چه سوال خوبی دوست عزیزم! من وقتی با ای جی شروع کردم و بخش مکالمات روزمره، با اینکه مرتب با روش سایه پیش میرفتم باز هم تا یکی با من سلام و علیک میکرد دهنم قفل میشد و حتی نمیتونستم ساده ترین جملات رو به کار ببرم.
من حتی نمیتونستم پارتنر بگیرم. چون وقتم خیلی کم بود و چون سطحم هم پایین بود معمولا پارتنر هم سطح خودم بود و یا کمی بالاتر و فقط جمله های تکراری و گاها اشتباه رد و بدل میشد.
تا اینکه در یکی از همایش هایی که شرکت کرده بودم و ربطی هم به زبان نداشت، سخنران همایش که خودش الان یکی اساتید انگلستان بود گفت:
اول
شما هر شب تمام کارهای اون روزتون رو به فارسی بنویسید و بدید به گوگل ترنسلیت و بعد اونو بدید به هوش مصنوعی ( یعنی حتی تلاش نکنید جمله از خودتون بنویسید= چرا؟= برای اینکه در سطح مبتدی اصلا مغزتون خسته نشه در این مرحله)
این کارها باید شامل تمام موارد باشد ، از اعمال فیزیکی و دیدارها، تا خبرها و عواطف و احساسات.
دوم
در مرحله بعد ( اینجاست که به انرژی مغز شما نیاز است) شما باید متنی که هوش مصنوعی بهتون میده در روز بعد که انرژی بیشتری دارید تکرار کنید( یادتون باشه که بهش بگید متن رو برای اسپیکینگ میخواید تا با کلمات ساده بهتون بده)
شما در طول یک هفته تاثیر به یاد ماندن کلمات و به کار بردن اون رو براساس موارد زندگی خودتون کاملا درک میکنید.
نکته:
اگر شما همراه این مسیر با کتابهای آموزشی پیش برید عالیه. چون مثلا شما به هر درس با موضوع خاص میرسید و در گزارش روزانه مثلا میگید درس امروز در مورد آب و هوا بود و خلاصه اون درس رو هم باز به همین شیوه وارد میکنید در آن گزارش روزانه .
من سه ماه با این شیوه پیش رفتم و دیگه عملا خیلی از جملات حداقل براساس کارهای روزانه من برام عادی و تکراریه و به مرحله ای رسیدم که دیگه هر هفته در مورد موضوعات خاص اینکارو انجام میدم.
براساس کتاب select reading. و هر موضوعشو براساس چیزهایی که خودم دوست دارم میدم بههوش مصنوعی .
مثلا در مورد مسافرت کردن میگم به من انواع متفاوت مسافرت کردنرو با مزایا و معایب بگو. بعد خودم به فارسی می نویسم من این روش رو به این دلیل و این دلیل دوست دارم . اونم برام اصلاح میکنه و منم اونو یک هفته تمرین میکنم.
یعنی علاوه بر یادگیری یک مبحث به صورت عمومی اونو براساس زندگی خودم کار میکنم.
در واقع همان تکنیک سایه رو براساس موضوعات زندگی خودم پیاده میکنم
و خیلی خیلی اعتماد به نفس من را در حرف زدن بدون اینکه خودممتوجه بشم بالا برد
نکته پایانی:
هیچی بیشتر از بالا رفتن دایره لغات اعتماد به نفس شمارو در صحبت بالا نمیبره. حتما از لایتنر استفاده کنید. اینکار باعث میشه جملات هوش مصنوعی رو خیلی راحتتتت به کار ببرید و کاربرد کلمات رو متوجه بشید.
من خیلی کلمه بلد بودم ولی نمیتونستم به کار ببرم. که هوش مصنوعی کاملا با این روش کلمات مختلف رو براتون در جمله می آورد.
ببخشید طولانی شد
البته روشی که برای یک نفر کاربرد داره ممکنه برای شما کارایی نداشته باشه . ولی حداقل یک مسیر به مسیرهای قبلیتون اضافه میکنه تا شاید ترکیبی بتونید مسیر خودتون رو از توش در بیارید دوست مهربانم