سلام دوستان
من میخوام تازه شروع کنم
اما یکم سردرگم شدم
ممنون میشم کسانی که با زبانشناس آشنایی زیادی دارن و خیلی وقته کار کردن راهنماییم کنن چطور پیش برم
1 پسندیده
mran
می 18, 2024, 4:11ب.ظ
2
سلام خوش آمدید لینک های زیر به طور کامل توضیح داده مطالعه بفرمایید
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
سلام خوش آمدید
قبل از هر چیزی طبق سطح خودتون یک منبع اصلی مثل انگلیسی بدون تلاش ، نیمچه داستان ، انگلیسی قدرت یا … انتخاب کنید و در کنارش می تونید با توجه به علاقه و سطحتون یک یا دو منبع فرعی مثل کتاب و پادکست و … داشته باشید طریقه و روش خوندن اصولی توی لینک زیر کامل توضیح داده شده
سلام، وقت بخیر
اگه اپلیکیشن زبانآموز که زیر مجموعهی همین برنامه هست رو ندارید، حتما نصبش کنید و دورهی انگلیسی کامل رو از اول شروع کنید به خوندن
برای پیشرفت در گرامر بشدت کمکتون میکنه
درکنارش روزانه حتما یک یا چند داستان بخونید ( مجموعه داستانهای خیلی زیادی توی این برنامه هست،از داستانای ساده و کودکانه که برای شروع عالی هستن تا داستانای پیشرفته)
حتما دورههای ایجیهوگ رو توی برنامتون قرار بدید (با توجه به سطحتون انتخاب کنید، مثلا اگه مبتدی هستید دورهی انگلیسی روان عالیه، بعد از تموم شدن…
2 پسندیده