I’m checking out of Room 604.
این جمله اگه اشتباه نکنم ، میخواد بگه “من میخوام بابت اتاق 604 تصویه حساب کنم”
سوالم اینه که چرا برای رسوندن این معنی از این ساختار استفاده کرده؟ چرا از “want” استفاده نکرده؟
I’m checking out of Room 604.
این جمله اگه اشتباه نکنم ، میخواد بگه “من میخوام بابت اتاق 604 تصویه حساب کنم”
سوالم اینه که چرا برای رسوندن این معنی از این ساختار استفاده کرده؟ چرا از “want” استفاده نکرده؟
سلام دوست عزیز
معمولاً از فعل عبارتی check out برای تخلیهی اتاق در هتل و تسویه حساب استفاده میشه.
همون طور که برای ورود به اتاق هتل یا تحویل اتاق از فعل check in استفاده میشه.
و دلیل استفاده از ساختار “I’m checking out” یا حال استمراری اینه که داره نشون میده که فرآیند تسویه حساب در حال انجامه.
ولی استفاده از want باعث میشه که این جمله بیشتر روی میل به تصفیه حساب تأکید کنه. (که ممکنه تو اون لحظه نباشه.)
نکتهی دیگه اینکه بیشتر مواقع ترجمهها مفهومی انجام میشن، یعنی کلمات به صورت تکبه تک ترجمه نمیشن، اینجا هم میتونست بگه دارم اتاق 604 رو تحویل میدم ولی تو متن، این ترجمه خیلی روان نبود پس از معادل میخوام اتاق 604 رو تحویل بدم استفاده کرده که روانتر هستش.
تو خیلی از مواقع هم کاربرها به دلیل همین ترجمهی مفهومی به مشکل میخورن، چون همیشه ترجمهی تحتاللفظی انجام دادن.
لینکهای زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
ممنون از بابت پاسختون ، ولی هنوز با این قضیه مشکل دارم
این جمله مربوط به بخشی از یک مکالمه است و همونطورکه احتمالا متوجه شدید شخصی داره با متصدی هتل صحبت میکنه ، شخص میخواد به متصدی بگه که قصد تسویه حساب داره نه اینکه در حال تسویه حسابه
آخه چرا شخص بگه در حال فلان کارم ، تو این موقعیت انتظار میره که قصدش رو بگه
اگه شخصی دیگر میومد و به این شخص میگفت داری چیکار میکنی و این شخص در جواب میگفت دارم تسویه حساب میکنم ، حرف شما رو میشد پذیرفت
در واقع میشه گفت استفاده از Present Progressive لحنی مودبانهتر داره نسبت به want و نشون میده که شخص قصد خودش رو به اطلاع متصدی هتل میرسونه.
اینجا ** “checking out” مترادف با “leaving” هستش، پس اون شخص داره نشون میده که من دارم اینجا رو ترک میکنم پس قصد تصویه حساب دارم.
و نکتهی دیگه اینکه یکی از کاربردهای Present Progressive برای بیان قصد و نیت گوینده برای انجام فعلی در آینده نزدیک یا دور هستش.
به نکتهای که درمورد ترجمه گفته شد هم دقت کنید.
لینک زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
تشکر لطف کردید