درود دوستان زبان شناس من روز 14فروردین به علت یک اتفاق از ناحیهی چپ بدن اسیب جدی دیم از ناحیه شانه دست وقفسه ی سینه دو ماه باید بدون فعالیت در رختخواب باید بمانم اصلا حوصله گوش دادن ویاد گیری زبان را ندارم اصلا حوصله نمی کنم به حتی مطالب یاد گرفته ی قبلی مراجعه کنم
چه راهکاری بم من ارایه می دهید تا بتوانم ادامه دهم لطفا به من کمک کنید
سلام
خواندن یک کتاب مورد علاقه، گوش دادن و درک آهنگی که از گوش دادن به آن لذت میبرید، تماشای یک فیلم جذاب، یافتن دوستان جدید از اطراف جهان، مطالعه درباره موضوعات مورد علاقه، انجام بازیهای انگلیسی زبان و … همگی میتوانند فعالیتهای لذتبخش، مفرح و روش ایجاد انگیزه برای یادگیری زبان باشند.
سلام عزیزم و با آرزوی صحت و سلامتی کامل برای شما در راستای ایجاد و برنامه ریزی و گذران یک دوره دو ماهه شادتر توسط انگیزه قوی شما
شما همون کسی هستی که بارها زندگی اطرافیانت رو حمایت کردی و نجات دادی
حالا بخودت عشق بده به بهترین شکل اوقاتت رو پر کن
درسته فعلا بهتره حرکت نکنی اما با شاداب نگه داشتن روحت ،، بزودی مثل سیمرغ پرهاتو باز میکنی و بزندگی عادی برمیگردی
اگر علاقمندید از فضای مجازی استفاده کنید و ریلکسیشن هم داشته باشید و روح و جسمتون رو سبک کنید
گاها پیش میاد که بعد از گذران شرایط سخت ما برنامه های عالیتری برای ادامه زندگیمون می چینیم
بهرحال بهترین یاری رسان به شما خودتون هستید
میتونید با دیدن یا گوش کردن به علاقمندیهاتون چشمها و گوشهاتون رو تقویت کنید
مراقب روحیه و جسمتون باشید
آرزو میکنم همگی مون سلامت و امیدوار و شادتر از بحرانهای زندگیمون بیرون بیاییم
سلام فرانک خانم.
هیچ کاری نکن . نه گوش بده نه مرور کن .
برو سراغ کاری که دوست داری .
فیلم ببین ، کتاب بخون ،با رفیقت حرف بزن، تا می تونی بخواب.
به زور نخواه که کاری کنی ،باور کن وقتت تلف نمیشه. الان حسش نیست و به خودت فشار نیار. بزار یه مدت که گذشت و حسش اومد باز از کم شروع کن. از دو کلمه در روز ، با چیزایی که دوست داری ، کم کم زیادش کن .
باور کن هیچی نمیشه اگه هیچی نخونی، خودتو اذیت نکن
سلام قبل از هر چیز سلامتی کامل و هر چه زودتر شما رو از درگاه خدای مهربان خواستارم
من مواقعی که حوصله ندارم ولی از طرفی دوست دارم زبان رو رها نکنم فیلم میبینم و حتی بخش هایی از فیلم رو که دوست دارم چند بار به صورت تکراری بدون اینکه دقیق بشم چی دارن بهم میگن صرفا لذت میبرم و وقت می گذرونم و اگه حس و حالم بهتر باشه کتاب می خونم
داستان انگلیسی گوش بدید اگه اوکی هستید
درود بر شما
بنده تازه پیامتون رو دیدم.
پیش میاد، یعنی برای همه پیش اومده…
البته قطعا من نمیتوم حال شمارو درک کنم ولی
از پروردگار دانا و بزرگ میخوام که حالتون هر چه زود تر خوب بشه.
این دو ماه اگه حوصله ندارید زبان رو ولش کنید…
به چیزایی که دوست دارید فکر کنید و انجامشون بدید.
شاید حتی این دو ماه باعث شه یک مسیرِ مثبت و راهِ جدیدی در زندگیه شما رشد کنه و پیدا بشه.
موفق باشید