درود بر شما من این برنامه رو نصب کردم ولی چون نمیدونستم چه طوری شروع کنم و مدیرتشو بلد نبودم ازش دور شدم الان دوباره اومدم و میخوام واقعا شروع کنم میشه لطف کنید بگین چه جوری و با چه نظمی من شروع کنم هر بار رو یه چیزی میزنم گوش میدم ولش میکنم میرم بعدی لطفا راهنمایی کنید ممنونم
این تاپیک مربوط به «خرید کتابهای درسی» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره « مکالمات کاربردی انگلیسی» ، فصل «دوران مدرسه»
1 پسندیده
hz128
فوریه 23، 2024، 9:27ق.ظ
2
سلام
به مطالب زیر رجوع کنید
سلام دوستان
تصمیم گرفتم که راجع به اینکه کدوم منابع در برنامه ی زبانشناس اصلی (باید به عنوان درس خونده بشن) و یا فرعی (برای تمرین لیسنینگ و رایتینگ و افزایش دایره لغات و در واقع مکمل دوره های اصلی) هستند، پست جامعی بذارم که امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده کنید.
بلافاصله بریم سراغ توضیحات:
منابع اصلی : انگلیسی قدرت، داستان های واقعی، برنامه ی VIP آقای ای جی هوگ، انگلیسی واقعی را یاد بگیر، داستان های بچه گانه، مگا داستان، مکالمات تجاری، دوره ی مقدماتی انگلیسی بدون تلاش، دوره ی تلفظ…
سلام
برای اینکه درست راهنمای بشید باید سطحتون رو دقیق بگید چون اینجا افراد مختلف با سطوح مختلف هستند و هر کسی بسته به سطح خودش ممکنه راهنمایی تون کنه، پس خیلی بهتره انتخاب دوره رو از طریق پشتیبانی اپلیکیشن انجام بدین. اینجا نحوه تعیین سطح رو بهتون میگم. بهتره از روش های زیر برای تعیین سطح استفاده کنید.
اول: تعیین سطح از طریق سایت با روشن کردن فیلتر شکن testyourvocab.com
در این روش اگر تعداد لغاتی که می دانید زیر 1000 بود یعنی سطح شما مبتدی، اگر بین 1000 تا 5000 بود یعنی سطح شما زیر متوسط تا …
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
1 پسندیده
mran
فوریه 23، 2024، 9:58ق.ظ
5
سلام خوش آمدید
پیشنهاد می کنم اگه برای یادگیری به صورت اصولی می خواهید شروع کنید حتما اپ زبان آموز که محصول تیم زبانشناس هست نصب کنید
توی زبانشناس هم انقدر منابع جذاب و زیاد و متنوع هست که با توجه به سطحتون می تونید از دوره هایی که بهش علاقه دارید استفاده کنید
1 پسندیده
2060
سپتامبر 12، 2024، 5:55ب.ظ
6
لینکشو از کجا میتونم پیدا کنم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
mran
سپتامبر 12، 2024، 6:05ب.ظ
7
سلام الآن این اپ شده زبانشناس پرو
2 پسندیده