سلام فرق بين consistently و constantly رو خيلي خوب متوجه نشدم
consistently يعني هميشه اتفاق مي افته ولي بينش وقفه هست ؟ يعني پشت سر هم نيست ؟؟؟ ولي costantly يعني به طورمداوم مثل ضربان قلب كه توقف نداره ولي مثلا اگه من از خونه تا محل كار رو هميشه از يه مسير مشخص برم بدون هيچ تغييري اينجا consistently استفاده ميشه چون ممكنه جاي ديگري هم برم ؟؟؟ بعد اينجا نميشه constantly باشه !!!؟
1 پسندیده
سلام دوست عزیز
درسته که هر دو کلمه “consistently” و “constantly” به معنی “مداوم” یا “پیوسته” هستن، اما تفاوت ظریفی بینشون وجود داره که باید بهش توجه کنیم.
Constantly:
- به معنی “به طور مداوم و بدون وقفه” هست.
- برای اشاره به اتفاقاتی که بدون توقف و در تمام طول زمان رخ میدن استفاده میشه.
- مثال:
(The heart beats constantly .)
(It was raining constantly .)
Consistently:
- به معنی “به طور پیوسته و با نظم” هست.
- برای اشاره به اتفاقاتی که به طور مرتب و با یه الگوی مشخص رخ میدن استفاده میشه.
- مثال:
(He consistently gets high grades on his exams.)
(He consistently takes the same route to work.)
در مورد سوالتون باید بگم که:
* اگر شما همیشه از یه مسیر مشخص برای رفتن به محل کار استفاده کنید، میتونید از هر دو کلمه “consistently” و “constantly” استفاده کنید.
* با constantly:
* “من constantly از یه مسیر مشخص برای رفتن به محل کار استفاده میکنم.” (تمرکز روی مداومت و بدون وقفه بودن مسیر)
* با consistently:
* “من consistently از یه مسیر مشخص برای رفتن به محل کار استفاده میکنم.” (تمرکز روی نظم و الگوی مشخص مسیر)
- مثال دوم:
- و اینکه اگر شما گاهی اوقات از مسیرهای مختلف برای رفتن به محل کار استفاده کنید، بهتره از کلمه “consistently” استفاده کنید.
- با consistently:
- “من consistently سعی میکنم از مسیرهای مختلف برای رفتن به محل کار استفاده کنم.” (تمرکز روی نظم و الگوی کلی، با وجود اینکه همیشه از یه مسیر مشخص استفاده نمیشه)
نکته:
- به طور کلی، استفاده از کلمه “consistently” رایج تر از “constantly” هست.
- در صورت تردید، میتونید از هر دو کلمه استفاده کنید و معنی جمله تغییری نمیکنه.
لینک زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
https://rephrasely.com/usage/consistently-vs-constantly
1 پسندیده
خيلي ممنون پاسختون خيلي كامل بود سپاس
1 پسندیده