برنامه‌هایی برای تمرین اسپیکینگ

دوستان برنامه ای می شناسین که برای تمرین اسپیکینک مفید میتونه باشه

مثلا رباتی که بتونه راجب موضوعی که بهش میدم سوال بپرسه ازم

2 پسندیده

سلام دوست عزیز
بله، چند برنامه وجود داره که می‌تونن برای تمرین اسپیکینگ مفید باشن. بعضی از این برنامه‌ها عبارتند از:

• ELSA Speak
  • FluentU
  • iTranslate Converse
  • TalkEnglish
  • Accent Training
  • HelloTalk
  • SpeakingPal
  • Speak English Fluently
  • Forvo
  • Cambly

برخی از این برنامه‌ها به شما امکان می‌دن با یک ربات صحبت کنید که سوالاتی رو در مورد موضوعی که به اون علاقه دارید از شما می‌پرسه. به عنوان مثال، اگر به تاریخ علاقه دارید، می‌تونید به برنامه بگویید که در مورد تاریخ سوال بپرسه. برنامه سپس سوالاتی رو در مورد تاریخ از شما می‌پرسه و شما باید به اون‌ها پاسخ بدید.

بعضی دیگه از این برنامه‌ها به شما امکان می‌دن با یک فرد بومی زبان انگلیسی صحبت کنید. این می‌تونه یک راه عالی برای تمرین اسپیکینگ و تقویت اعتماد به نفس شما باشه.

3 پسندیده

از هوش مصنوعی هم میتونید استفاده کنید

2 پسندیده

دوتا برنامه به اسم fully fluent و praktika

3 پسندیده

تشکر میکنم عزیزان

1 پسندیده

سلام، اکثر این برنامه یا فیلترن یا پولی!!
مثلا هلوتاک و نصب کردم، آموزشهاش پولیه یا من نتونستم متاسفانه استفاده کنم!!
برنامه ای که پولی نباشه و بشه راحت مکالمه کنیم کدومه؟؟ ممنون دوست خوب

1 پسندیده

یعنی چی؟؟ من بلد نیستم :face_holding_back_tears:

سلام دوست عزیز
این برنامه‌ها رو هم چک کنید، مطمئن نیستم پولین یا نه.

• Elsa
  • Duolingo
  • Tandem
  • Memrise

ولی فکر کنم بهترین راه استفاده از هوش مصنوعی باشه. چند وقت پیش یه برنامه‌ای رو تو یوتیوب تبلیغش رو دیدم که هوش مصنوعی برای speaking بود منتها متاسفانه اسمش یادم نیست. پیامتون رو سیو می‌کنم اگه پیداش کردم بهتون خبر می‌دم.

1 پسندیده

پولی و فیلتر نیستن؟؟

ممنون دوست عزیزم

1 پسندیده

برای استفاده از هوش مصنوعی هم می‌تونید اسامی fully fluent و praktika یا bard رو وارد سرچ گوگل کنید صفحاتش رو براتون میاره.

1 پسندیده

امتحانشون میکنم حتما :heart::pray:

1 پسندیده

فیلتر … پولی :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 پسندیده

سلام عزیز
من خودم برای تمرین اسپیکینگ از برنامه Elsa Speak استفاده میکنم ولی از اونجایی که محدودیت مرحله ای در روز رو داره بقیش رو از هوش مصنوعی ChatGPT استفاده میکنم که کاملا رایگانه و هم اینکه تقریبا محدودیتی نداره و خب باهوش هم هست (چه به صورت تماس چه متنی)

3 پسندیده

سلام chatgpt هم فقط سه تا سوال میشه پرسید محدود هست

درود
من والا هرچقدر پرسیدم چه متنی چه صوتی محدودیتی برام نداشت (با شماره مجازی ثبت نام کردم)

سلام دوست عزیز، با این هوش مصنوعی چجوری و از کجا باید کار کنم؟؟ ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنین :pray:

درود عزیز،
من یکی دوسال پیش که منتشر شد ثبت نام کردم نمیدونم شیوه‌ش الان فرق کرده یا نه

توی گوگل پلی بزن ChatGPT و برنامه زیر رو نصب کن :

بعد از اون فکرمیکنم از طریق جیمیل راحت میشه ثبت نام کرد و مثل دوسال قبل دردسرهای آنچنانی نداره
اگر ارور « این برنامه درکشور شما پشتیبانی نمیشود » داد باید فیلترشکنتو عوض کنی و روی یه کشوری مثل آلمان، ترکیه، بلژیک و… بزاری

بعد از ثبت نام دیگه راحت میشه چه به صورت صوتی چه متنی هرسوالی داشتی ازش بپرسی و با ذکر مثال و دلیل برات توضیح میده (از زبون فارسی هم پشتیبانی میکنه)

اونجایی هم که فلش زدم رو هم بزنی به صورت صوتی کمکت میکنه و میتونید با هم مکامله کنید

اگر باز سوالی داشتی بگو حتما کمک میکنم :pray:t2:

4 پسندیده

ممنونم از توضیحاتتون، حتما نصبش میکنم. :pray:

1 پسندیده