سلام . آیا در مورد گرامر ساختارهای ازاد یا مطلق
(absolute construction )
آموزش جامع و کاملی در نرم افزار زبان شناس هست ؟
من نتونستم پیدا کنم
سلام . آیا در مورد گرامر ساختارهای ازاد یا مطلق
(absolute construction )
آموزش جامع و کاملی در نرم افزار زبان شناس هست ؟
من نتونستم پیدا کنم
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون participle clauses هستش داخل تالار و داخل سایت درموردشون صحبت شده، که در ادامه لینکش رو قرار میدم.
ساختارهای آزاد یا مطلق (Absolute Constructions) که به اونها عبارات مطلق هم گفته میشه، گروهی از کلمات هستن که اطلاعات اضافی به جمله اضافه میکنن، اما از نظر دستوری به طور مستقیم به بقیهی جمله وابسته نیستن.
این ساختارها معمولاً از یه اسم یا ضمیر به همراه یه participle (صفت فاعلی یا صفت مفعولی) یا gerund (صورت مصدر) تشکیل میشن.
ساختارهای آزاد یا مطلق رو میشه با ویرگول یا خط تیره از بقیهی جمله جدا کرد.
کاربردهای ساختارهای آزاد یا مطلق:
مثالها:
نکات:
لینکهای زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
سپاس از پاسخ گوییتون
بله . آموزش کامل گرامر این ساختارهای مطلق (absolute construction ) رو به زبان فارسی میخواستم .
و اینکه در زمانهای مختلف با چه فرمولی ساخته میشه ؟
داخل لینک اولی که براتون گذشته شده توضیح داده شده.
داخل لینکهای زیر هم میتونید توضیحات بیشتری ببینید.
سپاس از منابعی که بهش اشاره کردین . ولی توی این منابع هیچ اشاره ای به نحوه ی ساخت این ساختارهای ازاد یا مطلق بصورت فرمولی نیست
بنده سایتهایی زیادی رو هم چک کردم ولی اینطوری نبوده که برای هر زمان یه فرمول جداگانه نوشته باشن.
البته داخل لینک زیر به فرمولهایی برخوردم که ممکنه براتون جالب باشه.
سپاس از لطف و شکیبایی شما .
یکی از دوستان کتاب تافل رهنما از آقای ابراهیم نظری رو معرفی کردند که ظاهرا بصورت فرمول وار به ساختارهای ازاد یا مطلق اشاره کرده با ترجمه ی فارسی هم هست
ظاهرا در این کتاب به نحوه ی ساخت این نوع جمله واره ها در زمانهای حال و استمراری و کامل و مجهول هم اشاره شده .
ای کاش این کتاب رو توی نرم افزار زبان شناس اضافه کنند