میشه latter و former رو توضیح بدید به ترتیب
این تاپیک مربوط به درس «او یا … است یا» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «الگوهای رایج انگلیسی»
میشه latter و former رو توضیح بدید به ترتیب
این تاپیک مربوط به درس «او یا … است یا» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «الگوهای رایج انگلیسی»
جمله رو کامل میذارین دوست خوبم
سلام دوست عزیز
کلمات “latter” و “former” برای اشاره به دو مورد از دو مورد استفاده می شود. “Former” به مورد اول و “latter” به مورد دوم اشاره دارد.
به عنوان مثال، اگر بگویید “من قبلاً در یک شرکت بزرگ و سپس در یک شرکت کوچک کار می کردم”، “former” به شرکت بزرگ و “latter” به شرکت کوچک اشاره دارد.
یا مثلاً
"I was offered a job in London or New York. I chose the former.
به من یه شغل تو لندن و (یه شغل) تو نیویورک پیشنهاد شد، من اولی رو (لندن) رو انتخاب کردم.
“Former” و “latter” می توانند به عنوان صفت یا ضمیر استفاده شوند. به عنوان مثال، شما می توانید بگویید “my former company was a big company”.
در محاوره، “former” و “latter” اغلب با اصطلاحات “first” و “second” جایگزین می شوند. به عنوان مثال، شما می توانید بگویید
"I used to work in a big company and then in a small company, the first was a big company and the second was a small company.
“من قبلاً در یک شرکت بزرگ و سپس در یک شرکت کوچک کار می کردم، اولی یک شرکت بزرگ بود و دومی یک شرکت کوچک بود”.
با سلام. خانم صالحی طبق گفتهی خودتون former به اولی برمیگرده پس چرا توی مثالی که آوردین برعکسشو گفتین؟
I was offered a job in london and new york. I chose the former.
اینجا نباید میگفتین من لندن رو انتخاب کردم ؟
بجای and هم or نوشتین.
سلام دوست عزیز
در واقع ترجمهی former به صورت دومی اشتباه تایپیه.
Former به معنای اولی هستش، کامنتم رو ادیت زدم.
ممنون بابت یادآوری.
و نکتهی دیگه اینکه از and هم میتونید داخل جملهی استفاده کنید.