واقعا با گرامر کاری نداشته باشیم و فقط لذت ببریم ؟لطفا از تجربیات خودتون بگید

:slightly_smiling_face:واقعا بدون گرامر کسی هست اینجا؟

1 پسندیده

بله بدون گرامر :smiling_face:
اما نه اینکه همینجوری بخونیم. و گوش بدیم بستگی به هدف داره اگر هدف مکالمه ست باید فعالانه گوش داده بشه و تمرین و مرور انجام میشه.

ما خودمون هم چیزی از دستور زبان فارسی نمی‌دونیم و راحت صحبت میکنیم و می‌نویسیم.
درسته مقایسه خوبی نیست اما من خودم بشخصه در درس های انشا، دستورزبان فارسی، ادبیات متنفر بودم و بشدت ضعیف بودم فقط در حدنمره قبولی میاوردم مثلا ۱۲ یا ۱۳ بودم. اما الان عاشق ادبیاتم، عاشق نوشتنم چرا؟ چونکه کتاب مورد علاقه ام رو میخونم و تمرکزم روی قواعد فارسی نیست بلکه فقط تمرکز روی محتوا و درک مطلب و یا افزایش دایره واژگان هست.

انگلیسی هم به همین صورته اگر هدفتون مکالمه ست، گرامر کارایی نداره. بهتره تمرکز روی شنیدن باشه… هر چی بیشتر گوش بدید مکالمه اتون تقویت میشه.
حالا از چه طریقی میشه مهارت شنیداری رو ارتقا داد؟ از طریق پادکست، فایل های صوتی داستان، فیلم و سریال، مکالمه یا پرسش و پاسخ که باعث بشه جواب بدید و ساختار هارو یادبگیرید و راحت تر به زبون ببارید بتونید از لغات و عبارات در مکالمه و رایتینگ استفاده کنید.

وقتی گرامر و لغات بدونین و نتونید توی مکالمه ازش استفاده کنید چه فایده ای داره و اینجوری همه زحماتتون به هدر می‌ره و دوباره باید مسیر رو عوض کنید.

لینک زیر رو پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.

https://zabanshenas.com/انگلیسی-مثل-آب-خوردن-؟/

3 پسندیده

بسیار مفید بود ممنون از کمکتون:pray:
ا

1 پسندیده

بدون سخت گیری گرامرم نگاه کن بد نیست نه جوری ک برا خودت سختش کنی

احسنت به توضیحات صحیحتون . کاملا باهاتون همنظرم:clap::clap::clap:

1 پسندیده

سلام وقت بخیر .

ببین بهترین کار اینه که در ابتدا بی خیال گرامر بشی . گوش کن . بخون . لذت ببر . زبان رو در قالب عبارات یاد بگیر .

بعد که مدتها گذشت و به اصلاح سوار بر زبان شدی ، اونوقت اگه دوس داشتی منطقِ ماجرا رو بدونی ، یه نگاهیی هم به گرانر بنداز .

به عنوان مثال فک کن این جمله رو شما یاد میگیی معنیشو
I have been trying around all day to get everything done

معنیش تمام طول روز داشته ام تلاش میکردم که همه چی رو مرتب و ردیف کنم

خب این جمله یک عبارت که زمانش میشه حال کامل استمراری یا present perfect continues ، تازه آخرشم جمله مجهوله . پس این جمله یه جمله نسبتا سطح بالا هست

اگه از ابتدا بری توی نخ این گرامر ها یا بدتر از اون گرامر جملات شرطی نوع ۱ و ۲ و۳ و صفر ممکنه همون ابتدا واشر سرسیلندر بسوزونی و بیزار بشی حتی از زبان

ولی وقتی عبارات متوسط و پیچیده زبان رو با گوش کردن و مطالعه ، برات آشنا میشن اونوقت گرامر حتی میتونه واست جذاب باشه ، چرا که معما واست از قبل حل شده و حالا داری منطقشو میفهمی

