تفاوت جملات “I had had him pegged” و “I had him pegged” چیست؟

دوستان عزیز پیرو بررسی و مطالعه فیلم انجمن شاعران و طبق اسکرین های زیر لطفا:
Screenshot_20231129_221426_TahlilGaran

کلمه‌ی Pegged اینجا چی معنی میشه؟ و اینکه فرق این دوتا جمله زیر چیه دقیقا از نقطه نظر گرامر و همچنین معنائی؟

…I had had him pegged
I had him peggede…

سلام دوست عزیز
دو جمله‌ی “I had had him pegged” و “I had him pegged” از نظر معنایی تفاوتی با هم ندارن. هر دو جمله به این معناست که گوینده در گذشته تصویری یا تصوری از مخاطب داشته و این تصویر یا تصور درست بوده.

تفاوت این دو جمله در زمان هستش. جمله‌ی “I had had him pegged” به معنای “من در گذشته تصویری از او داشتم و این تصویر درست بود” هستش. این جمله نشون می‌ده که گوینده در گذشته تصویری از مخاطب داشته و این تصویر مربوط به یه نقطه‌ی زمانی قبل از یه زمان دیگه در گذشته بوده. تو این جمله فعل “had” در زمان گذشته کامل (past perfect) هستش. این زمان برای بیان یک عمل یا وضعیتی استفاده می‌شه که قبل از یک عمل یا وضعیت دیگر در گذشته اتفاق افتاده.

در مقابل، جمله‌ی “I had him pegged” در زمان گذشته ساده (simple past) هستش. این زمان برای بیان یک عمل یا وضعیتی استفاده می‌شه که در گذشته اتفاق افتاده، اما ارتباطی با زمان حال ندارد و به معنای “من در گذشته تصوری از او داشتم و این تصور درست بود” هستش. این جمله نشان می‌دهد که گوینده در گذشته تصویری از مخاطب داشته، اما این تصویر ممکنه در زمان حال تغییر کرده باشه.

لینک های زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

سلام و ممنون بابت پاسختون، من اما چنتا مشکل دارم :
اول اینکه: از نظر معنایی شما میگین تا زمان حال ادامه داره (همون گرامر had+pp) ولی خب اینکه توی گذشته اتفاق میفته (به قول شما پیش تر از یه اتفاق دیگه در همون گدشته) ، پس چطور تا حال ادامه داره؟
دوم اینکه: جمله had him pegged : خب این همون که شما گفتین گذشته ساده یت ولی اینکه گذشته کامله؟
سوم اینکه: این ساختار had had him pegged این چیه واقعا؟ خب had بعلاوه had ، اینو میگیم همون گذشته کامل درسته؟ پس pegged که خودش قسمت سوم فعل است این چرا با این حالت آمده توی جمله؟ ببینین گذشته کامل این بود دیگه: had +pp , مثل had pegged یا had had , دیگه had had pegged چیه پس؟! امیدوارم پیچیده نشده باشه من اون لینک ها رو هم خوندم.

ساختار have something done به ساختار سببی تو زبان انگلیسی معروفه که داخل تالار بسیار درباره‌اش صحبت شده که لینکش رو براتون قرار می‌دم.

1 پسندیده