تفاوت میان moreover, furthermore, besides, in addition چیست؟
سلام این کلمات به عنوان conjunction adverb هستن و معمولا برای بیان اطلاعات جدید در مورد چیزی بیان میشه.در نوشتن رایتینگ اینها برای انسجام دادن رایتینگ استفاده میشه که در اصطلاح بهش کوهیژن میگن.شما میخواهید در مورد چیزی اطلاعات جدیدی بدید از این کلمات استفاده میکنید.مثلا از شما میپرسن مزایا و معایب بازی کامپیوتری رو بگید.شما میگید که بازی کامپیوتری باعث میشه شما sedentary lifestyle پیدا کنید و فعالیت بدنیتون کم بشه که منجر به health problems میشه.مورد رو میگید و بعد میگید علاوه بر این موارد این بازی ها باعث isolation افراد میشه و communication skills بچه ها کاهش پیدا میکنه و تاثیر در زندگی افراد داره.توجه داشته باشید که قرار نیست اطلاعات قبلی رو تکمیل کنی بلکه قرار هست اطلاعات جدیدی در مورد اون موضوع بدید.
اگر اشتباه نکنم فقط besides برای تکمیل موضوع قبلی قابل استفاده میشه.یعنی شما در مورد چیزی توضیح میدید و بعد میخواهید همون موضوع قبلی رو کامل کنید.مثل also تو اسپیکینگ عمل میکنه.
اما تو furthermore, moreover, in addition برای بیان عنوان مطلب جدید در خصوص موضوع مد نظر هستش.مثلا شما مطلبی رو میگید و بعدش یه مطلب جدید میگید.
سلام دوست عزیز
ضمن توضیحات دوستمون باید بگم که کلمات “moreover”, “furthermore”, “besides”, و “in addition” همگی به معنای “علاوه بر این” یا “بعلاوه” هستند و برای افزودن اطلاعات یا توضیحات بیشتر به یک جمله استفاده میشوند. با این حال، تفاوتهای ظریفی بین این کلمات وجود دارد.
کلمات * Moreover و furthermore معمولاً برای افزودن اطلاعات مرتبط به یک جمله استفاده میشوند. این اطلاعات اغلب تکمیلکننده یا توضیحدهنده اطلاعات قبلی است. برای مثال:
I went to the store to buy milk, eggs, and bread. Moreover, I also bought some fruit.
I had a busy day at work. Furthermore, I had to go to the doctor after work.
کلمهی * Besides معمولاً برای افزودن اطلاعات جدید یا غیرمنتظره به یک جمله استفاده میشود. این اطلاعات اغلب مرتبط با موضوع اصلی جمله است، اما لزوماً تکمیلکننده یا توضیحدهنده اطلاعات قبلی نیست. برای مثال:
I like to read, besides I also enjoy playing sports.
I’m planning to go to the beach this weekend, besides I might also go to the movies.
کلمهی * In addition معمولاً برای افزودن اطلاعات اضافی به یک جمله استفاده میشود. این اطلاعات اغلب مرتبط با موضوع اصلی جمله است، اما لزوماً جدید یا غیرمنتظره نیست. برای مثال:
I’m a student at the university, in addition I work part-time at a restaurant.
I’m going to the store to buy milk, in addition I need to pick up some bread.
در نهایت، انتخاب کلمه مناسب برای افزودن اطلاعات اضافی به یک جمله به عوامل مختلفی مانند لحن و سبک جمله، ارتباط بین اطلاعات جدید و اطلاعات قبلی، و اهمیت اطلاعات جدید بستگی دارد.
سلام سحر خانم ،با عرض پوزش من هم اوایل فکر میکردم که furthermore, moreover و حتی in addition تکمیل کننده موضوعات قبلی هستش.اما نکته ریزی داره که بعضا تا همین چند وقت پیش من ازش غافل بودم.بعد از اینکه کمی دقت کردم متوجه شدخم اینها تکمیل کننده جملات قبل نیستن.مثال بزنم.من میگم که تو تهران زندگی می کنم و یه اپارتمان دارم که اشپزخونه ، پذیرایی و خواب داره بعد تو ادامه میگمalso یه تراس خوبی داره که من وقت خالیم میرم اونجا و کتاب میخونم.این اوکیه چون تکمیل کننده جمله قبلی در مورد ساختمان بود.اما نکته این هستش که تو کلمات بالا که بیشتر در اسپیکینگ پارت ۳ استفاده میشه کاربرد داره اما بیشترین کاربردش تو رایتینگ نوشتن که میخوام به صورت رسمی تر بگم کاربرد داره اما با این تفاوت که شما برای بیان موضوع جدید از این کلمات استفاده میکنید برای دادن اطلاعات جدید و همینطور که گفتید به معنی علاوه براین ، و…متاسفانه من هم با توجه به معنی لغوی برای تکمیل جمله قبلیم تو رایتینگ و اسپیکینگ استفاده میکردم.اما بعد متوجه خطام شدم.این تجربه ای که من تو زمان خواندن ایلتس باهاش در ارتباط بودم.