نحوه‌ی یادگیری phrasal verbs چگونه است؟

اگه میشه منبع معرفی کنید چطوری میتونم بطور کامل phresal verbs یاد بگیرم؟

ببخشید فضولی نباشه ولی به نظر شخصی بنده هیچ چیز رو به طور کامل یاد نگیرید چون قطعا وسط راه که چه عرض کنم همون اوایلش خسته میشید و ول میکنید اونم از روی کتاب، و اصلا غیر ممکن هست
اون پرکاربردهاش تو سریال ها خیلی بکار برده میشه سریال نگاه کنید و از اون جا یاد بگیرید
مثلا سریال desperate housewives هم صحبتهاشون اکثرا آسون و قابل فهمه هم اینکه چون روزمره هست توش خیلی phrasal verb بکار برده میشه و توی اون صحنه هم میتونید معناش رو حدس بزنید که خیلی عالیه
خیلی چیزهای مهمتری هست برای یادگیری تو انگلیسی
مثلا منی که تازه میخوام انگلیسی یاد بگیرم با خودم بگم خب اول از افعال بی قاعده شروع کنم حدود هفتصد یا بیشتر فعل بی قاعده وجود داره تو انگلیسی من لیست اینها رو در بیارم و شروع کنم به حفظ کردن معلومه که خیلی کار اشتباهیه حالا کار ندارم که اگه صد تای اول که پرکاربرد هستند رو یاد داشته باشم خیلی های دیگش رو هم بلدم حالا شاید معنی فعل رو ندونم ولی شکل گذشته اش رو بلدم مثلا do رو بلدم در نتیجه undo redo overdo رو هم بلدم حالا از صحبتم منحرف نشم
اینم همینه صدتای اول خیلی پرکاربرد هستند ولی باور کنید از روی کتاب فایده نداره
باید بشنویدش مثلا وقتی توی سریال گفته میشه take your clothes off و طرف لباسشو درمیاره این دیگه از یادتون نمیره و دقیقا هم میتونید به کار ببریدش
ولی بازم اگر خیلی علاقه مند به کتاب خواندن در این زمینه هستید علامه گوگل پاسخ شما را سریعتر خواهد داد.

2 پسندیده

در این دوره تمامی افعال عبارتی را به صورت رایگان و به ترتیب یاد بگیرید!

4 پسندیده