چه زمانی از work out استفاده میکنیم؟ تفاوتش با sport وexercise چیه؟

چه زمانی از work out استفاده میکنیم؟ تفاوتش با sport وexercise چیه؟

این تاپیک مربوط به «درس ششم - باشگاه کجاست؟!» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «آموزش انگلیسی VOA»، دوره «آموزش انگلیسی با VOA - سطح ساده»، درس «درس ۶ - باشگاه کجاست؟!»

سلام دوست عزیز
در زبان انگلیسی، واژه‌های workout، sport و exercise همگی به معنای «تمرین» یا «ورزش» هستن. با این حال، تفاوت‌های ظریفی بین این سه واژه وجود داره.

کلمه‌ی Workout معمولاً به یک برنامهٔ تمرینی منظم و هدفمند اشاره داره که معمولاً در باشگاه ورزشی انجام می‌شه. این برنامهٔ تمرینی معمولاً شامل مجموعه‌ای از حرکات ورزشیه که برای بهبود سلامت جسمانی یا آمادگی جسمانی فرد طراحی شدن. به عنوان مثال، یک فرد ممکنه یک برنامهٔ تمرینی تناسب اندام داشته باشه که شامل حرکات بدنسازی، حرکات هوازی و حرکات کششی باشه.

کلمه‌ی Sport به یه فعالیت بدنی رقابتی اشاره داره که معمولاً با قوانین و مقررات خاصی انجام می‌شه. در ورزش، معمولاً دو یا چند نفر یا تیم با همدیگه رقابت می‌کنن تا برنده بشن. به عنوان مثال، فوتبال، بسکتبال و تنیس از جمله ورزش‌های محبوب هستن.

کلمه‌ی Exercise به هرگونه فعالیت بدنی اشاره داره که به بهبود سلامت جسمانی یا آمادگی جسمانی فرد کمک می‌کنه. این فعالیت بدنی می‌توانه شامل ورزش‌های رقابتی، فعالیت‌های بدنی غیررقابتی و حتی فعالیت‌های روزمره مانند پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری باشه.

مثال:

• I go to the gym to work out every day.
    (من هر روز برای تمرین به باشگاه می‌روم.)
  • I love playing sports, especially soccer.
    (من عاشق بازی کردن ورزش هستم، به خصوص فوتبال.)
  • I need to get more exercise to lose weight.
    (من باید ورزش بیشتری انجام دهم تا وزن کم کنم.)

لینک‌های زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده