سلام به دوستان همیشه همراه و مهربانم و عزیزانی که ممکنه مدت ها بعد این پیام من را ببینید
بالاخره من هم یکساله شدم!
زبانم قاصر است از تشکر از تمام پشتیبانان عزیز و همه عزیزانی که در این مدت صبورانه پاسخگوی هر گونه سوالی بودند و من را در تجربیاتشان شریک کردند.
پس بدون صحبت زیاد فقط تجربیاتمرا مطرح میکنم.
از سطح A1 شروع کردم:
در این سطح شما لزوما مبتدی نیستید ولی همینکه نمی توانید از آموخته های خود استفاده کنید یعنی باید بپذیرید که نیاز بهقوی کردن پایه های خود دارید:
اصلی ترین تجربه من بعد از یکسال:
اگر هدف شما صرفا یادگیری زبان و مکالمه است:
حتما از تجربیات بسیار زیادی که در بخش تجربیات مطرح شده است بهره ببرید.
استفاده از تجربیات دیگران کمک میکند تا بهترین دوره ها را با بهترین شیوه ها در کمترین زمان استفاده کنید( من با انگلیسی بدون تلاش و مکالمات روزمره شروع کردم تا به پادکست ESL و انگلیسی با حال خوب رسیدم و البته همه را نیمه تمام گذاشتم تا مسیری که بیشتر من را جذب میکند پیدا کنم )
اما!!! اگر هدف شما اکادمیک و شرکت در آزمون های مهم است بدون تردید به شما توصیه میکنم که حتما با کتابهای آموزشی که اکثریت با ویس در اپلیکیشن موجود است پیش بروید!
و سایر منابع را به عنوان منبع فرعی تقویت مهارت ها در نظر بگیرید!
کتابهای آموزشی به شما جهت میدهد تا علاوه بر اینکه تمام موارد مورد نیاز آزمونهای آکادمیک را مد نظر بگیرید از پراکندگی شما نیز جلوگیری میکند.
کتابهای بسیاری در این زمینه وجود دارند که همگی عالی هستند ولی 4 تا از بهترین های آنها که من استفاده کردم:
Writing :
Longman academic writing series
( اینکتاب به صورت خودآموز شما را به یکنویسنده عالی تبدیل میکند)
Reading:
Select reading
Listening:
Tactics for listening
Vocabulary:
Oxford word skills
برای مهارت گرامری هر کتابی را انتخاب کنید عالی است.
یکی از بهترین هاااااااا
English grammar in use
اما تجربه من برای speaking:
دوستان عزیزم این شانس زندگی ما است که در دوران هوش مصنوعی زندگی میکنیم.با نصب یکی از اپلیکیشن ها نه تنها یکپارتنر مهربان پیدا میکنید بلکه با جملات بسیار زیبا در سطح خود در هنگامپاسخ مواجه میشوید.
و پیشنهاد اختصاصی من:
کتاب ۴۰۰۰ واژه ضروری با استفاده از لایتنر خود اپلیکیشن زبانشناس است چرا که قابلیت ثبت مثال خود کتاب و اضافه کردن تعاریف به بخش یادداشت را دارد.
دوستانی که نمی توانید مکالمه کنید!!!
این کتاب با بالابردن دایره لغات پر کاربرد در زبان انگلیسی دنیای یادگیری زبانشما را متحول میکند!
و از آنجایی که کتاب خشک و فرّاری به نظر میرسد با استفاده از لایتنر زبانشناس آنرا به زانو در بیاورید!
این لایتنر با امکانات فوق العاده اش باعث شد تا به مدت ۶ ماه هر روز حداقل ۳۰۰ واژه را مرور کنم!
تنها روش من برای یادگیری:
پرسیدن ( سوالات خود را در اپلیکیشن جستجو کنید و در صورت نبود پاسخ حتما بپرسید ؛ بپرسید، بپرسید)
گاهی دوستان مطرح میکنند که در نت جستجو کنید تا در یادگیری مفیدتر باشد.
برای سطح مبتدی این شیوه اصلا پاسخگو نیست و اتفاقا باعث خستگی و فرسایش میشود.
سوال کردن باعث میشود تا پاسخ دهنده به زبان ساده آموخته سطح بالای خود را در اختیار شما قرار دهد
من مدیون تمام کسانی هستم که در این یکسال
ساده ترین سوالهای من را صبورانه و با دقت پاسخ دادند و دوستی که یکسال پیش منرا با این اپلیکیشن آشنا کرد: پروانه!
و اما امروز
۱۴۰۲/ ۰۷/ ۰۵
من به سطح B1 رسیدم .
با انگیزه ای بیشتر از یکسال قبل…
و در پایان:
سپاسگزار خداوندی هستم که این امکانرا برای من پدید آورد تا در مسیرم یکی از بهترینراه ها و بهترین انسانها قرار بگیرند تا با پاسخگویی به سوالاتم و راهنمایی بیشتر، منرا به اهدافم نزدیک تر کنند.
هیچکس لزوما با پشتکار به جایی نمی رسد ولی با شانس خوب حتما! امیدوارم همه ما شانس زندگی یکنفر دیگر باشیم
سپاسگزارم که خواسته و ناخواسته با نوشته هایتان شانس زندگی و اهداف من شدید…