artistic traditions such as painting, sculpting, music, dance, theater, and literature, as well as historical sites like ancient ruins, heritage buildings, and archaeological sites.
تفاوت as well as و in addition to چیست؟
این تاپیک مربوط به «۵۵ - می توانم یک هتل رزرو کنم» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Word Skills»، «ابتدایی»
سلام دوست عزیز
عبارت های as well as و in addition to هر دو برای اضافه کردن اطلاعات اضافی به یک جمله استفاده میشن. با این حال، تفاوتهای ظریفی بین این دو عبارت وجود دارد.
عبارت as well as معمولاً برای اضافه کردن اطلاعات مرتبط استفاده میشه. به عنوان مثال، میگیم
“I like to read as well as write” این جمله به معنای “من دوست دارم بخوانم و همچنین بنویسم” هستش.
در این جمله، دو فعالیت مرتبط هستند (خواندن و نوشتن) و از عبارت “as well as” برای اضافه کردن اطلاعات اضافی استفاده شده.
عبارت in addition to معمولاً برای اضافه کردن اطلاعات غیر مرتبط استفاده میشه. به عنوان مثال، میگیم
“She bought a new car in addition to a new house” این جمله به معنای “او علاوه بر خانهی جدید، ماشین جدیدی نیز خرید” هستش. در این جمله، دو فعالیت غیر مرتبط هستن (خرید خانه و خرید ماشین) و از عبارت “in addition to” برای اضافه کردن اطلاعات اضافی استفاده شده.
در اینجا چند مثال دیگر از استفاده از دو عبارت آورده شده است:
-
as well as:
- I like to eat pizza as well as pasta.
(من دوست دارم پیتزا بخورم و همچنین پاستا.)
- She is a good student as well as a talented athlete.
(او یک دانش آموز خوب و همچنین یک ورزشکار با استعداد است.)
- He is a doctor as well as a writer.
(او یک دکتر و همچنین یک نویسنده است.)
-
in addition to:
- I bought a new computer in addition to a new phone.
(من علاوه بر تلفن جدید، کامپیوتر جدیدی نیز خریدم.)
- She went to the store in addition to the library.
(او علاوه بر کتابخانه به فروشگاه نیز رفت.)
- He is a student in addition to a worker.
(او علاوه بر کارگر، دانشجو نیز هست.)
1 پسندیده