ایا سریال فرندز برای کودکان مناسب است؟

برای کودک ۹ ساله که سطح زبانش خوب هست آیا سریال فرندز مناسبه ؟ بیشتر از نظر فرهنگی منظورمه

عبارت زیر رو گوگل کنین:

What is the age limit for Friends (the TV series)?

گفته +۱۴

2 پسندیده

مرسی اما من میخوام نظر دیگران رو بدونم

خواهش می کنم.
دوستان اگه نظری داشته باشن میان کمک تون می کنن :tulip:

سلام.
این نظر خیلی شخصی هستش
من حتی برای یک نوجوان ۱۶ساله هم نمی‌پسندم چه برسه بچه۹ساله…
من سه فصل رو تماما دیدم و ب زودی وارد فصل ۴میشم شاید برای شخص متاهل و کسی ک دوره هیجانات رو گذرونده چیز خاصی نداشته باشه اما برای بچه ها…
توصیه نمیکنم شما دوفصل از سریال رو خودت ببین متوجه میشی…
فیلم سراسر از روابط شخصیت ها با افراد جدید هست ک مدام بناب دلایلی بهم میزنن و البته گاها دلایل قانع کننده ای داره ولی رو ذهن کودک و نوجوان تاثیر میزاره
خیلی چیزها تو حرفاشون گفته میشه ک تو فرهنگ ما درست نیست …
منظورم فحش یا حرف زشت نیست منظورم طرز فکر و نگرش اوناست…
درسته موضوع پیرامون دوستی ست ولی تو حواشی خیلی چیزها داره مثل روابط بین هم جنس و عادی بودنش
(توهین ب عقیده دیگران نمیکنم نظر شخصی هست)،
یا شخصیت هاپی درپی وارد رابطه جدید میشن و گاهی چیزهایی ک بینشون رخ میده تا حدودی نمایش داده میشه یک شخصیت بارها رابطه جدیدی از سر میگیره گاهی بعد مدت خیلی کوتاه گاهی طولانی بهم میزند رابطه با افراد کم یا سن بالا
یا حتی تو ی قسمت یکی از شخصیت های خانم همزمان با دونفر در آشنایی ب سر میبرد (خیلی مودبانه بگم)
خود شخصیت پایان ب این نتیجه رسید ک نمیشه با دونفر ادامه داد ولی اول فیلم خیلی هیجان زده بود و افتخارمیکرد ب نظرم برای ی بچه اصلا خوب نیست …درست هست تو آمریکا ی جوری ساختن ک بچه ها هم بتونن بببینن اما از نظر فکری و فرهنگی برای بچه های ما مناسب نیست

4 پسندیده

معلومه که نه!!! بچه ی ۹ ساله ؟!!! به جز آشفتگی ذهنی و اینکه مواردی که هنوز ذهنش نمی تونه تحلیل کنه چه فایده ای داره؟