معنی Bits and bobs چیست؟

Bits and bobs توی این درس به چه معناست؟!

این تاپیک مربوط به درس «Present perfect with for and since» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «گرامر انگلیسی در شش دقیقه»

سلام دوست عزیز
عبارت “bits and bobs” در زبان انگلیسی به معنای “قطعات کوچک و بی‌اهمیت” یا “چیزهای کوچک و مختلف” یا “خرت و پرت” است. این عبارت اغلب برای توصیف مجموعه‌ای از چیزهای کوچک که به هم مرتبط نیستند استفاده می‌شود.

برای مثال، می‌توان گفت:

• I need to go to the store to buy some bits and bobs for the house.
    (من باید به فروشگاه بروم تا چند چیز کوچک و مختلف (خرت و پرت) برای خانه بخرم.)
  • I have a drawer full of bits and bobs that I don’t know what to do with.
    (من یک کشو پر از چیزهای کوچک و بی‌اهمیتی دارم که نمی‌دانم با آنها چه کار کنم.)
  • The kitchen is full of bits and bobs that need to be cleaned up.
    (آشپزخانه پر از چیزهای کوچک و کثیفی است که باید تمیز شوند.)

عبارت “bits and bobs” در اصل از زبان انگلیسی بریتانیایی آمده است و از اوایل قرن نوزدهم مورد استفاده قرار گرفته است. این عبارت از دو کلمه “bit” و “bob” تشکیل شده است. کلمه “bit” به معنای “تکه” یا “قطعه کوچک” است. کلمه “bob” نیز به معنای “تکه کوچک” یا “چیز کوچک” است.

در برخی موارد، عبارت “bits and bobs” می‌تواند معنای کمی مثبت‌تر داشته باشد. در این حالت، می‌تواند به معنای “چیزهای کوچک و زیبا” یا “چیزهای کوچک و جالب” باشد.

برای مثال، می‌توان گفت:

• The garden is full of bits and bobs that make it look unique.
    (باغ پر از چیزهای کوچک و زیبا است که باعث می‌شود منحصربه‌فرد به نظر برسد.)
  • The house is full of bits and bobs that show the owner’s personality.
    (خانه پر از چیزهای کوچک و جالب است که نشان‌دهنده شخصیت صاحب آن است.)
1 پسندیده

اینجا میپرسه که چند ساله اینجا کار میکنی؟
و جواب میده که i’ve done bits and bobs about a years
اینجا چه معنی ای رو میده؟

اینجا هم همون معنی رو می‌ده، تو جمله‌ی i’ve done bits and bobs about a year همون قسمت about a year داره مدت زمان رو نشون می‌ده، حالا طرف اومده داره توضیح اضافه میده، من کارهای مختلفی رو تو حدود یک سال انجام دادم.

1 پسندیده

مرسیییی

1 پسندیده