تفاوت ساختار be going to و be going to go چیست؟

عبارت I am going to birthday party یعنی من قصد دارم برم جشن تولد
I am going to go birthday party چی میشه؟ اینم یعنی من قصد دارم برم جشن تولد
هر دو یه معنی و تو مکالمه هر دو درسته؟

این تاپیک مربوط به «جک قصد دارد به جشن تولد برود» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «نیمچه داستان‌ها»

سلام دوست عزیز
بله، هر دو عبارت “I am going to birthday party” و “I am going to go birthday party” به معنای “من قصد دارم برم جشن تولد” هستن و در مکالمه هر دو درست هستن.

تفاوت اصلی بین این دو عبارت این است که “I am going to birthday party” یک عبارت کوتاه‌تر و ساده‌تر هستش. این عبارت از ساختار “going to” استفاده می‌کنه که برای بیان قصد یا برنامه‌ریزی استفاده می‌شه. ضمن اینکه از این جمله می‌تونید زمانی هم که تو لحظه‌ی گفتگو در حال رفتن به مهمونی هم هستید استفاده کنید. (من دارم می‌رم تولد یا مهمونی)

عبارت “I am going to go birthday party” یک عبارت کامل‌تره. این عبارت از ساختار فعل اصلی “go” استفاده می‌کنه که برای بیان حرکت به سمت یک مکان استفاده می‌شه.

تو بیشتر موارد، هر دو عبارت می‌تونن به جای همدیگه استفاده بشن. با این حال، در برخی موارد، استفاده از یک عبارت نسبت به عبارت دیگر ترجیح داده می‌شه.

به عنوان مثال، اگر بخواهید به طور خاص تأکید کنید که قصد دارید به جشن تولد بروید، می‌تونید از عبارت “I am going to go birthday party” استفاده کنید. این عبارت نشون می‌ده که شما برنامه‌ریزی کردید و آماده‌اید تا به جشن تولد برید.

در مقابل، اگر بخواهید عبارت کوتاه‌تر و ساده‌تری استفاده کنید، می‌تونید از عبارت “I am going to birthday party” استفاده کنید.

لینک زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده