تفاوت کلمات consistently و constantly چیست؟

سلام دوست عزیز
درسته که هر دو کلمه “consistently” و “constantly” به معنی “مداوم” یا “پیوسته” هستن، اما تفاوت ظریفی بینشون وجود داره که باید بهش توجه کنیم.

Constantly:

• به معنی “به طور مداوم و بدون وقفه” هست.
  • برای اشاره به اتفاقاتی که بدون توقف و در تمام طول زمان رخ میدن استفاده میشه.
  • مثال:
    (The heart beats constantly .)
    (It was raining constantly .)

Consistently:

• به معنی “به طور پیوسته و با نظم” هست.
  • برای اشاره به اتفاقاتی که به طور مرتب و با یه الگوی مشخص رخ میدن استفاده میشه.
  • مثال:
    (He consistently gets high grades on his exams.)
    (He consistently takes the same route to work.)

در مورد سوالتون باید بگم که:
* اگر شما همیشه از یه مسیر مشخص برای رفتن به محل کار استفاده کنید، می‌تونید از هر دو کلمه “consistently” و “constantly” استفاده کنید.
* با constantly:
* “من constantly از یه مسیر مشخص برای رفتن به محل کار استفاده می‌کنم.” (تمرکز روی مداومت و بدون وقفه بودن مسیر)
* با consistently:
* “من consistently از یه مسیر مشخص برای رفتن به محل کار استفاده می‌کنم.” (تمرکز روی نظم و الگوی مشخص مسیر)

• مثال دوم:
    • و اینکه اگر شما گاهی اوقات از مسیرهای مختلف برای رفتن به محل کار استفاده کنید، بهتره از کلمه “consistently” استفاده کنید.
    • با consistently:
      • “من consistently سعی می‌کنم از مسیرهای مختلف برای رفتن به محل کار استفاده کنم.” (تمرکز روی نظم و الگوی کلی، با وجود اینکه همیشه از یه مسیر مشخص استفاده نمیشه)

نکته:

• به طور کلی، استفاده از کلمه “consistently” رایج تر از “constantly” هست.
  • در صورت تردید، می‌تونید از هر دو کلمه استفاده کنید و معنی جمله تغییری نمی‌کنه.

لینک زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.
https://rephrasely.com/usage/consistently-vs-constantly

1 پسندیده