پ گرامرو حالا حالاها اول کار بیخیال شو و فقط با زبان حال کن و لذتشو ببر

1 پسندیده

سلام همیشه این برای من سوال بوده
الان من نمیدونم صفت تفضیلی چیه متوجه نمیشم بعد از دسپایت نمیتونه جمله کامل بیاد فقط اسم و جراند میتونه بیاد اصلا متوجه نمشیم میخونم رد میشم ولی بعد الدو جمله کامل میاد اونم متوجه نمیشم(اصلا تشخیص نمیدم چه برسه بخوام برم دنبالش که به این نتیجه برسم دسپایت حرف اضافه هست بعدش باید اسم بیاد) حتی اصلا تشخیص نمیدم یه کلمه فعل یا صفت یا اسم هست جای درستشون رو در جمله نمیدونم اصلا کار به شنیدن ندارم بخونمم هم تشخیص نمیدم اصلا نمیدونم حرف ربط چیه. مثلا هدفم هم مکالمه هست الان دقیقا گوش دادن که هیچی خوندن از رو چه کمکی به من میکنه؟ اصلا چیزی میفهمم؟ بلاتشبیه قران که نیست بخوام خط به خط حفظش کنم بخوامم حفظ کنم چقدر میتونه ادامه دار باشه؟ خب مطالعه گرامر پایه انگلیسی که چیزی جز اجزای کلام نیست راه بسیار راحتتریه که چرا راه سختو انتخاب کنیم
کسی که لیسینینگ خوبی داره یعنی متوجه میشه حتما گرامر خونده کسی هم که تازه شروع کرده بدون گرامر محاله از رو هم بخونه متوجه بشه(گرامر پایه)
شاهدش هم سوالات تالار هست که همه اکثرا گرامری هست نمیدونم فعل چرا اس گرفته یا نگرفته خداییش این پرسیدن داره خب گرامر پایه رو مطالعه کنید به نظر من شعاری بیش نیست که گرامر و ولش کن لذت ببر البته با احتراام به نظر شما

معلومه که گرامر و لغت بلد باشی نمیتونی استفاده کنی باید عمرت رو بذاری پاش شکی نیست کاملا درسته
ولی دونستن گرامر بشدت توی لیسینینگ و ریدینگ کمک کننده هست که این دو هم پایه راه افتادن اسپیکینگ هست حداقل در مورد خودم

سلام وقت بخیر :tulip:

سعی میکنم یه کم خلاصه تر توضیح بدم

اول در مورد مشکلات یادگیری گرامر به روش سنتی بگم

در روش‌های قدیمی یادگیری گرامر، زبان آموز رو مجبور می‌کنن که کلی قاعده رو حفظ کنه، در حالی که این قواعد به صورت خودکار توی ذهن جا نمی‌افته. و بیش از حد روی گرامر تمرکز میکنن

و همینطور تمرین‌های گرامری زیادی داده میشه که باعث میشه زبان آموز خسته بشه و انگیزه‌ش رو از دست بده.

کتاب‌های درسی و آموزشی بیشتر به توضیح قواعد می‌پردازن تا استفاده از اون‌ها در متن‌های واقعی.

حالا بجای اینکه تمرکز بیش از حد روی گرامر باشه، بهتره روش های دیگه استفاده بشه:

به جای حفظ کردن قواعد، سعی کنید زیاد به انگلیسی بخونید و گوش بدید. با این کار، مغزت به صورت خودکار الگوهای گرامری رو یاد می‌گیره.

به جای اینکه مستقیم قواعد و فرمول های گرامری رو یاد بگیرید، به الگوهایی که در متن‌های انگلیسی می‌بینید توجه کنید. این الگوها رو چند بار تکرار کنید تا توی ذهنتون جا بگیرن.

به جای اینکه وقتتون رو صرف فهمیدن جزئیات قواعد کنید، سعی کنید بیشتر از زبان استفاده کنید و با این کار، به مرور زمان به طور طبیعی قواعد رو یاد می‌گیرید.

حالا چرا این روش بهتره؟ در ادامه توضیح میدم:

با این روش، گرامر به صورت طبیعی و ناخودآگاه توی ذهنتون جا می‌گیره و کمتر فراموشش می‌کنید.

وقتی به صورت طبیعی زبان رو یاد می‌گیرید، دیگه از بکاربردن قواعد نترسید و با اعتماد به نفس صحبت می‌کنید.

با خواندن متن‌های جالب و گوش دادن به پادکست‌ها و فیلم‌ها، یادگیری زبان انگلیسی براتون خیلی لذت‌بخش‌تر میشه.

به جای اینکه بخواین همه چیز رو درباره گرامر یاد بگیرین، سعی کنین بیشتر از زبان استفاده کنین و به الگوهای گرامری توجه کنین.
با این روش، به مرور زمان به یک زبان انگلیسی روان و مسلط دست پیدا می‌کنین

سایت زیر هم پیشنهاد میکنم مطالعه کنید

https://zabanshenas.com/اهمیت-گرامر-زبان-انگلیسی/

1 پسندیده

عالی بود