تفاوت clean و tidy و neat چیست؟

سلام دوستان یک گفتگوی دیگر راجب همین در تالار پرسیده شده اما من جواب مناسبی ندیدم.اگر کسی یه پاسخ کامل وجامع داره لطفا منو راهنمایی کنه.
با تشکر.

این تاپیک مربوط به « درس 1» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «مسیر انگلیسی»، بخش «بخش اول»

1 پسندیده

سلام صفت clean در مفهوم کلی به معنای تمیز به چیزهای پاکیزه و بدون آلودگی گفته می‌شود.صفت clean به معنای تمیز به چیزهایی اطلاق می‌شود که عاری از آلودگی، کثیفی و گرد و خاک باشند

صفت neat و tidy هردو به معنی تمیز و مرتب هستند.
البته neat به معنی خالص ، هوشمندانه ، زیرکانه ، جالب و cool هم میتونه باشه .neat یعنی تمیز و مرتب یعنی دارای یه نظم هست همه چیز توی جای خودش قرار گرفته ولی tidy میشه مرتب و جمع و جور ، سر و سامان پیدا کرده

اصطلاح neat and tidy هم یعنی تر و تمیز ، تمیز و مرتب

1 پسندیده

ممنون ولی clean نقش فعل و صفتو با هم داره؟و این سه تا از نظر صفات به جای هم به کار برن مشکلی نیس؟

خواهش میکنم clean می تونه نقش صفت ، قید و فعل رو توی جمله بگیره یعنی بسته به جمله و کاربرد یکی از نقش ها رو داشته باشه
مثلا یک صفت توصیفی باشه The house is clean.
این خانه تمیز است.
فعل clean به معنای تمیز کردن یعنی گرد و خاک یا کثیفی را یا با شستن یا با دستمال کشیدن از چیزی گرفتن. این فعل مفهوم شستن و گردکیری کردن را در خود دارد.
i spent all day cooking and cleaning ( من تمام روز را آشپزی کردم و گرد گیری کردم. )
صفت clean به معنای تمیز به چیزهایی اطلاق می شود که عاری از آلودگی، کثیفی و گرد و خاک باشند. مثلا:
?are your hands clean ( آیا دست هایت تمیز است؟ )
keep your room neat and clean ( اتاق خود را تمیز و مرتب نگه دارید. )
اصطلاح neat and clean به معنای تمیز و مرتب در انگلیسی آمریکایی به کار می رود. بریتانیایی ها از اصطلاح clean and tidy استفاده می کنند.
it is your responsibility to keep the room clean and tidy ( مسئولیت شماست که اتاق خود را تمیز و مرتب نگه دارید. )
به نظرم این سه کلمه بار معنایی مشابهی دارند و میتونند کنار هم قرار بگیرند و شاید به جای هم در معنی تمیز و مرتب می تونند بیایند ولی اینکه همیشه جایگزین هم بشن فکر میکنم درست نباشه مخصوصا در مورد clean که مثلا برخی اوقات معنای سالم و بدون آلودگی می دهد:
clean drinking water ( آب آشامیدنی تمیز و سالم )
clean air ( هوای تمیز ( بدون آلودگی ) )

صفت clean از نظر بار معنایی با neat و tidy کمی متفاوته clean یعنی تمیز و بدون گرد و غبار ولی neat و tidy یعنی تمیز و مرتب

ممنون دوست عزیزم برای وقتی که گذاشتی:butterfly:

1 پسندیده

خواهش میکنم نگین عزیز موفق باشید:rose::rose: