چطوری اسپیکینگم رو تقویت کنم و بعد مدتی براحتی صحبت کنم؟تجربه خودتون رو به اشتراک بزارید

لطفا تجربیات خودتون رو بگید و در اخر تجربه خودم که چطور نمره 6.5 در ایلتس رو گرفتم خدمت دوستان بگم.

9 پسندیده

من تازواردم و مشتاقم تجربه تون رو بشنوم

2 پسندیده

حتما در اخر من تجربم رو میگم

1 پسندیده

خوشحال میشم بچه ها تجربیاتشون رو به اشتراک بزارن، این خیلی اهمیت داره تا لایک بشه.چون ممکنه تجربتون به درد دیگران هم بخوره.منتظر نظر دوستان هستم.من با هدف گذاری این مطالب رو تو گروه میزارم.

7 پسندیده

سلام خدمت شما
وقت بخیر
همواره تاپیک های شما با نکات خوب و مفیدی همراه بوده. من که از تاپیک های شما یاد میگیرم و ممنونم بابت این تاپیک ها.
در مورد اسپیکینگ هم خوشحال میشم تجربه خودتون بفرمائید، مخصوصا که برای آیلتس هم امتحان دادید.
شاید خودتون شروع کنید بقیه دوستان هم لطف کنند و تجربه خودشون به اشتراک بزارن.

2 پسندیده

اگر بخوام در مورد اسپیکینگ صحبت کنم،برای یادگیری درست و رسیدن به نتیجه سریع و دلخواه چند تا کار باید انجام بدم.مرحله اول یادگیری گرامر های مورد نیاز برای صحبت کردن و کاربردش.مثلا برای شروع یادگیری تمام tense های زبان و کاربردشون و به کار بردن این تنس ها در صحبت کردن هاتون رو یاد بگیرید.به فرض مثال من میخوام مطلبی رو به صورت داستان گونه به شخصی بگم حالا از تجربه ام یا هر چیزی که باعث شده من اون رو به عنوان مطلب میخوام به شخص مقابل بگم رو به صورت داستان در می اورم و بدون اینکه شخص متوجه بشه که من به زور میخوام یه گرامر رو داخل جمله ام استفاده کنم ازش استفاده میکنم مخصوصا برای (پارت۲) اسپیکینگ ایلتس.مثلا از من میپرسن تو بچه گی کتاب میخوندی و اگر میخوندی چه کتابی رو. من قرار هست یه مطلبی از گذشته رو بیام بیان کنم.حالا میگردم گرامرهای که بدردم میخوره برای گذشته استفاده میکنم.مثل used to,پس باید یه جمله با این ساختار بگم.بعد نگاه میکنم. Presnt perfectبرای گذشته خوبه ازش استفاده میکنم.منتها پیشنهاد من این هستش که هر چیزی که میخواهید بگید داستان گونه باشه. این کار چند تا حسن داره .اول اینکه شما داستانی که میگید تو ذهنتون میمونه دوما شما تو حالت داستانی میتونی ساختار گرامری مد نظرت رو بگونجونی و بدون اینکه مشخص باشه شما مصنوعی این گرامر رو استفاده کردید.

5 پسندیده

بچه ها سعی کنید برای شروع داستانی که میخواهید بگید رو،رو کاغذ بنویسید و بعد گرامرهاتون رو داخلش بچینیدو بگید.قسمت دوم رکورد مطلبی که می‌خواهید بگید.منظورم بعد از اینکه داستان رو نوشتید یکی و دوبار از روش بخونید و بعد بدون نگاه کردن داستانتون رو بگید و صداتون رو ضبط کنید و حالا به صداتون گوش بدید و ببینید کجا اشتباه تلفظ کردید کجا رو فراموش کردید بگید.این کار رو بارها و باره انجام بدید تا بدون غلط بشید.متاسفانه خیلی از دوستانمون دنبال حفظ کردن تمپلیت یا جملاتی هستن که با سطح زبانشون هم خونی نداره که این اصلا خوب نیست و من به شدت نهیش میکنم

5 پسندیده

خوب پس من باید چیکار کنم.باید داستانی که میخواهید بگید.کلماتش با سطح زبان و نالجتون یکی باشه.ایراد نداره برای شروع ساختار ساده استفاده کنم.انجام بدم اما بعدش با مطالعه کردن سطح لغتم و دانش گرامریم رو بالا میبرم.همیشه یادتون باشه هر چیزی که میخواهید بگید بر اساس حالت داستان گونه باشه یعنی سعی کنید براش سناریو بنویسید یا تو ذهنتون ایجاد کنید و بعد داستان رو براساس نالج خودتون بنویسید و بگید.هیچ چیزی رو به زور حفظ نکنید.خیلی جالب بود یک سوال تو ازمون ایلتس اومده بود در مورد space و فضا و سوال این بود که دوس داری به فضا مسافرت کنی.من گفتم با توجه به اینکه من عاشق فیلم های علمی تخیلیم science fiction هستم مخصوصا جنگ ستارگان و… و خیلی علاقه دارم به فضا برم اما به خاطر ترس از بی وزنی من دوست ندارم برم فضا.در صورتی که خیلی از بچه ها سرش گیر بودن.اینکه بتونید داستان سرای کنید تو همه جا هم تو ذهنتون میمونه و هم میتونید راحت صحبت کنید.حالا باید چیکار کنم که به این دانشه برسم

5 پسندیده

چند تا مورد رو باید به دوستان یاداوری کنم.اینکه از چه کلمه ای استفاده میکنید مهمه ،مثلا source و resource هر دو یه معنی رو میده اما کاربردشون متفاوته پس من باید کاربرد همه کلمات رو یاد بگیرو و بدونم که کدوم کلمه رو کجا استفاده کنم.این نیازمند استفاده از دیکشنری هستش که دو تا دیکشنری رو پیشنهاد میدم اولیش تحلیلگران هستش که اکثر سورسش رو از دیکشنری لانگمن کپی کرده و در اختیار گذاشته ،دومی خود دیکشنری لانگمن هستش که به دو صورت میشه ازش استفاده کرد.هم انلاین و هم به صورت cd که باید تهیه کنید.حالا طرز استفاده اش چطوره.شما میخواهید یه کلمه رو استفاده کنید باید تلفظش ،کاربردش ، و اینکه با چه کالوکیشن های می اید رو یاد بگیرید .منظور از از کالوکیشن چی هستش مثال ساده من میخوام دوش بگیرم چی میشه take a shower این یه کالوکیشن خوبه. یا خطا داشتن میشه make a mistake. حالا شما با بکاربردن این کالوکیششن ها میتونید مثل یه نیتیو با طرف مقابل صحبت کنید.حتما استفاده از دیکشنری جز دستور کارتون باشه که ساختار کلمات رو یاد بگیرید

3 پسندیده

گفتم ساختار کلمات بچه ها part of speechها جزوه قسمت مهم یادگیریتون هستش که باید بدونید جایگاه کلمات کجاست و چه نقشی داره رو یاد بگیرید .تو اینترنت بزنید part of speech براتون میاره چی هستش.مثال بزنم record دو تا ساختار و معنی داره یکی تو ساختار فعل هستش که از نظر تلفظ میشه ریکورد و به معنی ضبط کردن هستش و دومی رو بهش میگن رکرد که تو ساختار اسم ازش استفاده میکنن. به معنی رکورد چیزی رو زدن مخصوصا تو حوزه ورزش.در ادامه ببینید با چه حرف اضافه ای میاد.فعل اون کلمه چی هستش transitive یاintransitive هستش و الی اخر.

4 پسندیده

3 پسندیده

مثل جلوی کلمه با رنگ قرمز زدهs3w2 یعنی این کلمه جزوه 3000 کلمه رایج تواسپینگ هستش و جز 2000 کلمه مهم رایتینگ هستش.یا در خصوص کالوکیشن های که میشه با رکورد تو قالب های مختلف استفاده کردو… صحبت میکنه

4 پسندیده

در اخر اپ زبان شناس چه کمکی به ما میکنه.بچه ها باید تو دوتا حوزه خودشون رو تقویت کنند.اول اینکه متن ردینگ زیاد بخونید چون باعث میشه شما ها ایده بگیرید در هر حوزه ای .بازم تاکید میکنم صرفا ایده گرفتن براساس نالج خودتون صحبت کردن.دوم گوش دادن به پادکست برای تقویت لیسینینگ. و در اخر شدوینگ کردن با خود متن که تمام اینها تقریبا تو اپ هستش منتها باید هدفمند شروع به خواندن بکنید از پادکست و کتاب های داخل اپ استفاده کنید.ببخشید سرتون رو درد اوردم در اخر دو تا لینک میزارم که استادم نحوه خواندن متن رو و بالا بردن درک مطلب رو بهتون یاد میده

6 پسندیده

https://www.instagram.com/tv/CRqcDhBpSY9/?utm_source=ig_web_copy_link 3
پارت اول ردینگ(نحوه خواندن و یادگرفتن ردینگ)
https://www.instagram.com/tv/CRql_c9pjlD/?utm_source=ig_web_copy_link 1
پارت دوم ردینگ

6 پسندیده

خیلی خیلی عالی بود.
جز تاپیک های خاصی بود که اینقدر روان و پر از نکات کلیدی بود که تک تک کامنت ها رو خوندم. واقعا سپاسگزارم که تجربیاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدهید. امیدوارم بهترین مسیرها براتون باز بشه و بهترین انسانها برای پیشرفت و حال خوبتون بر سر راهتان قرار بگیرند :rose::rose::rose:

4 پسندیده

:ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2:

1 پسندیده

سلام…واقعا تحسین برانگیزه…مرسی از اینکه این تجربه ی عالی رو در اختیارمون گذاشتین…
بنظرم همونطور ک شما فرمودین برای یادگیری هر کدوم از مهارت های زبان ما نیاز به سه مهارت دیگ هم در کنارش داریم مثلا برای اسپیکینگ هم لیسنینگ واقعا تاثیر داره هم ریدینگ و هم گرامر…
و مهارت های بعدی هم قطعن وابسته به اسپیکینگمون هست!
و ما هر کدوم از این مهارتامون رو ارتقا بدیم یک 4 ام مسیر رو ب تنهایی و بدون توجه به اون مهارت مورد نیازمون طی کردیم…
در کل عالی بود…مرسی بابت انتقال تجربیاتتون :grinning: :pray:

3 پسندیده

‌دوستان اگر کسی تجربه مفیدی داره بگه

1 پسندیده

ممنونم از اشتراک گذاری تجربیاتتون.درپناه نورو عشق باشید