معرفی زبان شناس

آموزش به بچه ها و نوجوانان :
بنظرم خیلی مهمه که به نسل بعدی هم آموزش بدیم. جهان تغییر کرده، تسلط بر زبان بین المللی دیگه یک قابلیت و توانایی کمیاب و کم کاربرد نیست. در آینده نزدیک، موقعی که کشور از انزوا در بیاد، نیاز به زبان انگلیسی با سرعت چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد.
البته نیازی به تاکید بر اهمیت یادگیری زبان بین المللی نمی بینم، خودتون بهتر از من میدونید و فقط خواستم بحث رو باز کنم.
در مورد نوجوانانی که از گوشی استفاده می کنن بنظرم استفاده های مفید مثل همین اپلیکیشن کمک بزرگیه.
مثلا فرض کنیم یک پسر نوجوان که سال دهم درس میخونه، شروع کنه. دوسال تا دیپلم، مثلا دانشگاه کارشناسی بره، چهار سال دانشگاه، و دو سال هم سربازی مثلا، هشت سال
کسی که هشت سال خودآموز زبان خوانده، چه تفاوت و پیشرفت بزرگی میتونه داشته باشه. و این فرد موقعی که دانشگاه و سربازی رو تمام کرده و میخواد بعدش وارد بازار کار بشه یا مثلا مهاجرت کنه، چقدر این خوندن بهش کمک می کنه.
بچه های کوچک تر هم که با قدری کار و توجه پیشرفت زیادی خواهند داشت. چند تا تجربه خودم رو در تاپیک زیر آورده ام

علاوه بر این در زبان شناس منابع خوبی برای کودکان هست. داستان و موسیقی و ترانه و غیره.
کلمه کودک رو جستجو کنید چیزهای جالبی پیدا می کنید.
.
تو لینک زیر سپیده خانم از کارشناسان زبان شناس تو یه جواب چند تا لینک خیلی خوب معرفی کرده