چالش دوستانه زبان آموز چگونه است؟

دوستان چگونه میشود برای یک دوست در زبان اموز چالش ارسال کرد.

این چالش از طرف یکی از اعضا برای من ارسال شد ولی من نمیدونم چگونه میتوانم دوستانم‌را وارد چالش های دوستانه بکنم؟

خیلی هیجان‌انگیز میشه اگر واقعا چنین چیزی امکانش وجود داشته باشد !

راستی من‌رو با ای دی elinaz_larijani یا با اسم الیناز میتونید اونجا پیدا کنید:wink::rose:

1 پسندیده

منم نصب کردم، بالاخره دوباره بعد 1 ماه
ولی چیزی نتونستم پیدا کنم
فک کنم خود برنامه خودکار این کارو کنه، مثل برنامه دولینگو
من داخل دولینگو و زبان اموز با همین ایدی هستم

3 پسندیده

چالش دوستانه رو سیستم انتخاب می‌کنه و از سمت مخاطب نمیشه دعوت کرد.

2 پسندیده

خب این قابلیت رو بزارین تا بجایی سیستم خود زبان اموز دوست برای چالش خودشان اضافه کن خیلی جالب تر میشه

1 پسندیده

منم موافقم. چالش ها خیلی کمه. اینجوری حداقل زمان آموز از الماس هاش یا حتی امتیازهاش میتونه استفاده بیشتری کنه !

2 پسندیده

یک نقدی هم که من به برنامه دارم اینکه گاها من خودم سه زتجیره را دارم ولی به من‌زنجیره پاداش میده!

بعد من این‌امکان‌رو ندارم که از زنجیره خودم به دوستم هدیه بدم! و حتما برای هدیه زنجیره باید الماس استفاده کنم!

این چه منطقی را پشت خود دارد! یعنی فردی که میخواد وفاداری خود را به یک اپلیکیشن نشان دهد و یا انگیزه استفاده از آن‌را دارد هدیه دادن زنجیره ای که به ۳ تای قبلی هم‌اضافه نمیشود و آن‌را هم‌نمیتواند به دوست دیگری بدهد چه فایده ای دارد؟

امکان های انگیزشی و تشویقی بسیار کمه !

1 پسندیده

درود، جالبه!
منم وقتی دیدم توی زبان آموز چالش گذاشته شده، خیلی برام جذاب شد ، اما بعد فهمیدم خیلی محدوده ! اگه بشه چالشهای جدیدی تعریف کرد و پر شور ادامه داد خیلی خوب میشه! :pray:

1 پسندیده