هرروز چندتا داستان باید بخونم؟‌

هرروز چند تا داستان باید بخونم ؟


این تاپیک مربوط به «مایک آشپز است» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «نیمچه داستان‌ها»

2 پسندیده

سلام
برای نیمچه داستان ها نمیتونید بگید هر سه روز یه داستان میخونم یا هر دو روز یه داستان، چون روند این سری از داستان ها از آسون به سخت هست. ممکنه برای یه داستان دو روز کافی باشه و برای یه داستان یک هفته.
ملاک یادگیریتون درک داستان و پاسخ روان دادن به سوالات هر داستان قرار بدید.

6 پسندیده

ببخشید یعنی مثلااگه داستانیو کامل متوجه شده باشم ،یکبار کافیه یا بهرحال باید چندبار بخونم؟

1 پسندیده

من سطح زبان شما را نمیدونم چیه، ولی این مورد مد نظر داشته باشید که دوره نیمچه داستان ها ۶۰ داستان هست. دروس اول آسون هست و دروس به تدریج سخت میشه. اگر درسی برای شما آسون باشه و داستان را کامل درک میکنید ( بدون نگاه کردن به متن ) و به سوالات راحت پاسخ میدید، بله همون یکبار هم کافیه ( نظر شخصی من اینه ) به جای اون وقت بزارید روی دروسی که گرامرهای پیچیده تری دارند و نیاز به زمان بیشتری دارند.
به نظر من اگر دوره نیمچه داستان ها خوب گذرونده بشه تقریبا تا مدت ها از نظر گرامر اکی هستید و نیاز به گرامر خوندن ندارید. تا اینکه انشالله به سطوح پیشرفته برید و امتحان های تخصصی برای زبان داشته باشید.
تمام این مواردی که گفتم خدمتتون، نظر شخصی من بود. ممکنه نظر دوستان متفاوت باشه با نظر من. چون من این دوره خودم خوندم تجربه شخصی خودم گفتم خدمتتون.

فقط عجله ای برای تمام کردن دوره نداشته باشید.

3 پسندیده

گرامرهارا چطوري بايدبخونيم؟
درواقع چطوري آموزش داده ميشن تودرس كه ماخوب متوجه بشيم؟

لطفاكمكم ميكنين
چطور ميتونم بفهمم ك گرامرم خوب شده؟
واينكه آيا داستانهاي نيمچه داستانهارابايدتماماحفظ باشم؟

1 پسندیده

از بین چهار مهارت انگلیسی، کاربرد گرامر در writing بیشتر از بقیه مهارت ها اثر و نتیجه خودش را خواهد داشت. پس اگر میخواهید سطح گرامر خودتون را بسنجید، باید ببینید چقدر در نوشتن یک متن تبهر دارید.
در مورد بخش دوم سوالتون هم باید بگم که نیازی به حفظ کردن هیچ چیزی نیست ( کلا با حفظ کردن مشکل دارم و مخالف هستم ). اون چیزی که باید یاد بگیرید ساختار جملات و نحوه به کار بردن آنها در فرایند یادگیری زبان است، ولی نه با حفظ کردن، با تکرارهای زیاد و استفاده از آنها در زندگی روزمره.

4 پسندیده