تایم اصلیشو نمی دونم بستگی داره کی کاملا مطمئن بشم به نکات ریز مسلط شدم

1 پسندیده

براتون آرزوی موفقیت دارم.:blue_heart:

ممنونم

سلام دوست عزیز
زمان‌های future continuous و future perfect continuous هر دو برای صحبت درباره‌ی رویدادها یا عمل‌هایی هستش که تو آینده اتفاق می‌افته، چند که ما برد و معانیشون متقاوته.
از زمان future continuous برای صحبت درباره‌ی یه رویداد یا عملکرد که تو زمان خاصی تو آینده در حال اتفاق افتادن هستش استفاده می‌شه.
I will be working on my project tomorrow.
فردا در حال کار کردن روی پروژه‌ام هستم.

ولی از زمان future perfect continuous برای صحبت درباره‌ی یه رویداد یا عملی که برای مدت مشخص قبل از یه زمان خاص در آینده اتفاق می‌افته، استفاده می‌شه.
I will have been studying for the exam for three hours by the time it starts.
من تا قبل از شروع امتحان به مدت ۳ ساعت در حال مطالعه خواهم بود.

برای اطلاعات بیشتر درباره‌ی این زمان‌ها لینک‌های زیر رو ببینید.